КРАЈ ВЛАДЕ!

ЈЕс' вала, у праву си, "кад је бал - нек је бал"!

И ево већ данас потпуно откривају карте слуге 4.Рајха, наравно ради се о листу "Блиц" чији је власник Шваба. Да је овако нешто написао "Курир" или "Прес" или "Правда" данима би ******или и отварали теме о томе како су у питању измишљотине жуте штампе, али када тако нешто ради "Блиц" НИКО И НЕ ПОМИЊЕ ДА СУ У ПИТАЊУ МАСНЕ ЛАЖИ НЕИМЕНОВАНОГ "ИЗВОРА"- :

NIS je prodat po dogovoru kumova

Autor: B. Krivokapić | 09.03.2008 - 00:02
nis-v.jpg

Sporazum sa Rusima nije međudržavni, već privatni dogovor i siguran sam da je 400 miliona evra za 51 odsto NIS-a ponuda koja je stigla s naše strane. A glavni lobista „Gasproma“ u Srbiji bio je Rade Vojvodić, kum sina Sergeja Ivanova, zamenika ruskog premijera i ministra inostranih poslova Rusije iz vremena NATO bombardovanja Srbije, tvrdi izvor „Blica nedelje“ blizak Vladi Srbije.даље на:

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=33374

Jesi ti pobegao iz ludare?

zasto lupas gluposti?

zar nam nisu oteli kosovo? zar nemacki ambasador u nasoj zemlji nije rekao da ce nam oteti i vojvodinu, rasku i jug srbije? ko moze da nas zastiti od toga? jedino rusi zna se.

zato su izbori 11 marta izbori izmedju spasenja i unistenja srbije. ako pobede demokrate srbija ce biti unistena i svedena na ove granice

89px-Serbia1941_1944.png

A ako patriote pobede Srbija će cela biti okupirana, postojanje Srpskog naroda zabranjeno i ustaše i šitpari će slobodno moći da otvaraju konc logore za Srbe. Pošto izgubimo idući rat to jest, a izgubićemo ga jer će nas i ovaj put Rusi podržavati samo verbalno.

Dobro rece, oteli su nam Kosovo. Pa sto Rusi to nisu sprecili? I kako, uopste, zamisljas da to sprece, da nece baciti atomsku bombu? I na koga? I zasto bi to radili, ljudi gledaju svoja posla i interese i to je normalno! Nece, valjda, unistiti i sebe i celi svet zbog nas. Halo, nista se u politici ne radi iz ljubavi, nego iz interesa! Ako su nama oteli Kosovo, ne znaci da ce Rusima oteti nesto. Ono su velesila i niko im ne moze nista. Mi smo samo moneta za potkusurivanje, utuvi to vec jednom. Ima da masemo repom i budemo dobre kuce ili nas nece biti. Sto pre to shvatimo, bolje ce nam biti. Mi patimo od kompleksa velicine, to je problem.

Dobro rece, oteli su nam Kosovo. Pa sto Rusi to nisu sprecili? I kako, uopste, zamisljas da to sprece, da nece baciti atomsku bombu? I na koga? I zasto bi to radili, ljudi gledaju svoja posla i interese i to je normalno! Nece, valjda, unistiti i sebe i celi svet zbog nas. Halo, nista se u politici ne radi iz ljubavi, nego iz interesa! Ako su nama oteli Kosovo, ne znaci da ce Rusima oteti nesto. Ono su velesila i niko im ne moze nista. Mi smo samo moneta za potkusurivanje, utuvi to vec jednom. Ima da masemo repom i budemo dobre kuce ili nas nece biti. Sto pre to shvatimo, bolje ce nam biti. Mi patimo od kompleksa velicine, to je problem.

tako je mi smo niko i nista a to je zato sto lizemo dupe zapadu vec 8 godina a oni nam rasturaju drzavu i naciju kako hoce.

da bi postali nesto mora da se okrenemo rusima i da postanemo njiihov strateski saveznik u regionu.

