gost 186421
Elita
- Poruka
 - 16.871

ijuuu Gospodjice pa ovo sa crvenim suknjetkom nema smisla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao ''neprijatno mi je zbog nje, što se tako oblači''... A kada se motivi pročačkaju samo malo dublje, stvari se pokažu u razočaravajuće prozaičnom obliku. Sve se svodi na takmičenje i konkurenciju, a neprijatnost dolazi samo od činjenice da ljudi ne primećuju tvoju ešarpu i broš, već njen dekolte.
Gospodjica je cura k'o grom.![]()
![]()

Из вашег угла гледано, шта жени фали у глави па да се тако преслободно облачи?
Или је то ок?
Назовите ме како хоћете али за мене је врхунац неукуса кад је жена претерано скинута (не рачунамо, је л'те плажу, где је логично бити у купаћем костиму).
Донекле могу да схватим клинке (до 18 година) које се облаче тако јер је то узраст кад се не поседује довољно зрелости, тешко допире до мозга да сексипил није само ствар набуџених сиса и прекратке сукње, него не разумем оне старије које имају потребу да привлаче пажњу разголићивањем.
У ком грму лежи зека?
1. комплекси2. друштвене слободе, куш тамо клерофашисткињо
3. неукус
4. недостатак васпитања
5. додај по сопственом нахођењу
Nisam više toliko tanka
Ali i dalje nosim mini suknjice![]()
...   
Gospodjica je cura k'o grom.![]()
![]()

...Nisam više toliko tanka
Ali i dalje nosim mini suknjice![]()

Svaka njoj čast, ali te kratke suknje to je totalno nemoralno, ja to ne mogu da gledam
.... a da ne kažem svaka čast...
Nikad nisam imala neke sise, pa dekoltei nisu imali neku bogznakakvu svrhu. Kratke suknje, šlicevi i to, oduvek. Najviše sam gotivilaonaj american schooolgirl look, kratka suknja, dokolenice, bluzica ili košuljica i cipele-patike sa osrednjom petom.
Za svaku vrstu odeće postoji vreme i mesto naravno. Ako idem na Egzit, neki koncert ili u klub, neću da se obučem kao kaluđerica to je sigurno. Na posao neću obući dopičnjak. Na plažu idem u kupaćem kostimu. A to da li devojka izgleda vulgarno ili ne, po mom mišljenju ali uopšte i vrlo malo ima veze sa oblačenjem. Možeš opušteno da staviš jednu devojku pored druge u mrežastim čarapama, mini suknji, štiklama, tesnoj bluzi sa dekolteom i jedna će delovati kao sexy mother fucker pica kosmička, a druga kao drolja. Lice i stav, način ophođenja govore o čoveku, odeća je samo propratna pojava.

a i obrve ne odrzavas![]()

ne bi ti skontao moju logiku sve i da se aristotel povampiri i daje ti privatne casove 3 puta nedeljno
a te tvoje projekcije mozes da plasiras zenskim clanovima svoje porodice![]()
... idi broj dlake ili nesto slicno... zabavi seAko mene pitaš, samo ti nosi te suknjice
- - - - - - - - - -
Al obrve obavezno i redovno čupaj![]()

kotunjo, pali, zivota ti... idi broj dlake ili nesto slicno... zabavi se
Svako ima neki svoj stil. Ja npr. nikada nisam nasminkana, a neki to zameraju. I uglavnom sam cupava, ne volim fenirane, ispeglane kose, svaka dlaka na svom mestu. Sladje mi je neobavezno, kao lavlja griva
A to za obrve je tvoja stvar. Sta te briga za druge![]()
![]()
Otrovna, nešto razmišljam...tebi bi dobro stajalo ono što ona plavojka nosi na slici gore![]()

ne znam sto E, vidiš, to je logika... nakon ovakvog prevaspitavanja, i treba samo da se blesavo kliberiš.
 ne mogu danas, u nekoj sam zen fazilicimo bas![]()
pre ces halejevu kometu da vidis nego mene u suknjine znam sto
e kratke sorceve nosAm
Samo kažem da bi ti taj look dobro išao uz karakter : )))