КРАЈ ВЛАДЕ!

I mene Kostunica odusevljava, jos ce me vise oduseviti kad ne prodje ni cenzus. Covek je izgubio vezu sa realnoscu, umislio da je mesija.
Pokazao da mu je preca Srbija od vlasti??? Kladimo se da ce od DS-a ili SRS-a zahtevati premijersku fotelju sa osvojenih 5 % osvojenih glasova.

Коштуница ме одушевљава.
Поново је доказао да му је преча Србија од власти
Е сад ће ДС-овци да зажале дан кад су се увалили у сва злодела.
ДСС И СРС 100% праве владу, а ДС да ли ће са Г17 питање је .
Млађа тражи осам министарстава, сва економска и тражи место подпредседника ДС-а!
Нека, нека, има багра међусобно да се покрља!:lol:
Pa dugo su krili iz DS-a i G17+ da ih zabole za Kosovo, ipak su mislili na rejting, sada će morati da igraju bez maski, a to im baš ne ide u prilog.

I mene Kostunica odusevljava, jos ce me vise oduseviti kad ne prodje ni cenzus. Covek je izgubio vezu sa realnoscu, umislio da je mesija.
Pokazao da mu je preca Srbija od vlasti??? Kladimo se da ce od DS-a ili SRS-a zahtevati premijersku fotelju sa osvojenih 5 % osvojenih glasova.
Ma bitno je da ti lepo sanjaš, mada je degutantno da nam ovde prepričavaš svoje vlažne snove. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Само гледај..., поготово сутра, прекосутра гледај тв...кад оплајвазе ДС неће знати где им је дупе, а где глава.:lol: :lol: :lol: Да се види мало КО је КО, али у реално животу...а не овако како су они замислили- да играју под маскама довека.

НеЈсам сигурна да ће Коштуњави бити премијер, али јесам да сте сви скупа јебал.и јежа кад вам се Радикали скупе на гомили у влади.:lol:

Prvo, nisam niciji klon, a razumem se u politiku, bar onoliko koliko ti. Za LDP jesam, u krajnjem sludaju i za DS, vec sam se izjasnila.
Drugo, Srbi ne pripadaju Rusima po poreklu, nego smo slovenski narodi. Ako BAS gledas na poreklo, ne zaboravi da su nam, po krvi, blizi i Hrvati I Slovenci. Ali, u politici su primarni interesi, a ne poreklo. U krajnjem slucaju, sto bih ja vise volela Poljake ili Bugare od Grka ili Norvezana, ako cemo pravo!

цитат:

"Неда Мариновић у опису најстаријег народа на Балкану износи да Србин, у стародавном индијском језику, санскриту, из кога су потекли сви индо-европски језици, медју којима и српски, означава слободног човека, јунака, који се вечито бори за сопствени опстанак. Према руском историцару Велтману у делу "Атила и Руси" име Србин од старине односило се на војнички, ратнички сталеж у Русији, а реч Срб значило је војник, храбар човек и наводно од Срба су постали Козаци. И дан данас око реке Волге реч Сербо означава породицу, род, својту, а код Белоруса реч Сабр или Сјарб значи силу, множину великог народа исте крви и језика. Код Великоруса реч Серби значи здрав, јуначан, силан сој људи. Код Лузичких Срба реч Сораб има значење човека најразборитијег, најлепшег, најодабранијег у том роду. Код Украјинаца реч Сирбин значи господовати. У српском народу од давнина постоји похвала покојника, за кога се сматрало да је био добар са високим одличјима, која каже "Баш је прави Србин био и српски живео". А у Црној Гори храброг јунака су хвалили са "Срб од Косова". И у турском језику речи Сирб и Серб имају значење народа једног колена, храброг, убојитог и непокорног. Код старих Персијанаца реч Сарб знаци глава, старешинство. Код Арабљана, Халдејаца и Јевреја реч Срб значи слободан човек, јунак, непокоран. И у старом санскритском језику реч Сербх знаци не дати се никоме, а корен те речи знаци семе, колено и род. Сафарик и Колар су цитирали, такодје, да реч Срби означава рођаке, својту. Непознатом човеку Србин це реци: "Како се Ти оно зваше Рођаче"............"

Zamisli tu gomilu sa Nikolicem, Vucicem, Natasom, Gocom, Jorgovankom... uh, nocna mora...
He, he... Zamisljam Jorgovanku Tabakovic kao ministarku telekomunikacija, npr... Goca ministarka unutrasnjih poslova, Vucic ministar vanjskih poslova, Natali ministarka prosvete...
****** smo SVI jeza, ima da nam cveta trnje!!!

Па већ сутражили од тужилаштва да подигне оптужнице против неких истакнутих личности наше ''политичке елите''.

А кад буду дошли на власт, тад неће морати да траже, него ће радити.:lol:

protiv "politicke elite" u paketu svako ko ne misli isto kao radikali?

Само гледај..., поготово сутра, прекосутра гледај тв...кад оплајвазе ДС неће знати где им је дупе, а где глава.:lol: :lol: :lol: Да се види мало КО је КО, али у реално животу...а не овако како су они замислили- да играју под маскама довека.

НеЈсам сигурна да ће Коштуњави бити премијер, али јесам да сте сви скупа јебал.и јежа кад вам се Радикали скупе на гомили у влади.:lol:

Е то...па ови тзв бизМисмени мафијаши на робију...:lol:

Да то дочекам па ми није жао да гласам и за црног ђавола ако треба...:oops:

:D:D:D E dobro si to konstatovala. To neće biti vlada, to će biti gomila, tzv. rulja, bezoblična masa, kako god hoćeš. Tolika gomila polusveta na jednom mestu... uh, jeza..

Svasta. Ako tako gledas, kakve veze onda imaju Luzicki Srbi sa nama? Oni su zapadnoslovenski narod. podsecas me na Milju Vujanovic.

Е свашта, мајко моја!

Ја сам ти само цитирао ставове људи од струке и науке... а ово за Лужичке Србе си тешко треснула, али није тема...:cool::cool::cool:

Е свашта, мајко моја!

Ја сам ти само цитирао ставове људи од струке и науке... а ово за Лужичке Србе си тешко треснула, али није тема...:cool::cool::cool:

Danas se svako proglasava naucnikom.
Kakve veze ima npr. rec expert sa australijskim gradom Pertom ili London sa rekom Don u Rusiji!!? :lol::lol::lol:
Rusi su istocnoslovenski narod, a Srbi juznoslovenski.
Sta ti nije jasno sa Luzickim Srbima, ne mislis, valjda, da su to neki nasi emigranti, ljudi koji su otisli trbuhom za kruhom. :razz:
Stvarno me blam raspravljati na ovakvom nivou. :rolleyes:

Danas se svako proglasava naucnikom.
Kakve veze ima npr. rec expert sa australijskim gradom Pertom ili London sa rekom Don u Rusiji!!? :lol::lol::lol:
Rusi su istocnoslovenski narod, a Srbi juznoslovenski.
Sta ti nije jasno sa Luzickim Srbima, ne mislis, valjda, da su to neki nasi emigranti, ljudi koji su otisli trbuhom za kruhom. :razz:
Stvarno me blam raspravljati na ovakvom nivou. :rolleyes:

И треба да те буде блам, бламаро!:cool::cool::cool:

http://64.233.183.104/search?q=cach...6.+Лужички+Срби&hl=sr&ct=clnk&cd=8&lr=lang_sr

Back