ako vi demokrate pobedite 11 maja srbija ce prestati da postoji - uzece nam zapad vojvodinu, rasku i jug srbije, proterace preostale srbe sa kosova a nece biti nikoga da ih u tome spreci.

ja se iskreno stidim sto smo JA i VI iste nacije jer mislim da nismo niti to mozemo biti.

vi ste pripadnici nacije kukavica, dupelizaca, izdajica koji su spremni prodati svojeg sunarodnika i izdati ga samo da bi vama bilo lepo.

kako god se ta vasa nacija nazivala ja njen pripadnik nikada necu biti.

Ja sam pripadnik nacije kojoj su na prvom mestu CAST, SLOBODA, NEZAVISNOST i OBRAZ

A vama je zadnjica ispred obraza.

Vasa drzava NIJE SRBIJA , vi to vasim stavom nama jasno stavljate do znanja, vasa drzava prema kojoj vi osecate pripadnost jeste EU.

Zato vi lepo da se pokupite, da spakujete kofere i pravac EU i tamo ce biti ispunjen vas san da budete sluge vasih gospodara.

Mi Srbi patriote , pravi Srbi, sem ove Srbije druge drzave nemamo a vi imate celu EU.

U vama kao ljudima su koncentrisane najgore ljudske osobine kao sto su poltronstvo, poniznost, kukavicluk , jajarenje , izdaja.

Zato JA i VI nikada necemo niti mozemo biti isto.

A ako patriote pobede Srbija će cela biti okupirana, postojanje Srpskog naroda zabranjeno i ustaše i šitpari će slobodno moći da otvaraju konc logore za Srbe. Pošto izgubimo idući rat to jest, a izgubićemo ga jer će nas i ovaj put Rusi podržavati samo verbalno.

ako patriote pobede, sledi dalje stratesko jacanje rusko srpskog saveznistva, sledi obnova institucija srpske drzave kao sto su vojska i policija, sledi pravljenje strateskog plana za odbranu nezavisnosti srbije i povratka kosovo pod nas suverenitet. sledi hapsenje SVIH ZUTIH LOPOVA, koji zive na grbaci ove drzave vec 8 godina.

tako je mi smo niko i nista a to je zato sto lizemo dupe zapadu vec 8 godina a oni nam rasturaju drzavu i naciju kako hoce.

da bi postali nesto mora da se okrenemo rusima i da postanemo njiihov strateski saveznik u regionu.

ako vi demokrate pobedite 11 maja srbija ce prestati da postoji - uzece nam zapad vojvodinu, rasku i jug srbije, proterace preostale srbe sa kosova a nece biti nikoga da ih u tome spreci.

ja se iskreno stidim sto smo JA i VI iste nacije jer mislim da nismo niti to mozemo biti.

vi ste pripadnici nacije kukavica, dupelizaca, izdajica koji su spremni prodati svojeg sunarodnika i izdati ga samo da bi vama bilo lepo.

Ja sam pripadnik nacije kojoj su na prvom mestu CAST, SLOBODA, NEZAVISNOST i OBRAZ

Vasa drzava NIJE SRBIJA , vi to vasim stavom nama jasno stavljate do znanja, vasa drzava prema kojoj vi osecate pripadnost jeste EU.

Zato vi lepo da se pokupite, da spakujete kofere i pravac EU i tamo ce biti ispunjen vas san da budete sluge vasih gospodara.

Mi Srbi patriote , pravi Srbi, sem ove Srbije druge drzave nemamo a vi imate celu EU.

U vama kao ljudima su koncentrisane najgore ljudske osobine kao sto su poltronstvo, poniznost, kukavicluk , jajarenje , izdaja.

