- Poruka
- 46.570
Ako mene pitaš, samo ti nosi te suknjice
- - - - - - - - - -
Al obrve obavezno i redovno čupaj![]()
e to je najbitnije obrve srediti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mene pitaš, samo ti nosi te suknjice
- - - - - - - - - -
Al obrve obavezno i redovno čupaj![]()

njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksic)

Nisam ja elaborirao logiku, već očigledan psihosocijalni fenomen.По овој логици испада да не постоје освешћене жене које имају добро и неговано тело, а да , успут, имају и осећај за културно тј. шта им стоји, а шта не, шта им приличи, а шта не.![]()
njima lepo stoje ali zavisi od tipa tela osobe koja ih nosi. neka sa velikim grudima i pozamasnom pozadinom bi verovatno izgledala vulgarno u tome (pade mi na pamet seka aleksic)
pa nisu svi muskarci isti, nekima je to privlacno drugima ne....dobro je te smo raznovrsni pa za svakog ima nesto po njihovom ukusu. znam ne tako malo muskaraca kojima je ona vulgarna a ne sumnjam da ima i onih drugih.Nemojte da me linčujete al Seka izgleda "privlačno" muškarcima šta god da obuče ( iako je onako mala i buckasta )
Ima nešto što muškarci vole ( sad dal bi je ženili il samo obrnuli to je već druga stvar)
izvini preterujespa ovo sto ludopile nosi
Taj tip zene ne znam u cemu ne izgleda vulgarno.
Pa ti lepo otvori temu o tome, i videćeš da će se dosta njih složiti sa tobom.
Čuj, svima smetaju gole sise i dupeta... sačuvajmebože, videh da to smeta isključivo ženama koje ih nemaju.
Шта мислиш да ли би једној председници државе, директорки, адвокатици, докторки која ради с пацијентима, приправници у суду....приличило да носи уску кратку сукњу и дубок деколте?A je l postoji neka licencirana stručna komisija koja procenjuje kojoj ženskoj osobi priliči/pristaje minić ili...?
Nisam ja elaborirao logiku, već očigledan psihosocijalni fenomen.
Što se tiče osvešćenih žena, njima je najmanje potrebna NN osoba da im presuđuje šta im stoji i priliči, pogotovo kad su motivi reakcije te osobe u najmanju ruku upitni... A o aršinima i da ne pričamo.

Stvar i jeste u tome. Nije samo garderoba posredi. Nego i stav. Neko se moze obuci i provokativnije, ali da to nosi nekako jednostavno, prirodno i izgleda slatko. A ima i onih drugih koji pojavom vape:"Vidite me!", pa je nekako zalosno.znaci da se ne oblaci
Nemojte da me linčujete al Seka izgleda "privlačno" muškarcima šta god da obuče ( iako je onako mala i buckasta )
Ima nešto što muškarci vole ( sad dal bi je ženili il samo obrnuli to je već druga stvar)
Ко о чему ти о привлачности и ко је примећен, а ко није.
Ето, ти си типичан примерак особе која облачење доживљава као мамац за фрајере.
Morala si joj reci, m?Ко о чему ти о привлачности и ко је примећен, а ко није.
Ето, ти си типичан примерак особе која облачење доживљава као мамац за фрајере.

А зашто не бих? М?Morala si joj reci, m?
Novo carevo odelo
![]()
А зашто не бих? М?
Нико овде није на подоју код маме која глади по глави своје детешце и кад евидентно маши поенту.

Pa dobro, al ti tvrdis da si kulturna, dok se u ovoj raspravi moze iz tvojih postova zakljuciti da je Baby glupa, bez svesti o sebi i sa niskom kulturom odevanjaZamotavanjem u celofan i etiketiranjem njenog profila si sebi dala mnogo za pravo, pardon, sisla si u kaljugu, na nas nivo
![]()
Stvar i jeste u tome. Nije samo garderoba posredi. Nego i stav. Neko se moze obuci i provokativnije, ali da to nosi nekako jednostavno, prirodno i izgleda slatko. A ima i onih drugih koji pojavom vape:"Vidite me!", pa je nekako zalosno.
a ti se recimo ovim postom shlihtash bejbi pa sta sad