- Poruka
- 10.141
Ko tebe budalo išta pita, kad si ti slepac najveći od svih ustaša, ti baš vola u dupe nemožeš da ubodeš... Ajde pali nesvete...
što se mene tiće imaš ban, a šta će reći moderacija vidit će mo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko tebe budalo išta pita, kad si ti slepac najveći od svih ustaša, ti baš vola u dupe nemožeš da ubodeš... Ajde pali nesvete...
Prvo, interesuje me curo, koji tebe problemi muče da u 5 časova i 51 minut otvaraš ovakvu temu i to sa čak 9 meseci zadocnjenja. Imam nešto znanja iz područja psihologije pa me baš interesuje šta bi mogo da bude razlog tvojoj nesanici?
Drugo, pa gde je taj mali grad u tzv Krajini gde su tzv. Srbi većina od 49 %., a Hrvata ima manje od tog broja? Idem odma da ga posetim.
Treće, ne kukaj mnogo za domovnicom nego se malo bolje pripremi za test iz poznavanja hrvatske kulture i jezika, pa ti je možda ovi naši idioti i poklone.
И теби све по списку усташко...оно мајмунско...*****!
Показали смо вам на Вуковару географију, и поново ве ће доћи време...док вам амери само крену леђа!
Nisi ti nikome ništa pokazao, osim možda kućnog odgoja....
SRPKINJA
sto si dosadan majkemi
vi ste poceli mene ispitivati na nasu krajinu
'a sta je to' 'gde je to' itd
kakvo gluposti !!!!!!!!!
zanima me zbog cega Srpaksa Krajina uopste nije branjen???????????
zbog cega niko od ljudi koji su bezali iz Srpske Krajine nisu otisli u Republici Srpskoj, vec do Srbije? i na kraju, zbog cega iz Republike Srpske niko nije pritekao u pomoc nama iz Srpske Krajine?
Od kada je broj pproteranih pao na 220 hiljada? Prvo je bilo 500,000 pa onda 350,000 pa onda 300,000 pa vidim 220,000 uskoro ce biti da Srba nije tamo ni bilo. ***** ti mater glupu kakve vesti postavljas a kao ti si iz Krajine...... da nije u Jasenovcu isto pobijeno 80,000 ili 30,000, kako ono ide?
Bilo 10 ljudi u kninu![]()
Od kada je broj pproteranih pao na 220 hiljada? Prvo je bilo 500,000 pa onda 350,000 pa onda 300,000 pa vidim 220,000 uskoro ce biti da Srba nije tamo ni bilo. ***** ti mater glupu kakve vesti postavljas a kao ti si iz Krajine...... da nije u Jasenovcu isto pobijeno 80,000 ili 30,000, kako ono ide?
Samo oko za oko ... to je jedino sto vredi i jedino sto ima smosla . Sve ostalo je besmisleno .
Dođi ti pičić... Idi smrdi na ustaškom sajtu mudonja. Došao si ovde, jer znaš da smo pitom narod. Ma, gowance si, šta ćeš...
ako si ti pitom kakvi su vam onda nepitomi![]()
Dođi da opipaš, junačino ustaška, poznata po junaštvu i časti.... Slobodno.
Dođi da opipaš, junačino ustaška, poznata po junaštvu i časti.... Slobodno.
griješiš gas-maska. junaštvo i čast nekad je bila vaša vrlina, koja vas je stajala glave kroz povjest. u nas je mozak na 1. mjestu. koristimo njega umjesto srca. svrsihodnije je. znaš onu kinesku"um caruje snaga klade valja"![]()
500000 ti odoka pa nisu stada ovaca bili koje siu ti odoka brojao, nego ljudi imenom i prezmenom. ajde srami se 5 minuta
Слушај овцо..коме си ти нашао причати да се срами???
Па ово нема смисла...усташки скот..прича неком да се срами..невероватно!!!
Шта све човек неће доживети!