Idi, spavaj, da ti ne zove Milijanu!
Mišureeeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lavor, izlupani, aluminijski... voda s furune, vrela pa ledenikom izvorskim rashlađena. Kad mi pereš, obavezno si nešto kriva i ja ti pominjem rod, oca ponajviše... majku – đene-đene, da ne zaboraviš da je imaš. Eto, muku mučim, trudim se da ti uspomena na najbliže uvijek bude sveža, da vidiš kak'og si čoeka našla, i da se diviš što ja, soko, nijednoj drugoj ne ukazah bračno povjerenje do tebE. Tako srećna što me umivaš, ako nijesam osobito ljut, proći ćeš s minimumom pogrde i hipohondarskih uzdaha kako MI život prođe i kako niko ne cijeni moj rad. Dobro, neka si pomislila da sam te pomilov'o po glavi, kad promašim koljeno šakom. Aj, nije sramota.
:-D:-D:-D:-D
Idi, spavaj, da ti ne zove Milijanu!
Mišureeeeee![]()
A čegović si ti, nasmijana đevojko? Naročitó mi se dopada tvoja marama. Vazda je nosi, da mi noge imaš su čim obrisa' i kad izdignemo na planinu. Puštiću te.Lavor, izlupani, aluminijski... voda s furune, vrela pa ledenikom izvorskim rashlađena. Kad mi pereš, obavezno si nešto kriva i ja ti pominjem rod, oca ponajviše... majku – đene-đene, da ne zaboraviš da je imaš. Eto, muku mučim, trudim se da ti uspomena na najbliže uvijek bude sveža, da vidiš kak'og si čoeka našla, i da se diviš što ja, soko, nijednoj drugoj ne ukazah bračno povjerenje do tebE. Tako srećna što me umivaš, ako nijesam osobito ljut, proći ćeš s minimumom pogrde i hipohondarskih uzdaha kako MI život prođe i kako niko ne cijeni moj rad. Dobro, neka si pomislila da sam te pomilov'o po glavi, kad promašim koljeno šakom. Aj, nije sramota.
:-D:-D:-D:-D
Radosno, radosno, eeee 8-)Ozenio Crnogorac Bosanku i prica joj:
Bogumi, moraces rano da ustajes
Pa dobro, rece Bosanka
Moraces sjeno da skupljas
Pa dobro skupljacu
Moraces stoku da pazis
Pa dobro kad se mora
Moraces svekrvu da sluzis
Uf, uf, pa dooobroo, rece Bosanka
Moraces ocu noge da peres
Uh, do ku*ca, neizdrza Bosanka
Ne,ne do ku*ca. Samo do koljena, radosno ce Crnogorac.
uči, uči jezik, limune, trebaće ti... oči... da ne prosipaš vodu okolo
Lavor, izlupani, aluminijski... voda s furune, vrela pa ledenikom izvorskim rashlađena. Kad mi pereš, obavezno si nešto kriva i ja ti pominjem rod, oca ponajviše... majku – đene-đene, da ne zaboraviš da je imaš. Eto, muku mučim, trudim se da ti uspomena na najbliže uvijek bude sveža, da vidiš kak'og si čoeka našla, i da se diviš što ja, soko, nijednoj drugoj ne ukazah bračno povjerenje do tebE. Tako srećna što me umivaš, ako nijesam osobito ljut, proći ćeš s minimumom pogrde i hipohondarskih uzdaha kako MI život prođe i kako niko ne cijeni moj rad. Dobro, neka si pomislila da sam te pomilov'o po glavi, kad promašim koljeno šakom. Aj, nije sramota.
Eto, tako to u CG naučeno
a bome i bilo![]()
Nadam se da su se zbilja oDcepili
A ono... sad... frustrirajuće je što bi trebalo da kažem: da SMO se zbilja oDcepili...
Koji smo, manje je važno
kad vidim kak'i smo.
Otcijepljena makanja.
U novom odlePrsnuću.
Molim da mi ovaj post ne bude obrisan.
Želim da je, onima koji navrate do mog profila, jasno da sam napustio Forum 8. XI 2007.
Pozdrav.
Procitala sam celu ovu dubokoumnu studiju o nogama, a ti sad hoces da ides...Molim da mi ovaj post ne bude obrisan.
Želim da je, onima koji navrate do mog profila, jasno da sam napustio Forum 8. XI 2007.
Pozdrav.
Pozdrav.
Procitala sam celu ovu dubokoumnu studiju o nogama, a ti sad hoces da ides...
[baraba];5357480:O RLY????
sedamnaesti put valjda....![]()
I ranije je napustao forum?pa da...napušta nas usred časa...:-(
a taman pao snijeg...i vrijeme za prvu lekciju...otapanje lednika...:wink:
Pozdrav.
Pozdrav.
skim se ti svadjas ?
samo računaš svoj način
tudji nenene
zašto mora da bude muški posao?
zar ne može žena onome koga voli da pripremi kupku sa laticama ruže
i opere mu stopala
zar ne može žena da ga uvede u kadu i nežno s ljubavlju da istrlja kupkom svaki deo tela svog muškarca
da mu upije peškirom vodu
i namaže ga kremom?