"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Незналица, па шта је саборност, како се бира Кнез, а како се врши прокламација Краља и како се бира државни, војни и било који други савет!

Ја сам бранитељ демократије. Демократија је сушта супротност аристократији и против ње она се мора борити свим расположивим средствима као Стари Грци што су радили. Наша древна култура није свакако аристократија иако би волели многи наши непријатељи да смо робови или како каже Библија рабови.

А ти си исти као ови антифуси који су фашисти представљајући се као антифашисти. Не може капиталиста, конзервативац, напредњак, демохришћанин и остали експонати деснице да буде антифашиста јер сваки десница природно срља у фашизам а што данас можете јасно да видите на друштвеним мрежама.

Poslednja izmena:
О томе се и прича.

О слободи и суверенитету којег немамо!

Утописти мисле да могу да направе 6 републику и институције, а ми Традиционалисти знамо да се институције праве само у слободи, после устанка и овог робовања

Република и Монархија је ту мање важна ставка.

Може и мешовит облик државног уређења и мешовитог облика владавине!
Ne moze

Ја сам бранитељ демократије. Демократија је сушта супротност аристократији и против ње она се мора борити свим расположивим средствима. Наша древна култура није свакако аристократија иако би волели многи наши непријатељи да смо робови или како каже Библија рабови.

А ти си исти као ови антифуси који су фашисти представљајући се као антифашисти.

Ti si branitelj ruljokratije, i zahvalni smo ti na ovom haosu.

Ovo je lupetanje i Ovo je sve samo ne demokratija.

Ti si lupetao o republici, kao i partizani i Broz, a pojma nemaš šta je To.

Ne tupi o aristokratiji niko je nije pominjao, a ni ne znaš razliku između plemstva i aristokratije!

Ti si branitelj ruljokratije, i zahvalni smo ti na ovom haosu.

Ovo je lupetanje i Ovo je sve samo ne demokratija.

Ti si lupetao o republici, kao i partizani i Broz, a pojma nemaš šta je To.

Ne tupi o aristokratiji niko je nije pominjao, a ni ne znaš razliku između plemstva i aristokratije!

Демократија је владавина народа, дакле оно што народ каже.

Исто је то. Свака десница на крају постаје фашизам. БЕЗ ИЗУЗЕТАКА.

Ја сам бранитељ демократије. Демократија је сушта супротност аристократији и против ње она се мора борити свим расположивим средствима као Стари Грци што су радили. Наша древна култура није свакако аристократија иако би волели многи наши непријатељи да смо робови или како каже Библија рабови.

А ти си исти као ови антифуси који су фашисти представљајући се као антифашисти. Не може капиталиста а антифашиста јер сваки капитализам природно срља у фашизам а што данас можете јасно да видите на друштвеним мрежама.
Sistem treba da omoguci pravilo da se na ozborima moze svako kanfidovati odnosno svakom treba omoguciti da bira i da bude biran i to po sistemu jedan covek jedan glas,.
Dozivotne funkcije na koje se dolazilo rodjenjem su deo istorije ne buducnosti treba teziti da se izgradi drustvo u kojem bi se svako sam borio za svoj polozaj u drustvu , svojom sposobnoscu radom i skolovanjem

Nije ne lupaj, neznalico.

Demokratija nije vladavina naroda.

Ti ne znaš šta je po definiciji narod!

Демос - народ
Кратос - владавина

ВЛАДАВИНА НАРОДА

А ФПН и Богословију треба избацити уз Универзитета јер ТО НИСУ ШКОЛЕ нити признајем било коју диплому и докторатата из тих кримоногених структура.

Демократија је владавина народа, дакле оно што народ каже.

Исто је то. Свака десница на крају постаје фашизам. БЕЗ ИЗУЗЕТАКА.
Kako neprestano lupas.

Pa najdemokratskije zemlje na svetu su monarhije. Tamo gde vlada komunizam veruj mi demokratije nikad nije bilo.

Monarhija moze da bude veoma socijalno osetljiva. Pogledaj Svedsku, Dansku, Norvesku.

Fasizam i nacizam nisu nastali u kraljevini i od kraljeva vec od rulje.

