Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.520
Sto da dozvolim da vlast bude takva, kakva je?
Прво основно грађанско правило стварне (а не монтиране и извргнуте) Републике је да грађанином нико не влада.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto da dozvolim da vlast bude takva, kakva je?
Ког краља?Pitam se samo kako to da kralja ne zanima unutrasnja politika?
Da bar nisu ni odlazili, ili bar da je drugacije.
Karadjordjevice.Ког краља?
Шта са тим што су се вратили? Они нису носиоци идеје Краљевине и таквог уређења.Karadjordjevice.
Vratili su se u Srbiju, zar ne?
Karadjordjevice.
Vratili su se u Srbiju, zar ne?
polako , nisi me razumeo , mora da se procitaju zakoni i ukazi koje je kralj proglasavao ..Šta će ti istoričar, ako nije istoričar političke filozofije !?
Oko činjenica ćemo se svi složiti, ali oko tumačenja činjenica u suverenitetu i u osvajanju slobode nećemo !!!!
polako , nisi me razumeo , mora da se procitaju zakoni i ukazi koje je kralj proglasavao ..
moje pitanje je bilo u Ime koga je on zakone proglasavao ,
kakav kralj kakve gluposti. Još će travari da nas leče.
sada ću ja da ti ogadim monarhiju. Slušaj ovo.Ne nego kod vas demokrata ce ekonomisti da nas lece. Tako je to u vasim glavama, s ulice pa vitlaj drzavom.
Drzava je vojska, i na celu joj je Kralj. Nista se nije promjenilo iako ste vi teroristicke bande oteli drzavi. Isto kao sto je istina da doktor lijeci. To sto se on nekada koristio travama, a danas pilulama, ne mjenja cinjenicu ko lijeci. I ako bi vi najvise volili kad bi to moglo nekako demokratski. Tako isto, drzava su Kralj i vojska, a vasa teroristicka demokratija je banditluk.
Opet se lepite za jednu osobu.. nzn što su naš narod i institucije na vi ..sada ću ja da ti ogadim monarhiju. Slušaj ovo.
Iako se slažem da je najbolji vid vladavine dobar kralj uvek posle na vlast dođe njegov zao sin. Zato kod nas narod kaže #CrniĐorđenijeKarađorđevići. ZATO NEMA VIŠE MONARHIJA U SVETU A i kod nas.
dovoljno je jedna osoba da 700.000 žena dece i staraca završi u logorima Jasenovac Gradiška i drugi. Malo li je?Opet se lepite za jednu osobu.. nzn što su naš narod i institucije na vi ..
Dzabe ti je agitovanje srbi ne zele monarhijuTo su tvoje fiks ideje i predrasude i neistine! Kralj je uvijek bio dusa od covjeka, najbolji. A vi ustaske kominternovske bande ste u zadnjih 200 godina napravile zla sto se nije glasilo u istoriji svijeta, i jos unistavate, terorisete, i kradete. Bando demokratska!
Prestolonaslednik Filip je bas aktivan, ostalih i nema basШта се дешава са нашом владарском лозом?
Где су и како проводе карантин за време Короне?
Врло бих се непријатно изненадио ако бих сазнао да нису у земљи, да не кажем здипили опет.
Има ли неко неке информације?
Нисмо их ни видели ни чули не пре, а од како је почело као да су у земљу пропали?
Idi im na sajt i na kontakt direkt..gde si, lave, kralju životinja, ša ima...ako te baš zanima.
Prestolonaslednik Filip je bas aktivan, ostalih i nema bas
Tebe ne zanima, jer bi se, u suprotnom inesovao....ti si nekako materijal da im okopaš vinograd.А тебе баш не занима?
Бомбардују нас са певачима, спортистима, неким безвезњацима, а за своју краљевску кућу морам да идем на њихов сајт, и то ако ме "баш занима"?
Па не занима ме данска или шведска краљевска кућа, већ моја, србска.
Tebe ne zanima, jer bi se, u suprotnom inesovao....ti si nekako materijal da im okopaš vinograd.
kakav kralj kakve gluposti. Još će travari da nas leče.