Krajina i Narod Nestali U Ognju...-RSK-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo, interesuje me curo, koji tebe problemi muče da u 5 časova i 51 minut otvaraš ovakvu temu i to sa čak 9 meseci zadocnjenja. Imam nešto znanja iz područja psihologije pa me baš interesuje šta bi mogo da bude razlog tvojoj nesanici?

Drugo, pa gde je taj mali grad u tzv Krajini gde su tzv. Srbi većina od 49 %., a Hrvata ima manje od tog broja? Idem odma da ga posetim.

Treće, ne kukaj mnogo za domovnicom nego se malo bolje pripremi za test iz poznavanja hrvatske kulture i jezika, pa ti je možda ovi naši idioti i poklone.

:klap::klap::klap:

Nisi ti nikome ništa pokazao, osim možda kućnog odgoja....

Daj hlapac usesredi se na temu o SAO Krajini ostavi forumase nisu oni tema, nego jedna zemlja koja je bila pod zastitom OUN i dozivela invaziju i njeno stanovnistvo je proterano sa vekovnog ognjista.
Sta ti mislis da li je doslo do krsenja povelje UN i zasto R Hrvatska nije ispostovala medjunarodni ugovor koji je potpisala ?

zanima me zbog cega Srpaksa Krajina uopste nije branjen???????????
zbog cega niko od ljudi koji su bezali iz Srpske Krajine nisu otisli u Republici Srpskoj, vec do Srbije? i na kraju, zbog cega iz Republike Srpske niko nije pritekao u pomoc nama iz Srpske Krajine?

Od kada je broj pproteranih pao na 220 hiljada? Prvo je bilo 500,000 pa onda 350,000 pa onda 300,000 pa vidim 220,000 uskoro ce biti da Srba nije tamo ni bilo. ***** ti mater glupu kakve vesti postavljas a kao ti si iz Krajine...... da nije u Jasenovcu isto pobijeno 80,000 ili 30,000, kako ono ide?

Od kada je broj pproteranih pao na 220 hiljada? Prvo je bilo 500,000 pa onda 350,000 pa onda 300,000 pa vidim 220,000 uskoro ce biti da Srba nije tamo ni bilo. ***** ti mater glupu kakve vesti postavljas a kao ti si iz Krajine...... da nije u Jasenovcu isto pobijeno 80,000 ili 30,000, kako ono ide?

Na kraju će biti, Srbi sami sebe protjerali.Mislim, onih par stotina.

500000 :rotf::rotf::rotf: to ti odoka:per:. pa nisu stada ovaca bili koje siu ti odoka brojao, nego ljudi imenom i prezmenom. ajde srami se 5 minuta

griješiš gas-maska. junaštvo i čast nekad je bila vaša vrlina, koja vas je stajala glave kroz povjest. u nas je mozak na 1. mjestu. koristimo njega umjesto srca. svrsihodnije je. znaš onu kinesku"um caruje snaga klade valja";)

Ма дупе вам је стално на изволте!!! То вам је главна и осебујна особина!!!:per::per::per:

500000 ti odoka pa nisu stada ovaca bili koje siu ti odoka brojao, nego ljudi imenom i prezmenom. ajde srami se 5 minuta

Слушај овцо..коме си ти нашао причати да се срами???

Па ово нема смисла...усташки скот..прича неком да се срами..невероватно!!!
Шта све човек неће доживети!

Слушај овцо..коме си ти нашао причати да се срами???

Па ово нема смисла...усташки скот..прича неком да се срами..невероватно!!!
Шта све човек неће доживети!

i tebe hebe logikla ko onog mog državljanina iz kninjanina. ako ti nešto nije jasno upišeš google, prosurfaš i za 5 minuta (osim ako nisi još na dial up-u) i sve ti jasno. ako ne znaš reci, ja ću ti na PP pronaći i poslat stranicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back