КРЕАЦИОНИЗАМ

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ У ШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ УКЉУЧИ:

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И КРЕАЦИОНИЗАМ

• САМО ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• САМО ЕВОЛУЦИОНИЗАМ

• САМО КРЕАЦИОНИЗАМ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видиш да не вреди - чим се приближимо озбиљним питањима и озбиљним одговорима настаје групно спамовање које, гле чуда, сада си приметио али
само зато да би мене опоменуо (а ја никако да укапирам зашто мислиш да
је мој пост увреда???)

Opet nisi u pravu. Opomene su zbog mene. Pominjao sam plavuše :rumenko:

Da li i ti uopste znas o cemu pricas. Isus je farisejima najvise zamerao nedostatak morala, a ne nedostatak znanja.
I kakve veze napisano ima sa bilo cim na temi?

Невероватно, па ти уопште НЕ ПРАТИШ И ДРУГЕ ПОСТОВЕ. Има и те како везе, јер је ендонуклеаза написао следеће о научним открићима из области неуронауке:

A posle toga vide:

- najnovije analize moralne gramatike,
i genetiku
i topologiju neuralnih mreža
koja upravlja našim osećajima dobra i zla.

Само је он, за разлику од тебе, врло добро разумео моја питања, зато на њих и НЕ ЖЕЛИ ДА ОДГОВОРИ::cool:

[I]Ovo "sasvim drugo" je jedna moja lična briga: imam pristup informacijama iz neuronauka pre nego većina ljudi, a stvari sa kojima već udobno baratamo... one su već javno objavljene, ali malo ljudi još shvata njihove implikacije. Trebaće još deset-dvadeset godina da to dođe do očiju javnosti.

Zamisli dva čoveka, jednog katolika i jednog pravoslavca.
Obojica gledaju otkrića koja pokazuju da su:

- mnoga zlodela mnogih "grešnika" u stvari daleko od proizvoda
slobodne volje, već su rezultat razvojnih problema
ili povreda prefrontalnog korteksa.

Onda gledaju kako se ove stvari rešavaju:
- usmerenim, intenzivnim terapijama -
- kako ljudi, bez molitve ili Božje intervencije,[/I]
uspešno savlađuju svoje "unutrašnje zlo".

I mene bas zivo interesuje odgovor na ovo pitanje , a Endonukleaza nikako da se udostoji da odgovori, da li se pokajao, da li se stidi...ne znam...

Njazanimljivija je u ovom tekstu "geneologija" kako su nastali narodi.

"GENETIKA POTVRDJUJE ISTINITOST BIBLIJSKE GENEALOGIJE SVIH NARODA SVETA OD NOJA I NJEGOVA TRI SINA"

Ja sam oduvek verovao da je Noje mitska licnost i da je prica o velikom potpou,simbolickog karaktera.Ipak ovde vidim ono sto sam video i u knjigama Deretica,da smo mi Srbi nastali od Jafeta treceg Nojevog sina.

Covek svakog dana nauci nesto novo.Ipak me zbunjuje da su od Šema nastali Japanci.:mrgreen:

Svakako. To ti je industrija u ekspanziji. Mita će te snabdeti tonama takvih tekstova. Skida ih sa njnjnj.svetosavlje.org :)

Е, видиш то је то... тражите рупицу да прође миш - а после њега гурате слона...хехехе...
нападаш сајт протестантских креациониста као бајаги - а у ствари МЕТА ТИ ЈЕ СВЕТОСАВЉЕ, да не кажем...њњњ.светосавље.цом...........но-но..........

Ti nisi sigurna ni ko ti je prvi predak s muške strane, verovatno ne znaš ni kako su ti se zvali svi čukundedovi, a znaš da si u rodu sa Nojem. :D

E, sad si mi reko!

Ti nisi sigurna ni ko ti je prvi predak s muške strane, a znaš da si u rodu sa Nojem.

Svasta, bas znam, ne znam kako to mislis...?

Pomesala si me sa ovim brkatim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back