Kriptovalute

Da, ali ako nema za mene, ima za nekog drugog. Zato nepušač može da akumulira cigare u zatvoru čak i ako je nepušač. Jer će se naći neki pušač a.k.a. final demand / krajnja tražnja.

Međutim kod bitkoina cigareta ne postoji, i zato ne zadovoljava nikakvu krajnju tražnju.
Isto taj nepusac moze posle da kupim nja na w0cm otvor umesto normalno jer ga je dlakavi debeli ***** koji sebe zove Daddy silovao I uzeo cigare...

Postoji talo sto sa 1btc ja mogu da kupim ugrubo 20000 kutija cigars...

Ne, ja znam sve vaše argumente inside and out. I nijedan vam ne stoji na nogama.

Ti si recimo naveo, da samo zato što je nešto "zgodno za u džep" (upaljač) da je automatski vrednije od nečega što nije zgodno za u džep (soliter).
Pa ti sinspomenula da mozes da kupis 100kg zlatabi dobijes papir da ga imas I to stavis u fioku. Ja sam dao odgovor na tvoje glupo razmiljanje.

To se zove berza, a ti kevći koliko ti volja.

Isto si vrtela na 3.900$ i na 39.000$, ne sumnjam da ćeš isto pisati i na 390.000$, jer si jedno tvrdoglavo magare kome lakše ulazi u goozicu nego u glavu.

Slobodno nastavi, nemoj samo da se ljutiš što ćemo i tad da ti se smejemo :bye:

To se zove berza, a ti kevći koliko ti volja.

Isto si vrtela na 3.900$ i na 39.000$, ne sumnjam da ćeš isto pisati i na 390.000$, jer si jedno tvrdoglavo magare kome lakše ulazi u goozicu nego u glavu.

Slobodno nastavi, nemoj samo da se ljutiš što ćemo i tad da ti se smejemo :bye:
Pa isto ću pričati na $390 i $39.

Na $3.9 već neću. Šalim se, i tada će biti precenjen za isti procenat a to je 100.

Isto kao i berza, e sada ako ja prodam po 10k a ovaj proda po 20k a ovaj treci po 40k zaradio je, sada vise se zajebao onaj koji je prodao N 10k
Da ali evo gde je razlika. Ako zaboraviš trgovanje cenom akcije, i dalje ta kompanija (recimo proizvođač cipela) pravi cipele i prodaje ih.

To rezultuje:

1) Srećnim kupcima cipela
2) dolarskom gotovinom koja se zatim raspoređuje deoničarima u obliku dividende.

A bitkoin:

1) nije isporučio nikakav proizvod
2) nema dividende

Da ali evo gde je razlika. Ako zaboraviš trgovanje cenom akcije, i dalje ta kompanija (recimo proizvođač cipela) pravi cipele i prodaje ih.

To rezultuje:

1) Srećnim kupcima cipela
2) dolarskom gotovinom koja se zatim raspoređuje deoničarima u obliku dividende.

A bitkoin:

1) nije isporučio nikakav proizvod
2) nema dividende

Pa I rudnik pravi coin-e, nije bitno dal je BTC, ETH, Raven.... Samo da nije token. Isto tako ulaze u hardware, ako ima veci broj grafickih onda ima verovatno I zaposlene... I sve to ulazi u troskove samo sto on u ovim slucaju ne diktira cenu, dakle u istom polozaj u je kao I proizvidjac malina koji zavisi od cene na trzistu I dobre volje vlasnika hladnjaci..

Osim ukoliko nije rec o prevari, recimo Theranos ( mislim da je to ime bilo)...

Isporucio je, kako nije? Izrazen je u 0 I 1 ( digitalan proizvod), znaci kao plata koja stize na racun, nemas je fizicki ako ne odes u banku I podignem pare, samo sto para ( fizickih) ima daleko manje od ukupnog kapital a ( digitalnog)...

Dividende nemas ni kod zlata....

Back