EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Слажем се али не стоје и не приличе сваком, то је поента.
Узгред, избор адекватне одеће говори и о томе колико особа држи до себе.
Yes, obuca i odeca su ogledalo duse
Al u q.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се али не стоје и не приличе сваком, то је поента.
Al u q.Слажем се али не стоје и не приличе сваком, то је поента.
Ја сам своје рекла, а какве ћеш ти даље закључке да изводиш, твој је проблем.![]()
Nemoj tim tonom 
Ovde se priča o svim ženama koje se tako oblače što je generalizacija : )))
Култура облачења је једно, култура понашања друго.
Раздвој их и схватићеш да је и једно и друго неприхватљиво.
Од наведеног, не волим/смета ми/изазива осећај непријатности и једно ни друго.
Огавна музика и неукусни разговори, на то моментално одреагујем јер ме директно дотиче.
На непримерено облачење не реагујем јер је то порука коју та особа шаље о себи другима тј. њен проблем.
Али кад проблем добије овако широке размере као у земљи Србији, онда свко од нас треба , макар и на овај начин, да укаже на културолошко срозавање друштва.
Самим тим, излишно је правити поређења која правиш јер код особа с адекватним системом вредности и макар просечном интелигенцијом, не даје се предност мање лошем над лошијем већ се оба сасецају, под условом да је циљ напредак.
Мада, ти не би била ти да се не побуниш, па макар и без разлога.

Не, овде се прича о некултури/култури облачења.
О томе да је голотиња на сваком ћошку.
И о томе колико многим људима у Србији, данас, недостаје осећај за укус и меру.
Не, овде се прича о некултури/култури облачења.
О томе да је голотиња на сваком ћошку.
И о томе колико многим људима у Србији, данас, недостаје осећај за укус и меру.

A je l postoji neka licencirana stručna komisija koja procenjuje kojoj ženskoj osobi priliči/pristaje minić ili...?

njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksicJesu jesenje varijante, ali tako mi je sve prelepo, pogotovo prva Pogledajte prilog 297446
A kada se radi o dekolteima, neka neko kaze da ovo nije pristojno Pogledajte prilog 297447
)A je l postoji neka licencirana stručna komisija koja procenjuje kojoj ženskoj osobi priliči/pristaje minić ili...?

Jesu jesenje varijante, ali tako mi je sve prelepo, pogotovo prva Pogledajte prilog 297446
A kada se radi o dekolteima, neka neko kaze da ovo nije pristojno Pogledajte prilog 297447

Recimo da koleginica Bogomoljka u danasnjoj okacenoj odevnoj kombinaciji izgleda mhmm i svaki drugi komentar nije nestrucnost vec zavist![]()

njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksic)

U potpunosti se slažem koleZa.![]()

moze ali opet da li to znaci da takve zene ne treba da nose uske haljine![]()

njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksic)

Ako su glavni uzročnici kulturološkog srozavanja majke Srbije gola dupeta i sise onda smo mi super kulturna zemlja.
Elem, kada sam na nekoj temi napisala da je po mom mišljenju nošenje farmerica na posao neukusno, samo što me nisu kamenovali. Tada su potezani argumenti poput "stručnost i obrazovanje se ne mere odećom", "Važno je da lekar leči a ne šta nosi ispod mantila" a sad odjednom su problem preduboko izrezane bluze i minići i svaka ljubiteljka istih je okarakterisana kao pero laka, nisko inteligentna i odašiljač pogrešnih vibracija. Pa kako sad to, majka mu stara? Valjda je bitno da je sposobna, stručna i vredna, nebitno je što joj pola sisa ispalo iz bluze, zar ne?
Ili ta pravila važe samo kada su muškarci u pitanju? Oni su stručnjaci i intelektualci i ako operišu ili podučavaju u tropskim gaćama (ko Nik Sloter) a žena u kratkoj suknji je nestručna drolja.
Bolje da si nam na obraz udarila no na Nika Slotera, uzdanicu nasu! 
sta su to tetka kombijacije![]()