Toksičnost odnosa

sto? sta te veze za nju?
Ne znam sta tacno ne mogu to opisati..ti neki "trenuci" kada je sve ok, medutim to kod nje nikada ne može potrajati više od dva dana..uopšteno kada pišem o tome ili pričam ljudi se hvataju za glave i govore mi ti nisi normalan..juce sve ok do navece, onda potpuno druga osoba,vređa omolazava i slicno nicime izazvana nade nesto sta smo pisali u kontekstu i onda to okreče vrti raspravlja ..i da jer možda znas sta znaci mumelas

Ne znam sta tacno ne mogu to opisati..ti neki "trenuci" kada je sve ok, medutim to kod nje nikada ne može potrajati više od dva dana..uopšteno kada pišem o tome ili pričam ljudi se hvataju za glave i govore mi ti nisi normalan..juce sve ok do navece, onda potpuno druga osoba,vređa omolazava i slicno nicime izazvana nade nesto sta smo pisali u kontekstu i onda to okreče vrti raspravlja ..i da jer možda znas sta znaci mumelas
to ces imati sa svakom, samo neces imati zo ludilo, ne znam koliko godina imas ali zreli ljudi racionalisu i zavrse

Opet mi se vrti taj stari film u glavi i opet danas..jbm mater pa jer je to moralo tako zavrsiti sjetim te se kada mi je tesko..sjetim se tih godina provedenih zajedno a nisu to male godine to su desetljeca i onda se sjetim kako nikada nije bilo tih sranja, tog prepucavanja ,tog nadmudrivanja, tog vredanja..i sta smo sad dobili sto smo se razveli?Strasno jbt..i poslusajte me, jesam nikakav, radim gluposti, ali nemojte se zeniti NIKADA!!Jer ovo sta bude posle kada se rastanete 200 milijuna puta teze nego je da ste zauvek ostali sami..

Back