Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.425
Sell in May and go away...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A шта ћемо са другим коинима, односно алт коинима ? Они уопште не прате овај раст БТЦа.Sell in May and go away...
Mislim da nema vremena za njihovu eksploziju, to će krenuti od avgusta.A шта ћемо са другим коинима, односно алт коинима ? Они уопште не прате овај раст БТЦа.
Зашто баш август ?Mislim da nema vremena za njihovu eksploziju, to će krenuti od avgusta.
Zato što je jul mesec potopa nakon koga u 90% slučajeva ide pump altova. Istorija se rimuje.Зашто баш август ?
Zato što je jul mesec potopa nakon koga u 90% slučajeva ide pump altova. Istorija se rimuje.
A који су то нови, а који су стари ?Ne bacajte pare na nove altove, to je čista kocka.
Pa ove koje sad izlaze a ti ih preporučuješ.A који су то нови, а који су стари ?
Па није битно када су настали већ њихова сврха. Сви су алткоини, а етх, ада и xrp су платформски и финансијски алткоини, док doge, shiba и пепе су меме коини.Pa ove koje sad izlaze a ti ih preporučuješ.
To su sredstva za šišanje ovaca.
Какве везе НФТ имам са меме коинима ? НФТ је дигитални токен који је као неко виртуелно власништво над неким дигиталним или физичким садржајем.Meme koini nisu ulaganje, već je to obična kocka.
Seća li se neko "investiranja" u NFT, šta bi s tim?
I jedno i drugo su kocka a ne investicija, barem za NFT to važi u ovom trenutnom obliku, možda nekad i bude korisno. Meme su potpuna glupost i nikad neće biti investicija.Какве везе НФТ имам са меме коинима ? НФТ је дигитални токен који је као неко виртуелно власништво над неким дигиталним или физичким садржајем.
Oн је део крипто света, али у неком ширем смислу.
Па ево рецимо Shiba Inu је инвестиција ако си прошле године у септембру купио и продао у децембру, јер си у том случају имао добит од 157 %.I jedno i drugo su kocka a ne investicija, barem za NFT to važi u ovom trenutnom obliku, možda nekad i bude korisno. Meme su potpuna glupost i nikad neće biti investicija.
To nije investicija nego kocka koja je prošla. Na tu jednu Šibu imaš 1000 Šiba koje su odrale ljude.Па ево рецимо Shiba Inu је инвестиција ако си прошле године у септембру купио и продао у децембру, јер си у том случају имао добит од 157 %.
Ако си купио у децембру када је био ATM, oнда је то лоша инвестиција.
Ми смо ушли превише у крипто материју, па залазимо у ситна цревца, јер за огромну већину Балканаца и Биткоин је коцка и шпекулација.To nije investicija nego kocka koja je prošla. Na tu jednu Šibu imaš 1000 Šiba koje su odrale ljude.
Doge је мем коин и више шпекулативан, тако да бих пре улагао у UniSwap, који има неку фунцију у систему.Da li neko zna nesto od DogeCoin ili UniSwap i da li bi to bila pametna investicija? Unapred hvala.
Znaci Doge da zaboravim? Mislio sam da moze biti interesantno zbog tog imena koje se bas provlaci kroz medije, a i Musk navodno promovise.Doge је мем коин и више шпекулативан, тако да бих пре улагао у UniSwap, који има неку фунцију у систему.