Kralj Aleksandar Karadjordjevic je bio mason?

ma odakle samo crpite ovakve gluposti...pa rodjen sam u ovim krajevima i zar je moguce da ovo cujem posle 40 i 2 godine.citao sam raznorazne istoriske knjige iz raznoraznih izvora i nigde ne procitah ovo ,za neverovati je!!!!!

ma pusti ti njega,....evo sta je on pisao na nekom crnogorskom forumu,...
pa nije Hrvatska srbistan,pa svi krivoslavci od 1918, postali po dekretu svinjara sa turskim prezimenom,KARAdjordjevica, i serbljani.Hrvati su NAROD najstariji medju slavenima,shmokljane cigojnerski..a ne nacija cigana,cincara,torlaka,morlaka,
bugara,vlaha,turaka...koji su se slucajno nasli na istom podrucju,nakon odlazka osmana.
koje je svetosavska sekta,tzv. spc-a stavili pod svoje mantije i odredila im nacionalno ime.

koja pasce cigansko???

KARAdzci,SAMARdzici,BULATovici,TOPALovici,SERIFovici,ACIMovici..
sve TURCIN do TURCINA.

Matici,Antici,Stipici,Lovrici,Kresici,Krunici,Marici,...
sve Hrvat do Hrvata.

bodiroga,putnik,glumac,divac,mlativoda,ukraden,prodan,uzelac..
sve Vlah do Vlaha.

popov-ic,petrov-ic,mihailov-ic,lazarov-ic.sergejov-ic,milutinov-ic...
sve bugar do bugara

on ce meni o "serbaljskim" prezimenima...hahahahahahaha

i,jesi naso svoje prezime,Hrvatino?
nije umrla smokljane ciganski,samo u jednoj argentini ima vishe Hrvata nego svih etnickih "srba" izmedju tokia i milvokija.

da svinjosavska sekta nije pokrivoslavila preko 2milujuna roma(cigana)..jos toliko cincara,vlaha,turaka,torlaka,
morlaka,bugara..i pitaj boga.bilo bi vas manje nego slovenaca.

milos,uros,bilos,balas...su Ugarska(madjarska) imena,yebo ti svoju milu majku.
pa ti nista neznash,pasce posrbljeno.a dosa si mi na megdan,a shmokljane...

JOVAN dolazi od grckog jovanos,ili njemackog joHanes.

no,sto se mene tice eto vam svi ti Hrvati jOVANovici.
a vi da nam vratite sve posrbljene ivanovice,ivankovice,ivovice,ivice,ivkovice...

on ce meni "srbska" prezimena..***** li ti sve zivo i mrtvo.do 1918 nije bilo petsest prezimena na ic u smrdiji.tek onaj albanac iz plemena keljemendi,KARADjordje, sa svojim dekretom uvodi prezimena na ic u srbistanu.tako od milosev postaje milosevic,od markova markovic,od sisojev sisojevic...

naucit cu ja vas, kad vas vec nitko nije poducio.ima kad zavrshim s vama da budete najpametniji
smrdi izmedju srijemske i kosovske mitrovice.

pricaj malo...

..... sta ces...............

Ovo je interesantno!
Čovjek ubijen 1817., a valjda je onda posthumno primljen u te "Crne Orlove" ? :think:
Ма, пусти те новокомпоноване Србе, надрипатриоте. Ја сам га од недавно сиктерисала на "игнор", јер је бесмислена било каква расправа с игнорантима а пре свега с неваспитаним људима, који нису у стању да витешки признају своје незнање, какав се он на крају показао да је. :roll:

Узми пример једног од најважнијих масона Дејвида Рокфелера.Он није само масон,од скоро је и члан ватикаснког тајног друштва "Малтешки витезови"(које је данас најмоћније тајно друштво).Ту се мало информиши,па ћеш видети како преко неколицине водећих масона језуити контролишу комплетну масонерију.

