Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.725
ЕТХ je коначно АТХ.
Ne mogu slušati ovo prenemaganje, šta si hteo reći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЕТХ je коначно АТХ.
Лик не верује у пресипање новца из бтц, етх у алтове, већ каже да мора доћи нови капитал и скептичан по питању алт сезоне.Ne mogu slušati ovo prenemaganje, šta si hteo reći?
Лик не верује у пресипање новца из бтц, етх у алтове, већ каже да мора доћи нови капитал и скептичан по питању алт сезоне.
Мени је чудно што су пре 4 године, неки алтови које пратим, били у АТХ кад и БТЦ.
Солана од 8 долара, то је било пре три године, ја тада нисам био у игри, али сам слушао сличне приче о ЕТХ када је у априлу пао на 1400.Lik se surovo nalupeto u onaj prvi minut kolko sam imo živce da ga slušam, ono oko btc dominance gde vrti svoju priču a u pozadini chart koji ga demantuje. Ulovio sam nekoliko ozbiljnijih kripto akademika da naknadno brišu klipove gde su se golemo nalupetali. Imao si priču da samo težak retard kupuje Solanu u vreme kad je okinula na 8 dolara. Pa je ETH crkotina do skoro, u poslednje vreme nije. ADA holderi su sekta pa sad nisu itd. Ako se desi alt sezona, a ja verujem da hoće, slušaćeš priču kako samo moroni i luzeri drže BTC... Ovo sad neće biti alt sezone jer etf i veliki igrači me baca na priču iz prethodnog ciklusa o nema više bear market jer... ne mogu da se setim šta ono beše trabunjali zbog čega više neće biti bear, a bio prilično ljut. OK, ima ih na yt koji imaju šta da kažu, ali takvi se uvek obraćaju normalnim tonom.
Солана од 8 долара, то је било пре три године,
WLFI шта мислите о том токену ?
Jel ko dobio NIGHT airdrop?
Deluje mi da zakompikovali proceduru pa ako ko prošo sve korake, možda budem imo pitanja.
@Majstor Života jeси видео како је кренула пумпа ?
Шта си урадио за тај еирдрап ?
Шта знам, све зависи од личних апетита. Ја сам на линку већ требао да изађем када сам имао излазну цену од 27$, aли рекох ајде да сачекам, јер може и до 30$, пошто у њега нисам много уложио, а већ ми је дао добит од преко 70%, сад кад опет скочи на 27+ излазим. А на неким излазим и на 50%.Još je to nešto kolebljivo, više treniranje živaca nego pumpa, za sad.
Izgleda da sam sve odradio čačkajući po novčaniku, to je prva faza, tek treba da vidim šta dalje, podelili su po kvartalima.
Ne molim se u tu crkvu![]()
Свим верницима честитам почетак алт сезоне !
Kad bude viška para za ulaganje krenuću da se molim.
Профитије ћаци-патријарх ће ти дати благослов (паре не да), ако ниси део цветнаје револуције.Kad bude viška para za ulaganje krenuću da se molim.
Da vidimo hoce li dobar sell off?!
Još važnije je da su najavili još 50bps do kraja godine.Da vidimo hoce li dobar sell off?!
Samo sto je ovo NADA a dje je nada strah je veliki , a dje je strah to ce se desiti . Uglavnom mnogo ljudi nece dobro da spava narednih nedjeljaJoš važnije je da su najavili još 50bps do kraja godine.
![]()
Oво сам проверио на АИ каже ми следеће
- Најава додатних смањења
– Фед је у “dot plot” (пројекције запослених чланова FOMC) означио да се очекују још 50 bps (два пута по 25 bps) смањења до краја године. Reuters+2Moneycontrol+2
– То значи да тржишта сада рачунају на још две сесије у којима ће бити смањиване камате пре 2026. године (на пример, у октобру и децембру). Moneycontrol+2Reuters+2
Да ли је твоја тврдња “да су најавили још 50bps” тачна?
Да — јесте тачна. Фед је заиста сигнализирао да планира још 50 базичних поена смањења до краја године, поред овог данашњег.
Bogami se ne spava dobro. SPX tri put zaredom down. Stvari se ne razvijaju dobro u pogledu, inflacije a zaposljenost i GDP komplikuju posao FED-u tj stvaraju neizvjesnost u vezi move manipulacije kamata. Ali manija jos traje-za sada.. Uglavnom mnogo ljudi nece dobro da spava narednih nedjelja