Molly Bloom
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
U slučaju da nekoga zanima, na blogu filoblogija.blogspot.com možete pratiti besplatan online kurs kreativnog pisanja. Što više bude bilo zainteresovanih - više će biti i tekstova. Pozdrav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ali se usavrsava,kao i svaki talenat.Pisanje se ne uči - to ili imaš ili nemaš u krvi
Sjetio sam se necega. Nasao sam na netu neki program, mislim da je na hrvatskom jeziku, sluzi za pisanje poezije. Poenta je da ukucate neku rijec i onda vam program izbaci rijeci koje se rimuju sa njom.
Svaka cast na izumu, ali to je bez veze!
Čim sam pročitao ono ,, većina želi da bude kao Kueljo'', batalio sam momentalno.
U principu, slažem se sa Philosopherom.
Ja ne znam kako neko moze da upadne u stilsku kolotecinu,tako da ne vidim kako "citanje i pisanje" tu moze da pomogne-naravno,govorila sam o vidu inspiracije,i posmatranja stvari iz razlicitih aspekata-poput ove igrice koja postoji na ovom pdf-u,sastavi pricu-nije li to vid kreativnog pisanja?U kom smislu kolotečinu? Ne vidim na koji se tu način može upasti u kolotečinu, prosto čitaš, pišeš što više... recimo Hemingvej je svakog dana ustajao u pet i pisao, pisao pisao, kao i mnogi drugi
sad, to zavisi od inspiracije - ali kad je imaš, treba tako raditi
Mada, protivnik sam čitanja bilo kojeg dela dok sam pišeš roman recimo, da ne bi bilo ikakvih svežih uticaja