AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.852
Ти си један неваспитан, дрзак и осион чичегања, бесан што га нико не зарезује за лулу дувана...![]()
Дојма сам да би Олд Тоби помогао Конфузику
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си један неваспитан, дрзак и осион чичегања, бесан што га нико не зарезује за лулу дувана...![]()
Да, јасно је да му треба неки ре-лаксатив...Дојма сам да би Олд Тоби помогао Конфузику

Да, јасно је да му треба неки ре-лаксатив...![]()
Пријатељу ниси ти видео православља!
То шта ти видиш и руљократа алексаЈУ, да ја видим, је тешко могуће без прочитаних бар једно 200књига.
А пошто се ословљаш људима са робовима видим такође исто и да се љубитељ Мирољуба Петровића и оно што прича тај секташ који нема никаквве везе са српским православљем тако да све више подкрепљујеш моју тврдњу да ти ниси видео православља а богами ни српства јер да знаш шта је српство знао би да код Срба робови не постоје, да је у души обичног Србима пружити помоћ другоме.Vi robovi,

Ustanak robova u moralu je posledica starijih kontrainicijacija, ali jeste ključna od 1789.g.

U Monarhiji kao jedom obliku vladavine takođe vlada jednina, manjina i množina sa rasporedom odgovarajućih moći i odgovornosti, a prema mogućnostima.

Znači, najbolji je mešoviti ustav i mešoviti oblik vladavine, gde postoji izvesna mera i slobode i odgovornosti i obaveza za sve, a prema svojim sposobnostima i političkoj moći!
Tiranija odole!

Evo cak je i mali princ umro od smeha od kolicine gluposti koji si prosuo na ovoj temi:Значи да збацимо тиранску демократију и да почнемо да крњимо ражени леба кога можеш да избацујеш из хаубице као за време блажене монархије?![]()
-а паразити краљократију; други да раде, а они да мудросерњају, као ти на овој теми...Само робови подржавају руљократију

Evo cak je i mali princ umro od smeha od kolicine gluposti koji si prosuo na ovoj temi:
-а паразити краљократију; други да раде, а они да мудросерњају, као ти на овој теми...![]()

Jao ti ces nama iz iskustva ljudi koje poznajes da pricas sta se desilo u Drugom svetskom ratu. Kao da smo mi sa Marsa a ne iz Srbije.Ја не причам напамет! Ја причам искуство људи из Србије док је владала та лоповска банда која је побегла из земље оног трентука када је схватила да се из утробе пониженог народа рађа нови Апис и да је њихово време у Србији коначно прошло!
Ма, Мистик се заноси, к'о Лада са лошим амортизерима...Не краљократију. КРАДОКРАТИЈУ.

Jao ti ces nama iz iskustva ljudi koje poznajes da pricas sta se desilo u Drugom svetskom ratu. Kao da smo mi sa Marsa a ne iz Srbije.
Nemas ti meni sta da pricas , niko te nista ne pita. Komunisticke propagande je bilo i previse i sigurno komunistu niko normalan danas ne slusa kad prosipa svoje gluposti tog tipa.. Probaj da se malo edukujes za pocetak. Tito je umro.Ја ћу теби из искуства људи који су живели за време краљевине а не оних који су за време Другог светског рата били још у пеленема.