gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
gotovo
![]()
![]()
Treba da krečim![]()
Preporuka, licno od Admina

A ti Milice brisi...ako smes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gotovo
![]()
![]()
Treba da krečim![]()
Najbolje da odes u farbaru i on ti pokaze asortiman boja ti pokazes prstom u tu i tu, izmuckati kompjuterski ocas posla...
Da, to si u pravu definitivno..Ali, mi smo pokusali da se setimo...
Ispala je malo tamnija od bele kafe, mozda dve nijanse, ali, odlicno se uklapa...
Hvala u svakom slucaju!
Al' koliko ja znam ta se razredjuje, tako da ti od tih 25kg mozes ofarbati ihahaj...
30 posto se razredjuje, mozes ti i vise al nece ispasti lepo
mene je stana od 45 km izaslo 50e al sam se zaebala uzela 2 x 25kg trebalo je jednu tu i jednu od 5, 10kg onda bi me kostalo oko 40e al kvaran prodavac nije hteo da mi kaze da mi je to mnogo
al nije ti ni mnogo validno kad nekome kazes krecim 70 km kolko mi treba, jer ti kazes povrsinu stana (tj poda) a krecis zidove kojih moze biti kolko oces i ko zna koja im je kvadratura
ako je po ovim mojim molerima procenjivati...onda treba citava vecnost za to....
evo ih deseti dan, a ja na putu za ludnicu
ima tu svega i posla tipa mrezica, lepak, gletovanje, ljustenje zidova, gletovanje, krecenje.....
ali ima i koriscenja cetkice za likovno preciznosti radi -a opet predje boja, ima nekog dangubljenja...
a i sto nebi
ujujtru nes
malo kasnije nes opet
pa tuborg
pa gurmanska pljeska
pa tuborg
pa nes
pa ladna kisela na svakih pola sata
i tako Dona umesto da se samo nervira zbog loma, prasine i sl, trci na relaciji kuhinja, cevabdzinica, dragstor...
i onda na kraju za tih 10 dana treba da dam vise od pola moje plate.....
stvarno bi bilo glupo da to bude za tri dana....
Kvadratura zidova je otprilike qm-stana/kuce X 2,5-3.
pa kada ti moler daje ponudu ili kada kupujes materijal, racunica za ukupnu kvadraturu zidova je jednaka povrsini stana puta tri. na primer, ako imas stan od 50 m2, kupujes boju za 150 m2.
Kvadratura zidova je otprilike qm-stana/kuce X 2,5-3.
Perite ruke ljudi, nemojte da pušite krdžu ko pobesneli i luftirajte. Na taj način ćete krečiti jednom u 10 god.
I da, manite se nijansi jer je to odavno demode![]()
Perite ruke ljudi, nemojte da pušite krdžu ko pobesneli i luftirajte. Na taj način ćete krečiti jednom u 10 god.
I da, manite se nijansi jer je to odavno demode![]()