Bojim se da nece to samo tako ići..mano se toga, vidis da je luda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da nece to samo tako ići..mano se toga, vidis da je luda
sto? sta te veze za nju?Bojim se da nece to samo tako ići..
Ne znam sta tacno ne mogu to opisati..ti neki "trenuci" kada je sve ok, medutim to kod nje nikada ne može potrajati više od dva dana..uopšteno kada pišem o tome ili pričam ljudi se hvataju za glave i govore mi ti nisi normalan..juce sve ok do navece, onda potpuno druga osoba,vređa omolazava i slicno nicime izazvana nade nesto sta smo pisali u kontekstu i onda to okreče vrti raspravlja ..i da jer možda znas sta znaci mumelassto? sta te veze za nju?
to ces imati sa svakom, samo neces imati zo ludilo, ne znam koliko godina imas ali zreli ljudi racionalisu i zavrseNe znam sta tacno ne mogu to opisati..ti neki "trenuci" kada je sve ok, medutim to kod nje nikada ne može potrajati više od dva dana..uopšteno kada pišem o tome ili pričam ljudi se hvataju za glave i govore mi ti nisi normalan..juce sve ok do navece, onda potpuno druga osoba,vređa omolazava i slicno nicime izazvana nade nesto sta smo pisali u kontekstu i onda to okreče vrti raspravlja ..i da jer možda znas sta znaci mumelas
uvek me zanimalo iskustvo drugih da li tebi npr ono seru ,ako ovo zasto nije ono nije ono a može ovo..vidi lako je zavrsiti i sta onda opet sve ispocetkato ces imati sa svakom, samo neces imati zo ludilo, ne znam koliko godina imas ali zreli ljudi racionalisu i zavrse