Не може. Не могу криминалцима да омогућим кандидовање. ТАЧКА.
Ne moze svako da se kandiduje pa i krimosi ili jugoslovenski princ ali poenta je sto ne moze svako da dobije izbore . To je brana nepremostiva . Teoretski cak i mistik moze da se kandiduje ukoliko skupi dovoljan broj potpisa ali ne moze ni teoretski da dobije izbore jer cim bi zinuo narod bi ga diskvalifikovao .ali ima pravo pravila vaze za sve

Ne moze svako da se kandiduje pa i krimosi ili jugoslovenski princ ali poenta je sto ne moze svako da dobije izbore . To je brana nepremostiva . Teoretski cak i mistik moze da se kandiduje ukoliko skupi dovoljan broj potpisa ali ne moze ni teoretski da dobije izbore jer cim bi zinuo narod bi ga diskvalifikovao .ali ima pravo pravila vaze za sve

Управо тако.

Dozivotne funkcije na koje se dolazilo rodjenjem su deo istorije ne buducnosti treba teziti da se izgradi drustvo u kojem bi se svako sam borio za svoj polozaj u drustvu , svojom sposobnoscu radom i skolovanjem

- - -
Glup i mrtav je isto.

To ne daje rezultate, najlakši primer za tebe bez osnovne škole je da tvoje dete, koje ima 10 knjiga i moje koje ima 1500 knjiga, uvek me može pitati za današnji primer iz diplomatske ili istorijsko pravne prakse.

Ja mu otvorim knjigu i stranicu i pokažem šta da prostudira.

- -
Neobrazovan i glup...šta reći

Kako neprestano lupas.

Pa najdemokratskije zemlje na svetu su monarhije. Tamo gde vlada komunizam veruj mi demokratije nikad nije bilo.

Monarhija moze da bude veoma socijalno osetljiva. Pogledaj Svedsku, Dansku, Norvesku.

Знаш да постоје демократије које се не везују за секте које зовете странкама?
САМО СЕКТАМА МОЖЕ ДА ВЛАДА КУЛТИСТА У ВИДУ МОНАРХА.
Странке су монархисти зато и створили као компромисно решење између буржоазије и демократије.

Демократија је када народ (радници и сељаци) узму власт у своје руке и када каже НЕ МОЖЕТЕ ДА РАДИТЕ СВЕ КАКО ЖЕЛИТЕ.
Не може Монсанто да ми загађује земљу ако то народ каже да не жели.
Не можете да градите Минихидроелекране јер добићете по тамбури од стране локалног становништва.
Не можете да градите Жичару од Калемегдана јер ћемо је срушити.
Не можете некоме да намећете како се неко национално осећа независно од истинитости јер свака нација је релативна у контексту времена.

Најдемократскија земља била је СФРЈ са свим њеним манама а било их је подоста.

Poslednja izmena:
Kako neprestano lupas.

U svim tim monarhijama monarh nema vlast na vlasti su kao i kod nas ljudi koji dobiju izbore .a kralj se po njihovim ustavima ne mesa u rad drzavnih orgaa i ne bavi se politikom

- - -
Glup i mrtav je isto.

To ne daje rezultate, najlakši primer za tebe bez osnovne škole je da tvoje dete, koje ima 10 knjiga i moje koje ima 1500 knjiga, uvek me može pitati za današnji primer iz diplomatske ili istorijsko pravne prakse.

Ja mu otvorim knjigu i stranicu i pokažem šta da prostudira.

- -
Neobrazovan i glup...šta reći
Ne dokaz za to da su dozivotne funkcije na koje se dolazi rodjenjem prevazidjene su zaadne monarhije koje su svoje dozivotne funkcionere( kaljeve ) razvla
Stili i odvojili od rada drzavnih organa.

Sirotinja hoće šansu i treba i imala je i tada je država napredovala.

Od 1945, samo pada, baš zato što ima manje šanse nego u monarhiji.
Drustvo zato i postoji da bi razgranicilo ko je sirotinja a ko ne. Nema slobodnijeg sistema za sirotinju od ovoga danas koji imamo. Evo pogledaj Vulina koji je mentalna, duhovna i materijalna sirotinja kako se lepo snasao.

Mene zanima drustvo u kojem sirotinja nece imati velike sanse. Zato ako kazes da sirotinja ima sanse u monarhiji, protiv nje sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back