Кратка сукња и деколте до пупка

Kroz čitavu temu provejava ta konstrukcija "mamac za frajere"....pa šta i ako neka koristi sise/dupe/noge/lepe oči/lepu kosu kao taj famozni "mamac", makar i na neukusan način po trenutnim vladajućim kriterijumima, mislim, šta to smeta neku drugu?

Takođe, koja je suštinska razlika između gore navedenih "mamaca", ili nekog drugog "mamca" poput inteligencije recimo, smisla za humor, ili najčešće odglumljenog prezirnog stava prema tuđem navodnom neukusu koji treba da pošalje poruku kako je vlasnica prezrivog stava inteligentna, jer božemoj, u stanju je da ponudi i nešto drugo osim primalno telesnog?

Ženu čine razne stvari: i te sise i dupe, i inteligencija, i stav, i ukus, i obrazovanje, i opšta kultura, ili pomanjkanje navedenog.
Pametna žena neće se plašiti da će, izbaci li noge u prvi plan, njena pamet ostati u senci.
Ona druga plašiće se i te kako.

Pa dobro, al ti tvrdis da si kulturna, dok se u ovoj raspravi moze iz tvojih postova zakljuciti da je Baby glupa, bez svesti o sebi i sa niskom kulturom odevanja;) Zamotavanjem u celofan i etiketiranjem njenog profila si sebi dala mnogo za pravo, pardon, sisla si u kaljugu, na nas nivo :lol:

То си ти закључио у моје име да ја мислим о њој.
До сад си требао да схватиш да ја немам наручит проблем да изразим мишљење, с тога, не износи уместо мене оно што мислиш да ја мислим. ;)

Kroz čitavu temu provejava ta konstrukcija "mamac za frajere"....pa šta i ako neka koristi sise/dupe/noge/lepe oči/lepu kosu kao taj famozni "mamac", makar i na neukusan način po trenutnim vladajućim kriterijumima, mislim, šta to smeta neku drugu?

Takođe, koja je suštinska razlika između gore navedenih "mamaca", ili nekog drugog "mamca" poput inteligencije recimo, smisla za humor, ili najčešće odglumljenog prezirnog stava prema tuđem navodnom neukusu koji treba da pošalje poruku kako je vlasnica prezrivog stava inteligentna, jer božemoj, u stanju je da ponudi i nešto drugo osim primalno telesnog?

Ženu čine razne stvari: i te sise i dupe, i inteligencija, i stav, i ukus, i obrazovanje, i opšta kultura, ili pomanjkanje navedenog.
Pametna žena neće se plašiti da će, izbaci li noge u prvi plan, njena pamet ostati u senci.

Baš to ;)

:lol:

Претпоставићу да је овај пост написан само зарад писања.
Уверена сам да си свесна да ствари нису тако једноставне како си их покушала представити у ових пар редова.

У сваком случају, несвесно дајеш на значају онима према којима гајиш анимозитет.:D

То си ти закључио у моје име да ја мислим о њој.
До сад си требао да схватиш да ја немам наручит проблем да изразим мишљење, с тога, не износи уместо мене оно што мислиш да ја мислим. ;)

Los ti je odgovor obzirom da si kolegi iznad spocitavala logiku. Izgleda da je problem dublje prirode, neka od tacaka iz uvodnog posta :lol:

upravo to :ok:
a i ti, bejbi, brate mili, stalno neki peecvajz pravis :zcepanje:

:lol:

Претпоставићу да је овај пост написан само зарад писања.
Уверена сам да си свесна да ствари нису тако једноставне како си их покушала представити у ових пар редова.

У сваком случају, несвесно дајеш на значају онима према којима гајиш анимозитет.:D
Baš naprotiv - stvari jesu vrlo jednostavne.

Bilo bi suviše naivno pomisliti kako su kratke suknje glavni uzrok ili ogledalo srpske (ne)kulture, a neukusno bi bilo osuti paljbu po tuđem estetskom izboru i ukusu pod pokroviteljstvom navodne brige za svest i kulturu nacije, imputiranjem odsustva svih ostalih kvaliteta žena koje u prvi plan stavljaju nešto drugo.

Ахааа...а значи ти кад елаборираш психосоцијални феномен не водиш се логиком већ те воде неке ванкосмичке силе ? :eek:

Разумем те, куллтура облачења, чему то?
Слобода и свако има право на све, све је дозвољено и све је прихватљиво је ''ин''.

Sve je dozvoljeno dok ne ugrožava drugog. Pri čemu se ugrožavanje tuđe sujete ne računa.

Formalističke norme, poput te o vrsti i količini krpica na telu, su zanimljive samo konformistima.

Baš naprotiv - stvari jesu vrlo jednostavne.

