Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prezvakali smo tu vasu propagandu o bezanju.Kada je bila frka 1941, kralj pobegao, secam se 1945 kada je taj isti kralj hteo da se vrati, isao sam sa unucima na narodni miting i dobro upamtio , sta je jedan drug govorio :
Nema se drugovi tu sta mudrovati, oni bi nama hteli sada da uvale da ne kazem sada pred ovim zenama sta za bubrege. Dobro je nama i bez kralja,nek ostane on u Londonu nek trosi ono narodno zlato sto je oto kada je bego , ne treba nama ni zlato. Dok smo mi ovde gace krvarili, on se j e b a v o sa Elizabetom i pisao pisma milom narodu.Ovo je zadnji pokusaj trulog kapitalizma da nam nametne svoju volju sad i nikad vise. Zato drugovi mi ce mo izaci sto ranije na izbore i pokazati narodnu volju. Za rezultate izbora ja ne brinem, znamo mi sta ce biti. Ako njima treba jos jedan kralj eto im ga, nek se opet uhvati pod ruku sa Elizabetom , ista je to buranija Mi cemo izaci sto ranije na izbore, pokazati nasu volju, nepokretne i bolesne omladinci ima da dovedu ovde da se glasa mi cemo reakciji pokazati ko smo i kakvi smo.

Појам тираније је данас, као и што-шта друго веома "растегљив".
Вучић је по некима тиранин, а Тито није био; а има и сасвим обрнутих посматрања исте двојице.
Та врста "лепоте" је, по мом мишљењу, баш у оку посматрача...![]()

Odavno više nije centralno pitanje monarhije ili republike, već kako i iz kog oblika vladavine može doći do ponovnog oslobađanja i suvereniteta Srbije.
Ovi što se bave šljivama, strujom, svinjama i ostalim kvantitetima nisu u toku ili nisu dovoljno inteligentni za politikologiju.
Када би се народ пробудио увидео би да је окупиран и неслободан.
После тог увида, не би било потребно постављати питање реферндума монархија или република, него ко ће повести најспособније, а најспособнији да поведу цео народ у Устанак!
Ко те врлине учини устанком кроз јединство своме роду, њему част и књажевство
После тог увида, не би било потребно постављати питање реферндума монархија или република, него ко ће повести најспособније, а најспособнији да поведу цео народ у Устанак!
Вук на овцу своје право има
ка тирјанин на слаба човјека.
Ал' тирјанству стати ногом за врат,
довести га к познанију права,
то је људска дужност најсветија!
- -
Све је рекао истовремени монах и монарх.
Функција монарха јесте најсветија дужност у повођењу борбе у ослобађању од тиранства.
Република је данас друштво пирата, пљачкаша и терориста.
Нема ту више ништа, а има само ништака, који витлају по улицама или по медијима - смењују се изборима.
Криза и пропаст врлине - пропале 5те републике
Ленштинама је све конфузно, јер лењ човек је незналица, а самим тим и неспособан.
Kao neko ko ima duplo vise godina od 17ogodisnjaka bi SVAKOM 17ogodisnjaku u tom trenutku rekao da bezi i stao bi u njegovu zastitu.Prezvakali smo tu vasu propagandu o bezanju.
Kralj je na pocetku 2. svetskog rata ima 17 godina i sad vi svi pametni ovde 300 stranica kasnije pokusavate sa istom gluposcu koja odavno ne pali. O zlatu je takodje receno da nije istina ali sto da ne ajde i tu glupost da ponovimo.
A sto se tice ovoga sto si napisao:
Mi cemo izaci sto ranije na izbore, pokazati nasu volju,
Pa narednih 40 godina niste imali pravo glasa niti bilo kakve izbore.
Vecinski srpski narod ne bi glasao sigurno za Tita da je imao "fer i postene" izbore.
Ти си један неваспитан, дрзак и осион чичегања, бесан што га нико не зарезује за лулу дувана...Vi robovi

Ти си један неваспитан, дрзак и осион чичегања, бесан што га нико не зарезује за лулу дувана...![]()