Kres kombinacija, poremecaj musko zenskih odnosa????

Sta je razlog zbog kojeg muskarci i zene vise naginju, makar ono sto sam primetila u zadnje vreme, ka tome da imaju neobaveznu jelte kres semu, nego normalnu vezu? Da li je razlog to sto se plase da udju u nesto ozbiljnije, ili su u pitanju obaveze zbog kojih ne nemaju vremena da se dovoljno posvete partnerima...Od puno primera koje srecem u svojoj okolini, mogla bih sve njih svrstati u dve glavne kategorije, 1. parovi koji su u dugim vezama i na putu su da se uzmu 2. Parovi koji su taze raskinuli, emotivno osakaceni i nesposobni da ponovo vole.i njih je mnogo vise od ovih prvih...Da nije to mozda razlog njihovog preferiranja kres kombinacija, strah, vreme potrebno da se preboli itd..Mislim da to postaje sve masovnije u zadnje vreme..i da ljudi previse vremena trace na puku `fislulturu`, umesto da uzivaju u pravoj ljubavi..

zele da budu Bitch i taj stil im je laksi nego da se vezuju i smaraju sa jednim partnerom kada mogu imati 100 :heart:

tenizsha brate rodjache, otvori nam dushu
koja te muka naterala da kucash od 9 ujutru do 9 uveche
neka zena je l tako?
uvek je tako
ma ***** bre goni je u qurac

šta bre od devet ujutro do devet uveče, s ti malo sopr s mozgićem?
naravno da je žena, milion slučajeva ovakvih koje sam opiso ovde sam imo
ali ti to ne kapiraš jer tih problema nemaš jer nemaš ni ženske jel tako, ne znam u stvari dal si ikad imo
a i ne bi me čudilo da su kod tebe u pitanju muškarci, vonjaš batice na pederčinu mnogo

Poslednja izmena:
A zasto je uvek zena ta koja se istraumira, jeste da smo neznije i emotivnije, al nije iskljuceno ni da se muskarac zatraska..Mada, meni nikad ne bi mogao da se dopadne musakrac koji me posmatra samo kao sexualni objekat..a kamoli da pozelim nesto vise..Jos ako se ponasa namerno kao skot..ma kakvi

ja sam svaku kres šemu do sada ispoštovo kako je bilo dogovoreno
ženske su te koje se raspekmeze a kad im ne izađeš u susret onda si skot

šta reći nego da je to jadno

šta bre od devet ujutro do devet uveče, s ti malo sopr s mozgićem?
naravno da je žena, milion slučajeva ovakvih koje sam opiso ovde sam imo
ali ti to ne kapiraš jer tih problema nemaš jer nemaš ni ženske jel tako, ne znam u stvari dal si ikad imo
a i ne bi me čudilo da su kod tebe u pitanju muškarci, vonjaš batice na pederčinu mnogo

nisi spomenuo "*****"
to moze znaciti da si na putu izlecenja
jos par dana postovanja i bice sve ok
samo nam se ti izjadaj, mi smo tu da chujemo i razumemo

Sta je razlog zbog kojeg muskarci i zene vise naginju, makar ono sto sam primetila u zadnje vreme, ka tome da imaju neobaveznu jelte kres semu, nego normalnu vezu? Da li je razlog to sto se plase da udju u nesto ozbiljnije, ili su u pitanju obaveze zbog kojih ne nemaju vremena da se dovoljno posvete partnerima...Od puno primera koje srecem u svojoj okolini, mogla bih sve njih svrstati u dve glavne kategorije, 1. parovi koji su u dugim vezama i na putu su da se uzmu 2. Parovi koji su taze raskinuli, emotivno osakaceni i nesposobni da ponovo vole.i njih je mnogo vise od ovih prvih...Da nije to mozda razlog njihovog preferiranja kres kombinacija, strah, vreme potrebno da se preboli itd..Mislim da to postaje sve masovnije u zadnje vreme..i da ljudi previse vremena trace na puku `fislulturu`, umesto da uzivaju u pravoj ljubavi..
jel znas ti uopste sta je ljubav i de ulazi..da da na usta..znaci kako ozbiljno s njima kad nece gutaju i kuvaju..kako

A zasto je uvek zena ta koja se istraumira, jeste da smo neznije i emotivnije, al nije iskljuceno ni da se muskarac zatraska..Mada, meni nikad ne bi mogao da se dopadne musakrac koji me posmatra samo kao sexualni objekat..a kamoli da pozelim nesto vise..Jos ako se ponasa namerno kao skot..ma kakvi

Ja te gledam kao dobar komad :per: i znam da i ti mene gledas tim okicama sa zeljom da me svuces i :zper:

Casovi srpskog jezika ti nisu bas bili omiljeni u skoli, right?

Ooo, svasta li procitah!
Moze li veza da krene kao veza a zavrsi se kao kres kombinacija?! Moze.. Ljudi osjete da nisu dovoljno kompatibilni da bi odrzavali vezu ali jesu npr. u sexu i nastave da se vidjaju na taj nacin jer su slobodni i nezavisni u odnosu na druge ljude..tj,nisu ozenjeni , udati i sl.. Traje dok traje i sta je lose u tome?! Po meni bas nista!
Ne vidim da je to ikakav poremecaj, naprotiv!
Slobodni ljudi mogu sebi priustiti sta god pozele i uvijek cu biti tolerantnija prema njihovim postupcima..
Da li su prevare poremecaji musko-zenskih odnosa?! :think: Nego, to je vec neka druga tema..

A moze li da se udje u vezu bez ideje da je to ozbiljna veza na startu, vec sex kombinacija i zezanje? Jesu li takvi bolesni i emotivno osakaceni?

Samo zbog toga? Nisu, ako mene pitas.. ali cudna sam ti ja persona..nemoj ti po mojim mjerilima..:) obicno se konfrontiraju sa opste prihvacenim i to zato sto su opste prihvacena pravila licemjerna..opet po mojim mjerilima..;)

Samo zbog toga? Nisu, ako mene pitas.. ali cudna sam ti ja persona..nemoj ti po mojim mjerilima..:) obicno se konfrontiraju sa opste prihvacenim i to zato sto su opste prihvacena pravila licemjerna..opet po mojim mjerilima..;)

Pa i da je samo zbog toga. Ok tesko da ces sa nekim samo radi sexa, ipak je tu i zabava, neko provedeno vreme, ali ne ono tipa sada spavali smo, i ti i ja smo momak i devojka (po toj nekoj ozbiljna veza, tezi ka braku zajednickom zivotu uisl)...

... može.ne zašto bi bili,to je samo jedna sekvenca u nečijem razvitku...
Pa to, delis sa nekim prelepe momente. Svidjate se jedno drugome, napaljeni ste jedno ka drugome..ali niste jos za ozbiljne stvari..Sta sad? Treba da odete na dve strane planete dok ne stvorite uslove za skucavanje i sami se ne ostite da vam je vreme...

Back