Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.764
Tako sam uradio sa Aave pa žestoko zažalio...ne ide nikako dole, samo gore.
Bolje da zalis sto nisi bio dovoljno pohlepan, nego da zalis sto si bio suvise pohlepan pa da imas gubitke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sam uradio sa Aave pa žestoko zažalio...ne ide nikako dole, samo gore.

Bolje da zalis sto nisi bio dovoljno pohlepan, nego da zalis sto si bio suvise pohlepan pa da imas gubitke![]()
Ilon kupio doge pa se zabavlja.
Sad treba prodavati za FIAT/stable coins ovo je useravanje od para....
Ne treba biti pohlepan. Treba nesto da zarade i ovi sto kupuju na ove cene. Neka im je Bog u pomoci...
Para ko para.To je BTC. Sigurica.
Pogledaj malo istoriju drugih altcoinova. Posle par godina ih više nema...dolaze i odlaze.
Pa nemam jos bog zna s cim.![]()
Para ko para.
Ako na vreme udjes u neki alt sa malo vecim chipom ali na "proboj" x3, x 5..ti za kratko vreme uzmez desetak %.
Povlacis svoju paru, a zaradjeni altovi ti ostanu da se sa njima igras. Bar ja tako radim.
Tako sam ja isprepadao DOGE, juce KAVA +15% za bukvalno pola sata, XLM i UNI. AAVE, ETH, BTC i XTZ su mi na HODL -rezimu.
DOGE sa dobro pazario @ 0,024307 ali ih nedam ispod $ 0,1 pa i neka padnu na nulu, bas me briga. I ako prodajem, prodacu samo pola.
Pogledajte prilog 853540
Svi smo mi ovde samo jedna mala kap u okeanu, onako u kolicniku nasem...Kupujte kad krv potece ulicama stara je izreka
Kad nikog ne bude na forumu i kad ona baba sa avatarom suzane mancic bude likovala na temi da je kripto propao to je indikator
AAVE imperator, gloria in excelsis terra!!!
Znaci li ovo sad da smo probili $ 500.00??
Pogledajte prilog 854033

Zavisi kad si ga kupio.Pravi info je KAD izaći iz aave![]()
Da ali ne znaš unapred šta je nisko.Kupujte kad krv potece ulicama stara je izreka
Kad nikog ne bude na forumu i kad ona baba sa avatarom suzane mancic bude likovala na temi da je kripto propao to je indikator
Apsolutno ne, ali u ekosistemu od par hiljada koina, od kojih je stotinak vrlo kvalitetno i dobra prilika za zaradu, fokusiranje na jedan koji je već dobrano prenapumpan nema nekog smisla.Šta hvali
Krade grom tvojim favoritima?
Druze Muaddibe sta sad da pumpamo?Apsolutno ne, ali u ekosistemu od par hiljada koina, od kojih je stotinak vrlo kvalitetno i dobra prilika za zaradu, fokusiranje na jedan koji je već dobrano prenapumpan nema nekog smisla.
Što se mene tiče mi smo u finalnim danima pump perioda i ovo ludilo se uvek završava dugačkim crvenim svećama.Druze Muaddibe sta sad da pumpamo?
Sa kojim parom uzimas unifi?Što se mene tiče mi smo u finalnim danima pump perioda i ovo ludilo se uvek završava dugačkim crvenim svećama.
Polako uzimam profite kako se šta napumpa i prelazim u dolare, juče me je ispoštovao akropolis, izašao sam iz uniswapa i funfaira, gledam gde da uzmem profit na kava (već je na 2.5x od ulaza), mislim da će unifi opaliti jednu brzu zelenu sveću, nju čekam za dodatni izlaz...
Uglavnom, sada više ne kupujem ništa, već mi je skoro pola vrednosti na Binance u BUSD, ne kažem da sam u pravu ali to je moj stav.