prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
@konzab...........
Ти ћеш бити наша краљица........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@konzab...........
Уозбиљи се мало ... Монархија неће овде никад бити ...
А шта ће да буде? Демократија..............?
Парламентарна монархија............
Doci ce doci.......upisite tamo i mene.......i ja sam za kralja!
Без КРАЉА НЕ ВАЉА............
А са киме да будемо Краљевина? Има ли неко жив да се јави..........?
А да вреди да је краљ........
neka ostane tako sto jeste Srbija Republika....jer da vode Srbiju ljudi koji ne znaju Srpski i zive u tudjini, no way.....
Ма ... то нико не зна ... али монархија неће ... Нису Срби луди да издржавају још једног као што је председник републике ... А ви кафански четници, боље читајте књиге, него што на сва уста вичете "Монархијааа!!!"
Немој тако............, да се вређамо......
Имаш очи и читај........., паметан си ...........
Сваки други дан име мога ђеда излази у новинама......, како су га стрењали, мучили...
Једнога дана схватићеш да ће Србија бити МОНАРХИСТИЧКА.........., када будеш видео ПЕТРА на трону.........
И када васпостави КРАЉЕВИНУ...........
Слажем се ... Била краљевина, више није ... нити ће бити
Биће........, биће..............када не буде више било избора.........

Pa zar ti radikalski alfabetu i komunjaro da nekom kažeš da čita knjige ?Ма ... то нико не зна ... али монархија неће ... Нису Срби луди да издржавају још једног као што је председник републике ... А ви кафански четници, боље читајте књиге, него што на сва уста вичете "Монархијааа!!!"
Ма јок ... нема шансе ... Србија није монархија ни требала бити ... Сад тек неће ... Коме је до монархије нека иде тамо где је има ...
Pa zar ti radikalski alfabetu i komunjaro da nekom kažeš da čita knjige ?
Vo imja oca i sina...

Jok more!
Nikad ti nisam rekao da si komunista. To bi za tebe bio kompliment.Одлучи се ... јесам ли радикал или комуниста
То не може бити исто никако ...
Prirodno je za Srbe da imaju monarhiju.......ostalo nam ne odgovara.............dokazano!
Nа челу са ПЕТРОМ III.............