Kriptovalute

Ljudi, registrovan sam i na Binnance.
Moze li neko da mi objasni, ovako javno ili na PP, kako da prebacim nekuvalutu sa CEX na Binnance?
Trenutno na CEX imam samo kes. Juce odradio jednu kratku trgovinu sa BTG. Usao na 2.67 izasao na 2.795
Hvala

najmanji fee kazu ima litecoin

odes na binance izaberes pod balances wallet i kreiras novi deposit wallet za npr Dash jer su tu niske provizije.

Onda kupis za dolare Dash i transferujes na tu binance dash adresu

nekada se deci kad se rode kupovao zlatnik

Sada ce se uskoro kupovati ledger wallet sa npr 1 ethereumom :mrgreen:

Управо тако z:) Деца су добила по један BTC то је за чување, ја добих ledger и свашта нешто у њему за трошкарење :) Не штедите на деци, отворите им wallet и ставите неку криптовалуту :poklon:

...
Tako mozete pratiti sta se desava na binance
a trgovati na cryptopia
i imati odlicnu reakciju
jer kad krene da raste ili pada na binance
desice se slicno i na cryptopia
ali sa minut, dva kasnjenja,

sto vam je dovoljno za brzi sell ili buy,
vec prema izboru i taktici. z:lol:

Уф, одмах сам се наложио ! :konfete:
Где да се јавим, па да и ја сел или бај ? :zstidljivko:

Syebo sam se. Trebao sam transfer preko Ethereuma.
Uzgred, kupio sam EOS i Litecoin

- - - - - - - - - -

Kakav syeb sto sam prodao Ripple :)

A što si ga prodao? Lepo sam ti napisao gde da ga čekaš, imao si dobar ulaz. Nema veze, svaka škola se plaća, vremenom ćeš prihvatiti da je trejding mnogo rizičan i da se investiranje na duže staze više isplati.

A što si ga prodao? Lepo sam ti napisao gde da ga čekaš, imao si dobar ulaz. Nema veze, svaka škola se plaća, vremenom ćeš prihvatiti da je trejding mnogo rizičan i da se investiranje na duže staze više isplati.
Ih sad sve zavisi.. mogao je i spustiti ulaz za 0.5 čak i za celi $ da je trejdovao na vreme i znatno popraviti poziciju.. Sve zavisi kad je ko ušao i izašao..

- - - - - - - - - -

Ja da sam ušao na 1,7+ ulaz bi mi bio 0

Jbg, to mi je jedna od grešaka do sada.

- - - - - - - - - -

Kasno sam ušao u priču uopšte, prerano prodao valutu sa odličnim ulazom, predugo ostao na skučenoj menjačnici propustivši dva lansiranja poslednjih par dana, itd...

Ја купих TRON прошле недеље, нешто се ваља партнерство са Алибабом. Почео је да расте добро.
Све кажем нећу ништа више да улажем, и све наставим да купујем. z:mrgreen:

YBT, koji sam ja konj.
Da sam na vreme (pre 4-5 dana) prevukao "imovinu" na Binance, sad bih i ja bio HILJADAŠ :)
Nego sam se na CEX smarao, rifrešovao, radovao se zaradi od 10 dolara, tugovao zbog gubitka 15, bio srećan zbog inicijalnog skoka od 60 evra :)
I dodatno:
YBG, ako čovek i nije ušao u priču pre 4 godine ili pre 4 meseca, opet je bilo dovoljno da uđe pre mesec dana, pa da se omasti na nekoliko valuta

Ne prebacuj kripto sa CEX na drugu menjačnicu. CEX ti je za izlaz u keš, pošto su im cene najviše. A zašto su im najviše, pa u pitanju su Rusi registrovani u Engleskoj sa bankom na Kipru, to ti valjda dovoljno govori.

Ako hoćeš da ideš keš > kripto, najbolji način ti je ili da otvoriš nalog na Krakenu, pa da Japancima šibneš dolare preko banke, ili još bolje, vidi da kupiš eth recimo od domaćih rudara direktno.

Nego, šta se dešava u Siriji? :)

- - - - - - - - - -

YBG, ako čovek i nije ušao u priču pre 4 godine ili pre 4 meseca, opet je bilo dovoljno da uđe pre mesec dana, pa da se omasti na nekoliko valuta

Ja prodao lumene pre mesec dana za oko 6 centi po komadu, jedno 100k lumena. Sad su 74 centi po komadu. Uzeo 6k USD umesto 74k USD.

Ne prebacuj kripto sa CEX na drugu menjačnicu. CEX ti je za izlaz u keš, pošto su im cene najviše. A zašto su im najviše, pa u pitanju su Rusi registrovani u Engleskoj sa bankom na Kipru, to ti valjda dovoljno govori.

Ako hoćeš da ideš keš > kripto, najbolji način ti je ili da otvoriš nalog na Krakenu, pa da Japancima šibneš dolare preko banke, ili još bolje, vidi da kupiš eth recimo od domaćih rudara direktno.

Nego, šta se dešava u Siriji? :)

- - - - - - - - - -

Ja prodao lumene pre mesec dana za oko 6 centi po komadu, jedno 100k lumena. Sad su 74 centi po komadu. Uzeo 6k USD umesto 74k USD.

Sad si ILUMINIRAN, pa neš praviti istu grešku :)

YBT, koji sam ja konj.
Da sam na vreme (pre 4-5 dana) prevukao "imovinu" na Binance, sad bih i ja bio HILJADAŠ :)
Nego sam se na CEX smarao, rifrešovao, radovao se zaradi od 10 dolara, tugovao zbog gubitka 15, bio srećan zbog inicijalnog skoka od 60 evra :)
I dodatno:

Ne treba plakati za prostim mlekom ja evo zaglavi u XVG sa 3/4kapitala.. sad samo gledaj.. :).. Samo strpljivo ne žuriti.. Dnevne oscilacije
XRP 24h 1200-1680
ADA 24h 4415-6999
bit će tu šansi koliko hoćeš :)

Sad si ILUMINIRAN, pa neš praviti istu grešku :)

Neću da se petljam sa iluminatima...

- - - - - - - - - -

Ne treba plakati za prostim mlekom ja evo zaglavi u XVG sa 3/4kapitala.. sad samo gledaj.. :).. Samo strpljivo ne žuriti.. Dnevne oscilacije
XRP 24h 1200-1680
ADA 24h 4415-6999
bit će tu šansi koliko hoćeš :)

Aj batali gledanje u satošijima kad BTC varira u ceni. Samo coin/USD(T).

Neću da se petljam sa iluminatima...
.

Istina da mnogo bazdi na iluminate zbog toga sto zapadne vlade blagonaklono gledaju prema kriptovalutama ali opet sav ovaj koncept decentralizacije i da svako moze stancati iz kuce kriptovalute ne ide nikako sa reptilima.koja je njihova korist u svemu
Mozda reptili ovo dopsutaju iz istih razloga kao sto koriste sport i sportska takmicenja

Da umovi Goja ne bi stizali da misle i zapazaju, treba ih odvratiti kriptovalutama

Eto, ovo ću podvesti kao greška pod rednim brojem 6.
Ja ušao na najskupljju platformu umesto da kroz nju izađem :D

Back