Krecenje

Svi su ludi i pušiće i dalje, nema tu pomoći B-)
Moj otac ima dnevnu sobu braon boje.... Sve znaci televizor, klima, kompjuter, pvc stolarija... Sve ima različite nijanse zlatkasto braon od dima cigareta. Ja dva puta godisnje kada to čistim, magična krpa je tamno braon. Onda klima bljesne na zidu kao da svetli :D
I da, protivi se krečenju.

Perite ruke ljudi, nemojte da pušite krdžu ko pobesneli i luftirajte. Na taj način ćete krečiti jednom u 10 god.
I da, manite se nijansi jer je to odavno demode :)

nije tacno ovo
max tri godine moze da se izdrzi a i to je puno tad vec zidovi vriste za krecenjem
ne pusim ne dodirujem zidove prljavim rukama i sl nemam kucnog ljubimca....
ali zivim u prometnom delu centra grada i nema sanse da zidovi budu beli
pa to provetravanje koje si naveo pravi najveci problem :lol:
ne znam kako ti ali ja se u svojoj kuci ne ponasam ko u staklenom zvonu, slike prave one pozutele senke na zidovima, prasina prlja, smog takodje, ormani isti ucinak imaju ko slike, ekran kompjutera lepi prasinu za taj deo zida katastrofa....ma mislim da ne nabrajam svi znamo sta se sve po kuci desava...

Ne znam sta pricas, ja samo na 50 metara od skupstine i nemam tih problema kao ti, CRT monitor i televizor sam odavdo zamenio lcd tehnologijom i nema vise namagnetisane prsine na zidu. Sve u svemu 10 godina ne treba da se kreči.

Ne znam sta pricas, ja samo na 50 metara od skupstine i nemam tih problema kao ti, CRT monitor i televizor sam odavdo zamenio lcd tehnologijom i nema vise namagnetisane prsine na zidu. Sve u svemu 10 godina ne treba da se kreči.

Mozda su joj zidovi beli skroz. Kod mene isto ne mora dugo godina da se kreci, u mojoj sobi. Ali je uvek u nekoj nijansi nije belo, cisto je, ne pusi se, centrlno grejanje (nema onog crnog sto plin napravi npr.) prasinu redovno brisem, provetravam i nikakvih problema nema. Krecim svake 5 godine recimo ali to vise iz dosade, jer me smori ta boja nego sto je zapravo prljavo. Pored toga imam kucnog ljubimca, kera koji spava u toj sobi, a i ne zivim bas kao u staklenom zvonu :D

pa ja sam malo ispd, blize 29. nov i vala itekako imam problema
a zamena za lcd, moze aj cekam da mi isporucis :lol:

nikad nikoga nisam cula da je izdrzo 10 god pa makar i na selu bio...prlja se od svakakvih aktivnosti, jedino ako ti imas drugacije vidjenje cistoce :lol:

Mozda su joj zidovi beli skroz. Kod mene isto ne mora dugo godina da se kreci, u mojoj sobi. Ali je uvek u nekoj nijansi nije belo, cisto je, ne pusi se, centrlno grejanje (nema onog crnog sto plin napravi npr.) prasinu redovno brisem, provetravam i nikakvih problema nema. Krecim svake 5 godine recimo ali to vise iz dosade, jer me smori ta boja nego sto je zapravo prljavo. Pored toga imam kucnog ljubimca, kera koji spava u toj sobi, a i ne zivim bas kao u staklenom zvonu :D

jesu beli, na to sam i mislila, u globalu vecina ljudi ima bele

Potrebna pomoc.U koju boju bi ste okrecili sobu sa plavim francuskim lezajem,plavom foteljom,plavo-bez tepihom?Sta mislite o bez varijanti sa naglaskom malog dela ljubicasto-bez tapetama(mesto gde je tv).U obzir ne dolaze nikakvi tinovi narandzaste,cak i da se slaze tu boju ne podnosim.

Potrebna pomoc.U koju boju bi ste okrecili sobu sa plavim francuskim lezajem,plavom foteljom,plavo-bez tepihom?Sta mislite o bez varijanti sa naglaskom malog dela ljubicasto-bez tapetama(mesto gde je tv).U obzir ne dolaze nikakvi tinovi narandzaste,cak i da se slaze tu boju ne podnosim.

Ja bih uz plavu isla belu sa nekim stikerom za zid.

Hajmo sa nekim idejama...

modern-living-room-green-wall-paint-ideas.jpg

Manite se bojadisanja u svojim malim stanchicima sa niskim plafonom, zidove u belo a dole hrastov parket a ako je laminat onda sto tamniji mat.

Ne bih se složio sa tobom frajeru....i minijaturni stanovi postaju živi i lepršavi ukoliko neko sa ukusom odradi boje.
A i nema svako mali stan sa niskom h...u jednom mom je svetla visina 4,15m pa ti vidi..tu sam morao da "ubijem" visinu pomoću horizontalne podele u nekim prostorijama a u jednoj imam galeriju.

Ne bih se složio sa tobom frajeru....i minijaturni stanovi postaju živi i lepršavi ukoliko neko sa ukusom odradi boje.
A i nema svako mali stan sa niskom h...u jednom mom je svetla visina 4,15m pa ti vidi..tu sam morao da "ubijem" visinu pomoću horizontalne podele u nekim prostorijama a u jednoj imam galeriju.

taako je, i tapete na nekom delu zida super izgledaju i u manjim stanovima

Back