Интересантно је зашто људи који не верују у Бога, верују у Демоне?

ma pusti ti njega,....evo sta je on pisao na nekom crnogorskom forumu,...
pa nije Hrvatska srbistan,pa svi krivoslavci od 1918, postali po dekretu svinjara sa turskim prezimenom,KARAdjordjevica, i serbljani.Hrvati su NAROD najstariji medju slavenima,shmokljane cigojnerski..a ne nacija cigana,cincara,torlaka,morlaka,
bugara,vlaha,turaka...koji su se slucajno nasli na istom podrucju,nakon odlazka osmana.
koje je svetosavska sekta,tzv. spc-a stavili pod svoje mantije i odredila im nacionalno ime.

koja pasce cigansko???

KARAdzci,SAMARdzici,BULATovici,TOPALovici,SERIFovici,ACIMovici..
sve TURCIN do TURCINA.

Matici,Antici,Stipici,Lovrici,Kresici,Krunici,Marici,...
sve Hrvat do Hrvata.

bodiroga,putnik,glumac,divac,mlativoda,ukraden,prodan,uzelac..
sve Vlah do Vlaha.

popov-ic,petrov-ic,mihailov-ic,lazarov-ic.sergejov-ic,milutinov-ic...
sve bugar do bugara

on ce meni o "serbaljskim" prezimenima...hahahahahahaha

i,jesi naso svoje prezime,Hrvatino?
nije umrla smokljane ciganski,samo u jednoj argentini ima vishe Hrvata nego svih etnickih "srba" izmedju tokia i milvokija.

da svinjosavska sekta nije pokrivoslavila preko 2milujuna roma(cigana)..jos toliko cincara,vlaha,turaka,torlaka,
morlaka,bugara..i pitaj boga.bilo bi vas manje nego slovenaca.

milos,uros,bilos,balas...su Ugarska(madjarska) imena,yebo ti svoju milu majku.
pa ti nista neznash,pasce posrbljeno.a dosa si mi na megdan,a shmokljane...

JOVAN dolazi od grckog jovanos,ili njemackog joHanes.

no,sto se mene tice eto vam svi ti Hrvati jOVANovici.
a vi da nam vratite sve posrbljene ivanovice,ivankovice,ivovice,ivice,ivkovice...

on ce meni "srbska" prezimena..***** li ti sve zivo i mrtvo.do 1918 nije bilo petsest prezimena na ic u smrdiji.tek onaj albanac iz plemena keljemendi,KARADjordje, sa svojim dekretom uvodi prezimena na ic u srbistanu.tako od milosev postaje milosevic,od markova markovic,od sisojev sisojevic...

naucit cu ja vas, kad vas vec nitko nije poducio.ima kad zavrshim s vama da budete najpametniji
smrdi izmedju srijemske i kosovske mitrovice.

pricaj malo...

..... sta ces...............

bog te mazo pa ovaj je??????pa jel ima nekog drugog naroda osim hrvatskoga....
jel bre prijatelju jel ima neki kompleks ako je OVO SVE TVOJE od koga ti ne bolujes,koja li tebe nesreca natera da budes ovakav??????

Уосталом краљ Александар знао је да је осуђен по масонима на смрт. Msgr. Roncalli. нови апостолски делегат, обавестио је R.I.S.S.. у Ватикану о једном узбудљивом разговору између пок. монарха са бугарским краљем Борисом овако: 6 "Током пута краља Александра у Софију обадвојица суверена разговарала су слободно о садашњим и будућим догађајима Александар је рекао Борису: "Ми ћемо обојца бити сигурно убијени, а ти си први на реду." - Борис је на то одговорио: "Реци ми да ли си Ти масон? Ти се свугде приказујеш као шеф балканске фрамасонерије. - " "Не, ја нисам масон. Ја сам некада посећивао ову секту, али већ је сигурно 20 година што не одржавам с њом никакве везе. -" "Онда си Ти први на реду, одговорио је живахно Борис-...'' На часу растанка бугарски цар рекао је краљу Александру: "Ти скоро путујеш у Француску, чувај се тамо!"

Iz knjige : "Kralj Aleksandar kao zrtva masonske zavere"

itekako je bio mason ,zato je i pod uticajem francuske nacionalne loze ,kao i britanske napravio glupost
ujedinjujuci nas sa ostalima...a sve zbog interesa drugih. neko rece ''da je bio mason ne bi bio ubijen''
naprotiv..mason moze biti uklonjen od strane istim-pripadajucim lozama, od strane drugih loza ili organizacija koje deluju mimo masona.

