"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
_Trk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWlRRN01EQV8vMjMyMjE2OTdiNTNmYTBiMThiZmNkYjZlOWYzZWJiZDYuanBnkZMCzQLkAIEAAQ

Немаш појма, види се да си антитрадиционалиста, то је анациклозис сада смо у Кали Југи
Pa mozda je to i ok. Tradicija je raznolika u srpskom narodu. Nije ista u svakog regiona. Moji preci zapadni nemaju istu tradiciju kao sumadinci. Mislim da su monarhisti samo sumadinci. Moja tradicija je partizanska i narodnooslobodilacka. Moja tradicija je revolucija! Stalin!

Pa mozda je to i ok. Tradicija je raznolika u srpskom narodu. Nije ista u svakog regiona. Moji preci zapadni nemaju istu tradiciju kao sumadinci. Mislim da su monarhisti samo sumadinci. Moja tradicija je partizanska i narodnooslobodilacka. Moja tradicija je revolucija! Stalin!
Ja sam zestoko protiv komunizma . Mada to ne pokazujem na tako sirov nacin kao neki ovde ali cenim sto su ti preci kao i moji imali kicmu i hrabrosti da je usprave i u vremenika kad su kraljevi bezali nemcu koji je pola evrope bacio na kolena stanu na crtu . Jer da su svi bili kukavice i bezali sa ostrva na ostrvo . Ovde bi nemci i danas ostali da vladaju

Tradicija je tradicija. Meni su recimo svinjari XIX veka bili banditi i kabadahije. Milos je tek bio bandit i ubica.

Глупости традиција је традиција !!!ха .

Традиционализам нису овчији сир и ракија испод твог личког камена, или босанске букве.

Да сте били способни ви би сте направили пре нас монархију, и државу, а не обрнуто.

Баш зато што сте били Црвени са камена и дивљаци из шуме тамо и овде су били ваши на власти, зато сте изгубили РСК.

Не знате историју, дипломатију, традиционализам, духовност...., побили сте нас који знамо да правимо државу.

Ћакнути сте па ево ваших резултата ... :kafa:

Ja sam zestoko protiv komunizma . Mada to ne pokazujem na tako sirov nacin kao neki ovde ali cenim sto su ti preci kao i moji imali kicmu i hrabrosti da je usprave i u vremenika kad su kraljevi bezali nemcu koji je pola evrope bacio na kolena stanu na crtu . Jer da su svi bili kukavice i bezali sa ostrva na ostrvo . Ovde bi nemci i danas ostali da vladaju

мкакви 38 дивизиј на СССР

и једна на Србију

глуп и мртав је исто !

u pravu si primaran cilj partizana je bilo da se drzava otme! Da se otme iz nemackih ruku u koje je upala jer je tvoj kealj dezertirao pokupio zlato i pobegao
Država je bila monarhija, nikad nije bila nemačka. Oteli su je od zakonskih vlasnika, kao što su otimali imanja, kuće, fabrike... sve što su bolji od njih napravili. A onda su od tog ukradenog napravili najgoru moguću državu, koja je, na sreću, brzo propala. Kao što su propale i ideje jednakijih među jednakima. Lopovčine i ubice.

Država je bila monarhija, nikad nije bila nemačka. Oteli su je od zakonskih vlasnika, kao što su otimali imanja, kuće, fabrike... sve što su bolji od njih napravili. A onda su od tog ukradenog napravili najgoru moguću državu, koja je, na sreću, brzo propala. Kao što su propale i ideje jednakijih među jednakima. Lopovčine i ubice.
Oteli su drzavu od nemaca citas li ti . U nemacke ruke je pala kad je kralj dezertirao . Na kraju krajeva tvoj kralj je podrzao tita cak je i drazi naredio da se stavi pod titovu komandu . I ko si ti da sudis o odlukama svog kralja ?

Oteli su drzavu od nemaca citas li ti . U nemacke ruke je pala kad je kralj dezertirao . Na kraju krajeva tvoj kralj je podrzao tita cak je i drazi naredio da se stavi pod titovu komandu . I ko si ti da sudis o odlukama svog kralja ?
Možda si samo nesrećan što ti je taj sistem lopova i secikesa propao, a možda si samo glup, pa ne poznaješ istoriju, šta je od toga?
Ne, nema dokumenta koji govori o bilo kakavoj izdaji, ali zato imamo dokumantaciju o streljanima. Otvorena knjiga sa tačno 59554 ubijenih od strane bandita.

Možda si samo nesrećan što ti je taj sistem lopova i secikesa propao, a možda si samo glup, pa ne poznaješ istoriju, šta je od toga?
Ne, nema dokumenta koji govori o bilo kakavoj izdaji, ali zato imamo dokumantaciju o streljanima. Otvorena knjiga sa tačno 59554 ubijenih od strane bandita.
Postoje dokumenti iz kojih se vidi da je kralj podrzao tita i drazi naredio da se stavi pod titovu komandu . Ti tako ob4azovan bi morao znati za to . To cak i mistik zna

Ne, ne postoje. ALi postoje igrice za vas naivne i ne preterano inteligentne, koji padate na te laži.

Замисли раст капитала од 4000% на годишњем нивоу, а Кинези имају укупан раст БДП-а просечно по години од14%

човек крене са пословима и за 7.г. стекне 500мил. евра !?!

само када је размажено дете комунизма, све му иде на руку, министри буразери, кумови, банке, извозници, увозници, ДБ, ...све !

Глупости традиција је традиција !!!ха .

Традиционализам нису овчији сир и ракија испод твог личког камена, или босанске букве.

Да сте били способни ви би сте направили пре нас монархију, и државу, а не обрнуто.

Баш зато што сте били Црвени са камена и дивљаци из шуме тамо и овде су били ваши на власти, зато сте изгубили РСК.

Не знате историју, дипломатију, традиционализам, духовност...., побили сте нас који знамо да правимо државу.

Ћакнути сте па ево ваших резултата ... :kafa:
Ebiga to jeste bila nepismena poludivlja raja, ali je od 9000 predratnih komunista izginulo 8000. A koliko je cetnika izginulo u borbi sa okupatorom? Da ne govorim o partizanima koji se ukljucuju u borbu posle 1941. kao moj deda koji je bio 1941. maloletan.

Ali jeste bili su to nepismeni poludivlji ljudi borci. Zato su im sada potomci skolovani i kultivisani, ali zato su i ljudi dobili stanove salonske po Beogradu koje su posle otkupili za 50 maraka itd.

To je jednostavno bila borba koja se isplatila. Monarhisti su prsli i iskorenjeni su.

Da nije bilo partizanstine i Broza, ovde bi Stalin uveo socijalizam. Prosli bi kao bosi po trnju svi. Doduse MOZDA bi se vaspostavila ponovo velika Srbija.. medjutim da je Draza bio veci borac, da je zadrzao podrsku zapada, ne bi se Cercil okrenuo Titu. Da je... Posto nije desilo se sto se desilo.

А, да лепо прогласите ћопу постхумно за краља, и устоличите сина му и сви се лепо изљубите и измирите?

-Свима добро?

Пошто ми се сви нешто осећате на југословене и југо носталгичаре и жудња за југославијом у вама је очито јака.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back