Kratki kurs pranja nogu u lavoru

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®:
Lavor, izlupani, aluminijski... voda s furune, vrela pa ledenikom izvorskim rashlađena. Kad mi pereš, obavezno si nešto kriva i ja ti pominjem rod, oca ponajviše... majku – đene-đene, da ne zaboraviš da je imaš. Eto, muku mučim, trudim se da ti uspomena na najbliže uvijek bude sveža, da vidiš kak'og si čoeka našla, i da se diviš što ja, soko, nijednoj drugoj ne ukazah bračno povjerenje do tebE. Tako srećna što me umivaš, ako nijesam osobito ljut, proći ćeš s minimumom pogrde i hipohondarskih uzdaha kako MI život prođe i kako niko ne cijeni moj rad. Dobro, neka si pomislila da sam te pomilov'o po glavi, kad promašim koljeno šakom. Aj, nije sramota.

:-D:-D:-D:-D

Ozenio Crnogorac Bosanku i prica joj:
Bogumi, moraces rano da ustajes
Pa dobro, rece Bosanka
Moraces sjeno da skupljas
Pa dobro skupljacu
Moraces stoku da pazis
Pa dobro kad se mora
Moraces svekrvu da sluzis
Uf, uf, pa dooobroo, rece Bosanka
Moraces ocu noge da peres
Uh, do ku*ca, neizdrza Bosanka
Ne,ne do ku*ca. Samo do koljena, radosno ce Crnogorac.

®:
Lavor, izlupani, aluminijski... voda s furune, vrela pa ledenikom izvorskim rashlađena. Kad mi pereš, obavezno si nešto kriva i ja ti pominjem rod, oca ponajviše... majku – đene-đene, da ne zaboraviš da je imaš. Eto, muku mučim, trudim se da ti uspomena na najbliže uvijek bude sveža, da vidiš kak'og si čoeka našla, i da se diviš što ja, soko, nijednoj drugoj ne ukazah bračno povjerenje do tebE. Tako srećna što me umivaš, ako nijesam osobito ljut, proći ćeš s minimumom pogrde i hipohondarskih uzdaha kako MI život prođe i kako niko ne cijeni moj rad. Dobro, neka si pomislila da sam te pomilov'o po glavi, kad promašim koljeno šakom. Aj, nije sramota.

:-D:-D:-D:-D
A čegović si ti, nasmijana đevojko? Naročitó mi se dopada tvoja marama. Vazda je nosi, da mi noge imaš su čim obrisa' i kad izdignemo na planinu. Puštiću te.

Ozenio Crnogorac Bosanku i prica joj:
Bogumi, moraces rano da ustajes
Pa dobro, rece Bosanka
Moraces sjeno da skupljas
Pa dobro skupljacu
Moraces stoku da pazis
Pa dobro kad se mora
Moraces svekrvu da sluzis
Uf, uf, pa dooobroo, rece Bosanka
Moraces ocu noge da peres
Uh, do ku*ca, neizdrza Bosanka
Ne,ne do ku*ca. Samo do koljena, radosno ce Crnogorac.
Radosno, radosno, eeee 8-)

®:
uči, uči jezik, limune, trebaće ti... oči... da ne prosipaš vodu okolo :D

Eto, tako to u CG naučeno

a bome i bilo :D

Možda je i sada, nego odcepiše se pa ne znamo. A ovo za koleno je super.:lol:

®:
Molim da mi ovaj post ne bude obrisan.

Želim da je, onima koji navrate do mog profila, jasno da sam napustio Forum 8. XI 2007.

Pozdrav.

Šta ćemo ako neko ne želi da ti napustiš Forum, recimo ja?! Moram da čitam tvoje stare postove ne bih li se nasmejala.:D
Ubih se od dosade. I šta ti bi čoveče da napuštaš?! :confused:

Vrati se, ne želiš valjda da te molim.:D

Ko te ne podnosi neka zaobilazi!
Ih koliko njih ja moram da zaobiđem, pomislim, ovaj nije normalan, vređa me iz čista mira i više ga ne primećujem.

Ti si recimo na ovoj temi briljirao, pa šteta je stvarno. Nadam se da ćeš me poslušati.:D

Back