3174160288_395dd0546d_b.jpg

Tokom popodneva, na Vidovdan, 1934. godine, Viteški kralj Aleksandar I Karađorđević Oslobodilac stigao je na Avalu.U pratnji pet ađutanata, kralj je obišao spomenik, a potom...
3174160308_49ca9628a3_o.jpg

...svečano otvorio spomenički kompleks Neznanom Junaku na Avali.

Potpisana povelja smeštena je zatim u stakleni tubus zajedno sa srebrnim čekićem i položena u temelje spomenika.
3173357521_c097b26683_o.jpg

Кralj Aleksandar Karađorđević је otpočeo ceremoniju držeći srebrni čekić u ruci, а srebrni čekić spada među osnovne simbole alatke kod masona. Štaviše, u skladu sa simbolima slobodnih zidara, čekić je jedna od osnovnih alatki, pa čak i kada mason umre, odnosno, kako to kažu njegova "braća", kada "ode na večni istok", za njega se kaže i kako je "ostavio čekić". Tako je, na specifičan način, kralj posredno dao do znanja o svojoj masonskoj pripadnosti, kao i o simboličkoj slobodnozidarskoj crti koja je imala za zadatak da obeleži i sam budući spomenik. To nije bilo sve, jer fotografija beleži još jedan, veoma bitan detalj koji je prethodio događaju. To su menzura sa uljem, posuda sa vinom, kao i srebrni čekić i kamen temeljac, koji su ceremonijalno na bezmalo isti način bili deo protokola kada su polagani kameni temeljci za Kapitol u Vašingtonu, kao i Kip slobode u NJujorku, spomenici koji su već dobro poznati i tipični simboli svetske masonerije. Doduše, ovog puta se ne vidi da li je tu bila i posuda sa žitom, koja je redovno simbolički prisutna u ovakvim prilikama. Sve je to bio deo tzv. konsekracije, poslova koji prethode prvom ritualnom radu.

Кralj Aleksandar Karađorđević је otpočeo ceremoniju držeći srebrni čekić u ruci, а srebrni čekić spada među osnovne simbole alatke kod masona. Štaviše, u skladu sa simbolima slobodnih zidara, čekić je jedna od osnovnih alatki, pa čak i kada mason umre, odnosno, kako to kažu njegova "braća", kada "ode na večni istok", za njega se kaže i kako je "ostavio čekić". Tako je, na specifičan način, kralj posredno dao do znanja o svojoj masonskoj pripadnosti, kao i o simboličkoj slobodnozidarskoj crti koja je imala za zadatak da obeleži i sam budući spomenik. To nije bilo sve, jer fotografija beleži još jedan, veoma bitan detalj koji je prethodio događaju. To su menzura sa uljem, posuda sa vinom, kao i srebrni čekić i kamen temeljac, koji su ceremonijalno na bezmalo isti način bili deo protokola kada su polagani kameni temeljci za Kapitol u Vašingtonu, kao i Kip slobode u NJujorku, spomenici koji su već dobro poznati i tipični simboli svetske masonerije. Doduše, ovog puta se ne vidi da li je tu bila i posuda sa žitom, koja je redovno simbolički prisutna u ovakvim prilikama. Sve je to bio deo tzv. konsekracije, poslova koji prethode prvom ritualnom radu.

Capitol nije spomenik, a Statue Of Liberty je donesena brodovima i sklopljena.

Ostalo, a pogotovo konsekraciju, bolje da ne komentarisem :)

Capitol nije spomenik, a Statue Of Liberty je donesena brodovima i sklopljena.

Ostalo, a pogotovo konsekraciju, bolje da ne komentarisem :)

То је пропратни текст уз фотографије, мада се за Капитол говори о полагању камена темељца.
Кип Слободе је поклон француске браће америчкој јел тако ?
Мене споменик на Авали подсећа на гроб краља Маузола, који се налазио у центру Халикарнаса, данашњег Бодрума у Турској.

Back