- Poruka
- 474
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Političari, je l' čitate vi ovo ?!
Pa pomozite ovim mladim ljudima malo, pobogu, šta ste se stisli, pa vi te pare dajete svojoj deci za džeparac!![]()
Ima da ti izadje na nos....
Ima da ti izadje na nos....
U Alpha banci kamata je fiksna i nije promenjiva, a Euribor je taj koji je promenjiv usvim bankama...ja sam se raspitala u svakoj banci i najpovoljnija je Alpha banka![]()
Ne mislim na njega.On je malo nezreo,malo slab sa znanjem i veoma neiskusan,nedovoljno obavesten.Mislim na ove koji mu se rugaju!!!Ako mislis na onog sto ne moze da vrati kredit potpuno si u pravu, cist debil.
Planiram da uzmem stambeni kredit od ALPHA BANKE. ima li neko iskustva sa ovom bankom sa kreditom?
Ne razumem kad neko spoji rec povoljno i rec stambeni kredit , pod ovim uslovima u Srbiji....
Ovo su mnogo velike kamate i jos je tu olaksanje kao ucesce drzave u kreditu....
Pa kad bi ovakve kamate bile na zapadu, kad bi se uzimali krediti za razvoj, za kucu ili za svasta...
Onda gresis snko silno gresis .
Njemu se niko ne ruga nego mu daju predlog kako da sto pre okonca agoniju.
Ima jedna narodna koja kaze kad vidis da se neko davi gurni ga da se udavi sto pre da nebi povukao i druge i to je zivotna istina da takvi likovi pored sebe upropaste jos desetoro, zato ako treba da ide pod led neka ide samo on.Ima tu neke pravde ,sto nije mislio kad se zaduzivao.
Banka ima svoju racunicu i to je njihov posao, nije banka socijalna ustanova pa da deli novac sakom i kapom.
Da bi nekome isplatila zaradu mora od nekoga da uzme.
Kad bi svi zaradjivali sistem ne bi funkcionisao.
To je staro pravilo da neko mora da gubi da bi neko dobijao, poput kocke.
Vecina takvih likova lakomisleno uzme novac i spiska ga na gluposti, glume gazde na tudj racun.
Pa gde bi nas to odvelo kad bi svi bili sefovi , ko bi onda radio.