Kriptovalute

Bezi od tog dogea, ja bih ti preporucivao.

Kako da bezim?
Svaki dan ja kasiram Doge, na najprimitivniji moguci nacin. Trenutno imamo sledeci scenario:
1612261040259.png

Daleko vise se prodaje nego sto se kupuje, akupuju ga ludi Ameri sa reddita cije akcije ja pratim a sto mi daje odlican indikator.
U jutarnjim satima ga kupujes, onda cekas da se Ameri probude, pa ga naduvaju, a ondaK ti to lepo prodas. Prisvojis sebi profit.
Trenutno su malo razocarani sto ga nisu naduvali na $ 1.00 pa su kenuli da pisu peticiju Bezosu da DOGE bude prihvacen od Amazona kao plazeno sredstvo.
Sto da ne? Veliki igraci sede i smeju se budalama koji sad po svojim "voletima" skladiste milijarde DOGE a ne znaju prakticno sta sa tim...
Mnogi trgovci 'vataju vetar pa ubacuju DOGE u svoj sistem:
1612261574224.png

Poslednji veliki trzaj te grupe ce biti 04.02.2021 gde ce baciti jos vise para kako najavljuju, ali mator sam ja za te velike trke... Ja cu da uzmem svoj "skromni %" i to je to.

Druga svetska kriptovaluta dostigla apsolutni rekord - 1.500 dolara
Čikago -- Druga po veličini svetska kriptovaluta, iter, ojačao je preko osam odsto dostigavši najvišu vrednost ikada od 1.500 dolara.
Izvor: B92 utorak, 2.02.2021. | 19:59

Podeli

Foto: Shutterstock/Quatrox Production

Foto: Shutterstock/Quatrox Production​

Do toga je došlo nakon što je menadžer Grejskejl investmentsa potvrdio da je Itirijunm trast ponovo otvoren za akreditovane investitore.

Do toga je došlo pred najavljeno lansiranje ETH fjučersa na berzi u Čikagu (CME), zakazano za 8. februar.

Iter je skočio 9,12 odsto u 11:52 po istočnoameričkom vremenu, i razmenjivan je po 1.500 dolara dok je bitkoin bio u plusu 5,23 odsto na 34.904 dolara u 12:10 ET.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2021&mm=02&dd=02&nav_id=1805044

ETH na all time high 1630 usdc-a

Ljudi sada se prodaje. Ne kupuje se. Ne dozvolite da pohlepa ovlada vasim razumom.

Preveliki je rizik investiranja sada u bilo koju kriptovalutu jer smo na all time high skoro svuda.

Sad moguce je da kapitalizacija skoci sa 1100 na 2200 milijardi i da se svi kriptosi dupliraju , ali je jos vise moguce da padne na 500-600. Tako da sada biti jako oprezan, i ne previse pohlepan. Da ne bude posle kuknjave ko 2018. U najgorem slucaju uradite diversifikaciju.

Ljudi sada se prodaje. Ne kupuje se. Ne dozvolite da pohlepa ovlada vasim razumom.

Preveliki je rizik investiranja sada u bilo koju kriptovalutu jer smo na all time high skoro svuda.

Sad moguce je da kapitalizacija skoci sa 1100 na 2200 milijardi i da se svi kriptosi dupliraju , ali je jos vise moguce da padne na 500-600. Tako da sada biti jako oprezan, i ne previse pohlepan. Da ne bude posle kuknjave ko 2018. U najgorem slucaju uradite diversifikaciju.

Tako sam uradio sa Aave pa žestoko zažalio...ne ide nikako dole, samo gore.

Back