Кратка сукња и деколте до пупка

По овој логици испада да не постоје освешћене жене које имају добро и неговано тело, а да , успут, имају и осећај за културно тј. шта им стоји, а шта не, шта им приличи, а шта не.:roll:
Nisam ja elaborirao logiku, već očigledan psihosocijalni fenomen.

Što se tiče osvešćenih žena, njima je najmanje potrebna NN osoba da im presuđuje šta im stoji i priliči, pogotovo kad su motivi reakcije te osobe u najmanju ruku upitni... A o aršinima i da ne pričamo.

njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksic :lol: )

Nemojte da me linčujete al Seka izgleda "privlačno" muškarcima šta god da obuče ( iako je onako mala i buckasta )
Ima nešto što muškarci vole ( sad dal bi je ženili il samo obrnuli to je već druga stvar :D)

most-trendy-outfit-january-2013_510ba1d15148b.jpg

Ne svidja mi se tetovaza i pirsing a kratke suknje mogu da prodju

Nemojte da me linčujete al Seka izgleda "privlačno" muškarcima šta god da obuče ( iako je onako mala i buckasta )
Ima nešto što muškarci vole ( sad dal bi je ženili il samo obrnuli to je već druga stvar :D)
pa nisu svi muskarci isti, nekima je to privlacno drugima ne....dobro je te smo raznovrsni pa za svakog ima nesto po njihovom ukusu. znam ne tako malo muskaraca kojima je ona vulgarna a ne sumnjam da ima i onih drugih.

A je l postoji neka licencirana stručna komisija koja procenjuje kojoj ženskoj osobi priliči/pristaje minić ili...?
Шта мислиш да ли би једној председници државе, директорки, адвокатици, докторки која ради с пацијентима, приправници у суду....приличило да носи уску кратку сукњу и дубок деколте?

Очигледно ниси чула за бонтон.
А постоје чак и модне куће које одећу дизајнирају у складу с њим.

Ево, прочепркај по овом сајту: http://www.bonton.com/shop/women/dresses/price_[*+TO+29.99]/?sort=sort-name+asc

Сукња може бити и кратка али културна. А пошто знам да не читаш пажљиво, тај си детаљ заобишла на овој теми.

или

Чега више виђате на улици?
С обзиром да су нам јавне личности овако јефтино и неукусно обучене, шта очекивати од осталих жена из популације које се само угледају на те са малих екрана?

У Србији, дефинитивно, не постоји више никаква култура облачења.
Што много говори о нама самима.

Nisam ja elaborirao logiku, već očigledan psihosocijalni fenomen.

Što se tiče osvešćenih žena, njima je najmanje potrebna NN osoba da im presuđuje šta im stoji i priliči, pogotovo kad su motivi reakcije te osobe u najmanju ruku upitni... A o aršinima i da ne pričamo.

Ахааа...а значи ти кад елаборираш психосоцијални феномен не водиш се логиком већ те воде неке ванкосмичке силе ? :eek:

Разумем те, куллтура облачења, чему то?
Слобода и свако има право на све, све је дозвољено и све је прихватљиво је ''ин''.

Ко о чему ти о привлачности и ко је примећен, а ко није.

Ето, ти си типичан примерак особе која облачење доживљава као мамац за фрајере.

А зашто не бих? М?

Нико овде није на подоју код маме која глади по глави своје детешце и кад евидентно маши поенту.

Pa dobro, al ti tvrdis da si kulturna, dok se u ovoj raspravi moze iz tvojih postova zakljuciti da je Baby glupa, bez svesti o sebi i sa niskom kulturom odevanja;) Zamotavanjem u celofan i etiketiranjem njenog profila si sebi dala mnogo za pravo, pardon, sisla si u kaljugu, na nas nivo :lol:

Pa dobro, al ti tvrdis da si kulturna, dok se u ovoj raspravi moze iz tvojih postova zakljuciti da je Baby glupa, bez svesti o sebi i sa niskom kulturom odevanja;) Zamotavanjem u celofan i etiketiranjem njenog profila si sebi dala mnogo za pravo, pardon, sisla si u kaljugu, na nas nivo :lol:

a ti se recimo ovim postom shlihtash bejbi pa sta sad

Back