Bilo bi suviše naivno pomisliti kako su kratke suknje glavni uzrok ili ogledalo srpske (ne)kulture, a neukusno bi bilo osuti paljbu po tuđem estetskom izboru i ukusu pod pokroviteljstvom navodne brige za svest i kulturu nacije, imputiranjem odsustva svih ostalih kvaliteta žena koje u prvi plan stavljaju nešto drugo.

Kratko i jasno :)

missim, ako iskljucimo faktor...prigode
i svedemo pricu na npr svakodnevno odjevanje
meni recimo ne prija da mi stranci bulje u sise ili mjerkaju noge ili pedu
ne volim nepotrebnu paznju te vrste, a vidim je...ono, nisam toliko corava
pa zato svjesno biram kombinacije u kojima se osjecam opustenije i...manje uocljivo

sto ne znaci da mi smetaju ili da osudjujem zene koje se drukcije oblace...
valjda one znaju sta oce, sta im prija...

vulgarnost se, sto se mene tice, ne svodi na dubinu dekoltea ili duzinu suknje
postoje stvari koje su mi bas onako bljak...po pravilu;
izblajhane rascupane...frizure..ako se to tako moze nazvat
pretjerivanje s animal printom - ono tigrovi, lavovi, zebre...
cipka, po mogucnosti sintetika, u nesnosnim kolicinama...isto vrijedi i za volane...
one oktopus suknje i slicne gadosti...
zene u broj ili dva manjoj garderobi pa kipi na sve strane...
prave i plasticne kandze sa kojekavim ukrasima u 150 boja...da sam svraka vjerojatno bi bila fascinirana time...
f manikir na noznim prstima...kandze na noznim pristima...
10 kila nakita i dzinovske snale za kosu...ono, kad hoda, sve zvecka...
cipele koje puno klepecu...missim, koliko je tesko otic obucaru da stavi tanak sloj gume na djon...
al opet...sve je to do mene...to je moja percepcija
i blesavo bi bilo da se cudim ili negodujem sto se drugi ljudi, s pravom, oblace kako oce...

Poslednja izmena:
ni glupa ni neinteligentna ni kurvica ni ulicarka... mozda samo voli sve sto vole mladi :lol:
a pretpostaviti ovo gore navedeno samo na osnovu kratke suknje je ruzna predrasuda i u ravni je sa onom da su plavuse glupe i muskarci koji nose roze peederi

Ma nemoj :rotf:?

Dođe plavuša u kafić i naruči kapućino, a konobar je upita:
- Možda biste želeli probati naš specijalitet, toplu čokoladu?
Plavuša slegne ramenima:
- A dobro, može, dajte mi dve kockice ...

ni glupa ni neinteligentna ni kurvica ni ulicarka... mozda samo voli sve sto vole mladi :lol:
a pretpostaviti ovo gore navedeno samo na osnovu kratke suknje je ruzna predrasuda i u ravni je sa onom da su plavuse glupe i muskarci koji nose roze peederi
За оно претходно још и помоз' Боже, али мушкарци у розом???
Замисли нпр елитне јединице команоса у розе камуфлажним хлачицама са све безброј џепова и хеклерима у адекватној боји?
:cepanje:
:tambalamba:

vulgarnost se, sto se mene tice, ne svodi na dubinu dekoltea ili duzinu suknje
postoje stvari koje su mi bas onako bljak...po pravilu;
izblajhane rascupane...frizure..ako se to tako moze nazvat
pretjerivanje s animal printom - ono tigrovi, lavovi, zebre...
cipka, po mogucnosti sintetika, u nesnosnim kolicinama...isto vrijedi i za volane...
one oktopus suknje i slicne gadosti...
zene u broj ili dva manjoj garderobi pa kipi na sve strane...
prave i plasticne kandze sa kojekavim ukrasima u 150 boja...da sam svraka vjerojatno bi bila fascinirana time...
f manikir na noznim prstima...kandze na noznim pristima...
10 kila nakita i dzinovske snale za kosu...ono, kad hoda, sve zvecka...
cipele koje puno klepecu...missim, koliko je tesko otic obucaru da stavi tanak sloj gume na djon...
al opet...sve je to do mene...to je moja percepcija
i blesavo bi bilo da se cudim ili negodujem sto se drugi ljudi, s pravom, oblace kako oce...

mislim ok je ovo sto si napisala

a sta te ne nervira :lol:

Замисли нпр елитне јединице команоса у розе камуфлажним хлачицама са све безброј џепова и хеклерима у адекватној боји?

jao, zamisljam :rumenko:

a ok je to....recimo da oslobadjaju taoce iz barbikine kuce ili tako nesto...
pa su se kamuflirali...

mada, ne vidim u cemu je problem s recimo roze muskim kosuljama ili kravatama?

- - - - - - - - - -

pa ok
sa vecinom bih se slozila

propala ti fora...jbga, desi se :lol:

Back