Kriptovalute

Gle, zla baba se vratila iz šok sobe!

Šta je bila dijagnoza? Bitkoin sve vreme na skoro 60k$, ne znamo kako će da se izvuče ovaj put... daj stem ćelije, jedno 60kg!

Baba, baš ćeš da se provedeš u ovom mesecu, kad si šezdesetku jedva preživela, ne znam kako ćeš stotku.
Pa evo, uskoro će ____ holdinzi pasti na nula.

Očekujem rekordan broj samoubistava među kriptobuljašima

1617808794258.png

Prema ovom grafikonu, breakout i dalje može da se desi u svakom trenutku... ali krajnji rok nije 9. (petak) nego 13. (utorak)

Svejedno, što kasniji breakout, strmiji rast na gore, tako da procena stotke nije pomerena.

Pogledajte prilog 899869

Prema ovom grafikonu, breakout i dalje može da se desi u svakom trenutku... ali krajnji rok nije 9. (petak) nego 13. (utorak)

Svejedno, što kasniji breakout, strmiji rast na gore, tako da procena stotke nije pomerena.

Malo da dodam na ovo...

Pošto krajnji rok za rast prema dijagramu ide preko vikenda, a videli smo da su vikendi lokalizovano područje maksimuma u zadnjih dva meseca (što ja i dalje ne razumem kako, a očigledno ni vi, društvo, pošto niko nije ni pokušao da objasni)...

Vrlo moguć scenario je da probije ATH sad u subotu-nedelju, pa nastavi put zvezda od ponedeljka.

Da budemo jasni, gornja slika ilustruje BTC Bullish.

Nije prozivka da, daleko bilo, zezamo zlu babu koliko je gadna.

Kad bi, daleko bilo, to radili, koristio bi drugačiju sliku npr ovu dole:

1617874404149.png

Vidite razliku?

Ali ne bavimo se mi takvim stvarima ovde, ovde pričamo o kriptu. Osim zle babe i njene bulumente, koja bi da troluje.

Evo šta Bloomberg kaže:
1617877505074.png

https://fillippone.altervista.org/1060725_Crypto-Apr2021Outlook.pdf

 Electricity, Internet, Bitcoin, Digitalization, Dollar Dominance
 Bitcoin Fills the Digital Reserve-Asset Need in Low-Yield World
 Bitcoin Replacing Old-Guard Gold Is More Sudden Than Gradual
 Dollar's Digital Dominance Eclipsing China Yuan Global Adoption
 Grayscale Bitcoin Trust Is Gaining the Upper Hand Over Tesla

Back