Krecenje

gotovo

krecenje.jpg

:mrgreen:

Treba da krečim :dash:

Preporuka, licno od Admina:mrgreen:, obratiti se njemu ako populacija nije adekvatna:per:
A ti Milice brisi...ako smes:manikir:

Nije lose ispala boja, malo ona zelena odudara ali moracu neke sitnice da stavim koje ce se ukombinovati... To je tako kad mama hoce da bude inovantna :mrgreen:
I tepih cemo mozda menjati...

Prilozi

• DSCF6290.jpg
    DSCF6290.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 207
Uh, prosle godine se krecilo kod nas u kuci- majstoru smo trazili tri zida boje BELE KAFE, a cetvrti zid BOJA COKOLADE.. Sad, tata hoce da prefarba jedan zid, malo smo ga zaje**li, ali, ne mozemo da se setimo koje smo boje kupili majstoru, pa je on napravio boju bele kafe :think: :think: :think:
Pitanje glasi--- KOJE JE VASE MISLJENJE? KOJE BOJE UBACITI U BELU DA BI SE DOBILA BOJA BELE KAFE (sveeetlo krem boja!)?
Hitno potreban odgovor!

Da, to si u pravu definitivno..Ali, mi smo pokusali da se setimo...
Ispala je malo tamnija od bele kafe, mozda dve nijanse, ali, odlicno se uklapa...
Hvala u svakom slucaju!

meni je trazio 1400 din za kantu 25kg da mi izmucka neku svetlu mlecnu kajsija boju, to je cena sa sve tonerima, mnogo je kume za te pare imas jos jednu kantu :lol: tako da sam odustala od boje i udarila belo :aha:
ince sto tamnija boja kazu skuplje zbog kolicine tonera koji se koriste
mnogi sami mesaju nije to frka al je frka ako ti zatreba jos onda u novoj kanti treba da pogodis nijansu e tu si naebo :lol:

mene je stana od 45 km izaslo 50e al sam se zaebala uzela 2 x 25kg trebalo je jednu tu i jednu od 5, 10kg onda bi me kostalo oko 40e al kvaran prodavac nije hteo da mi kaze da mi je to mnogo :aha:
al nije ti ni mnogo validno kad nekome kazes krecim 70 km kolko mi treba, jer ti kazes povrsinu stana (tj poda) a krecis zidove kojih moze biti kolko oces i ko zna koja im je kvadratura

Da, u pravu si. A i zavisi kakvi su zidovi ako su gletovani i ravni kao staklo sigurno da ce ti trebati dosta manje materijala nego ako su hrapavi.
Sad za predsoblje kazu da ce mi trebati oko 70e ali neka druga vrsta boje, videcu jos kad odem da pokupim to :D

mene je stana od 45 km izaslo 50e al sam se zaebala uzela 2 x 25kg trebalo je jednu tu i jednu od 5, 10kg onda bi me kostalo oko 40e al kvaran prodavac nije hteo da mi kaze da mi je to mnogo :aha:
al nije ti ni mnogo validno kad nekome kazes krecim 70 km kolko mi treba, jer ti kazes povrsinu stana (tj poda) a krecis zidove kojih moze biti kolko oces i ko zna koja im je kvadratura

Kvadratura zidova je otprilike qm-stana/kuce X 2,5-3.

ako je po ovim mojim molerima procenjivati...onda treba citava vecnost za to....

evo ih deseti dan, a ja na putu za ludnicu

ima tu svega i posla tipa mrezica, lepak, gletovanje, ljustenje zidova, gletovanje, krecenje.....
ali ima i koriscenja cetkice za likovno preciznosti radi -a opet predje boja, ima nekog dangubljenja...
a i sto nebi
ujujtru nes
malo kasnije nes opet
pa tuborg
pa gurmanska pljeska
pa tuborg
pa nes
pa ladna kisela na svakih pola sata
i tako Dona umesto da se samo nervira zbog loma, prasine i sl, trci na relaciji kuhinja, cevabdzinica, dragstor...
i onda na kraju za tih 10 dana treba da dam vise od pola moje plate.....

stvarno bi bilo glupo da to bude za tri dana
....

Naravoucenije: Kod Dona Mikice se isplati raditi,sto duze - to bolje.:)

mene nešto nerviraju te boje koje idu na kajsiju pa i na žutu mada imamo i toga
sad da biram išao bih na cigla boju ili krem kao na ovoj prvoj slici ili prljavo belo kao slonovača
mada volim i jake boje al opterećuju
mada najbolje da je bela dominanta i neke uglove ili određene zidove u neku drugu boju
inače, u kujni je enki ljubičasti tapet, onaj sa teksturama kao u kluovima
dnevna je svetložuta
jedna soba kajsija
a moja je siva
kupatilo je celo u zelenim pločicama

Perite ruke ljudi, nemojte da pušite krdžu ko pobesneli i luftirajte. Na taj način ćete krečiti jednom u 10 god.
I da, manite se nijansi jer je to odavno demode :)

Perite ruke ljudi, nemojte da pušite krdžu ko pobesneli i luftirajte. Na taj način ćete krečiti jednom u 10 god.
I da, manite se nijansi jer je to odavno demode :)

Ja mojima zabranila dimljenje u dnevnoj sobi, na terasu ih isteram ili u donju kucu pa nek tamo dime. Te cigare treba podici na 20e po paklici pa onda ko je lud neka da pare, a ko je pametan nikad ih ni kupio ne bi.

Back