Kriptovalute

1617973050167.png

Ovo je izjava meseca

Kako neko moze kupiti ako niko ne prodaje, od koga onda kupuju, salju iz galaksije Alfa Kentauri?! Pa koji si ti dilkos sine, pravis hiperspam takvih nebuloza nedeljama, bez ikakvog smisla i redosleda, klasicno retardirani stil.

Postovi kolege su jako informativni i korisni za razliku od tvojih koji su hejtovanje od 2017 bez ikakvih valjanih argumenata i informacija
Grafikon koji je kolega postavio se pokazao tacnim ,opao je pritisak na prodajnoj strani.sto znaci da svi oni koji su mislilili da je 60 k vrh su prodali
Pokazalo tacnim jutrosnjim probojem na 61 k i sada je put otvoren do 70 k

Postovi kolege su jako informativni i korisni za razliku od tvojih koji su hejtovanje od 2017 bez ikakvih valjanih argumenata i informacija
Grafikon koji je kolega postavio se pokazao tacnim ,opao je pritisak na prodajnoj strani.sto znaci da svi oni koji su mislilili da je 60 k vrh su prodali
Pokazalo tacnim jutrosnjim probojem na 61 k i sada je put otvoren do 70 k
Bice 500.000 do oktobra, slazem se.

Poslednja izmena od moderatora:
Malo da dodam na ovo...

Pošto krajnji rok za rast prema dijagramu ide preko vikenda, a videli smo da su vikendi lokalizovano područje maksimuma u zadnjih dva meseca (što ja i dalje ne razumem kako, a očigledno ni vi, društvo, pošto niko nije ni pokušao da objasni)...

Vrlo moguć scenario je da probije ATH sad u subotu-nedelju, pa nastavi put zvezda od ponedeljka.

Bih rekao da se ostvaruje ovo od gore.

Shortovi se po xti put pokazuju kao loša spekulacija, pa je sad panično povlačenje iz njih:

Btw imam teoriju o skokovima vikendom

Da ponovimo zašto skokovi ne bi trebalo da se dešavaju vikendom: Neradni dani, veliki ulagači ne kupuju/prodaju, nov novac ne stiže na menjačnice, tako da se online zaliha novca namenjena kupovini kripta istanji kako vikend odmiče. Ostaju direktne kupovine kreditnom karticom i sl. ali njih je jako malo.

E, sad, moja teorija je da trading botovi preuzmu stvar vikendom i poguraju postojeći trend koji im njihovi algoritmi nametnu. Botovi sami po sebi nisu toliko napredni da im se može poveriti zadatak autonomnog obaranja cene BTC stoga nema većeg pada.

Mišljenja?

Back