- Poruka
- 201.477
Odakle ti ideja da imam bilo kakve simpatije prema četnicima? Prvo, oni ne postoje već duži period, ali služe kako Hrvatima, tako i vama crvenim banditima, da plašite decu i unuke pred spavnje.Зато што ниси тада рођен зато и тртљаш задојен нео-четничком пропагандом.
Рођен сам у краљевини, одрастао у социјализму и сигуран сам да нећу завршити у монархији. Мало вас има, да би сте на пречац преокренули друштвено уређење у монархију. И то је добро!
Током рата, рано сам остао без оца (погинуо 1943.) и у више махова су ме родитељи витлали по збеговима. Тада сам лично и уживо видео и четнике и партизане. И добро сам разумео и ,,снимио'' шта су комшије причале и за једне и за друге. И добро знам од којих су бежали. Тако да је код мене кристално чиста ситуација око опредељења. А ти и остали који не памтите рат, лутајте по питању опредељења и никада вам ништа неће бити јасно.
Je nikad i nisam pisao o opredelenju, već delima. Onome što je istorija pokazala, ono što je vaša istorija pokušala da sakrije, a pokazalo se poslednjih 20-ak godina kao vaši zločini.