KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde možete priložiti svoje kandidature ili glasati za favorita.

Uslovi: da je dobra žeMska, da joj je Kojatkin posvetio bar jednu priču, da se muvala bar sa jednim forumaše (može tajno a može i javno), da ume da kuva, da poseduje više od 10 pari cipelica, da razlikuje "spenserice" od baletanki i da je učestvovala bar u jednom forumaškom okršaju i pobedila.
Dakle, izvolite...

BTW, i ovde, kao i u RL, 'tiha voda breg roni'... Najbolje su one koje se uopšte ne exponiraju.
Pa kad skinu naočare i raspuste kosu, počupaju obrve i sprže dlake na nogama...
A ovamo sve fine i tako to...

Konkurs je otvoren koliko vidim .
Prilazem svoj CV kojim ispunjavam sve navedene trazene uslove izuzev Kojatkinove price , pricice ili prelepe posvecene unikatne bonice koju zaista nije lako dobiti i time smatram da mi se jako umanjuju sanse :(
ali
zato mogu da navedem da sam muvala vise forumasa a i oni mene i da sam jednog smuvala zapravo ( tj nisam bas sigurna dal sam ja njega ili on mene :think:),
kuvam ko maestro Sasa iz Madere , broj komada cipela i neznam i ne zelim da znam...
Zveknula sam jednu forumasicu i pobedila ...
Ma sveeeee uslove ispunjavam ....:mrgreen:

Ali , kao sto rece Snorki
Kad upalim brener i ocosavim dlake na nogama , rukama i brcicima ..... zalepim hladan vosak na obrvice tanke vijugice i zamolim komsiju da cimne sa susedne terase.....
Videcete vi koje su forumasice najbolje za otvoreno radno mesto al bice vam kasno jer opet radite po kljucu i politickoj pripadnosti ......i opet radi vezaaaa :besna:

Galina, sreco, to sa bonicama ide veoma lako. Treba samo da mi se malko ulizujes, da me moljakas,
budes nezna i dodvorna prema meni u narednih sest meseci, koliko traje izbor - i stvar je resena!

Evo, pogledaj sta rade Suncokret, Zlozi i Cobanica - pobise se koja ce umilnije i neznije da mi se obrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back