Lepo, lepo... Pokazali ste sta znate do 2000. godine. Izgubili ste SVE. O casti i obrazu najvise pricaju oni koji ih nemaju, tj. *****, a njih cenim vise nego VAS, prodavace magle. A, sto VI lepo spakujetene kofere i mars u Rusiju, mozda u Sibir, jer Mi druge domovine nemamo, a vi imate, pa tamo budete Putinove sluge i lizete mu dupe. Kako vas nije sramota da mu se tako uvlacite?
Ako vi pobedite, daleko bilo, zaista ce nam uzeti sve.

Lepo, lepo... Pokazali ste sta znate do 2000. godine. Izgubili ste SVE. O casti i obrazu najvise pricaju oni koji ih nemaju, tj. *****, a njih cenim vise nego VAS, prodavace magle. A, sto VI lepo spakujetene kofere i mars u Rusiju, mozda u Sibir, jer Mi druge domovine nemamo, a vi imate, pa tamo budete Putinove sluge i lizete mu dupe. Kako vas nije sramota da mu se tako uvlacite?
Ako vi pobedite, daleko bilo, zaista ce nam uzeti sve.

mi necemo ici nigde odavde, sem ako nas ne proteraju - zato sto smo SRBI

jer mi smo nesto sto ti i tebi slicni nikada necete biti. Mi smo posteni ljudi kojima su ljudske moralne vrednosti na prvom mestu za razliku od vas koji zivite na izdaji, prodaji, kukavicluku, slugarenju, poniznosti i lizanju dupeta onima koji Srbiju unistavaju i gaze.

Znaci sikter u EU a Srbiju da ostavite onima koji su za razliku od vas , ZAISTA SRBI

zasto lupas gluposti?

zar nam nisu oteli kosovo? zar nemacki ambasador u nasoj zemlji nije rekao da ce nam oteti i vojvodinu, rasku i jug srbije? ko moze da nas zastiti od toga? jedino rusi zna se.

zato su izbori 11 marta izbori izmedju spasenja i unistenja srbije. ako pobede demokrate srbija ce biti unistena i svedena na ove granice

kada sam bio u srednjoj skoli igrali smo basket redovno, bili smo bas uigrana ekipa...a imali smo jednog pacijenta koji je van terena redovno plljuvaoo i prozivao moju ekipu, kako smo pitzke, nemamo pojma sa zivotom i tako redom tonu prozivki...ali na terenu 5 na 5 dechko je bio ochajan..tovarali smo ih sa milion razlike, sto je cheshce gubio, van terena je bio oshtrijeg jezika, ochajanje iz basketa preneo je skoro na sve predmete, ali i na stav, drzzanje ili frizure nekog od ovih 5 iz moje ekipe...tolerancija se spushtala sve nizze i nizze, dok na jednom odmeravanju nije bio polomljen, ali bukvalno----ruka, arkada i josh poneshto :lol:
naravouchenije: mens sana corpore sano :lol:

mi necemo ici nigde odavde, sem ako nas ne proteraju - zato sto smo SRBI

jer mi smo nesto sto ti i tebi slicni nikada necete biti. Mi smo posteni ljudi kojima su ljudske moralne vrednosti na prvom mestu za razliku od vas koji zivite na izdaji, prodaji, kukavicluku, slugarenju, poniznosti i lizanju dupeta onima koji Srbiju unistavaju i gaze.

Znaci sikter u EU a Srbiju da ostavite onima koji su za razliku od vas , ZAISTA SRBI

Vi Srbi? Ma, vi ste veci Rusi od Rusa! Samo sto je ta ljubav neuzvracena, ni oni vas ne cene, jer niko ne voli beskicmenjake. Vi ste rasprodali SVE, samo sto je sad udaren pecat!

ako patriote pobede, sledi dalje stratesko jacanje rusko srpskog saveznistva, sledi obnova institucija srpske drzave kao sto su vojska i policija, sledi pravljenje strateskog plana za odbranu nezavisnosti srbije i povratka kosovo pod nas suverenitet. sledi hapsenje SVIH ZUTIH LOPOVA, koji zive na grbaci ove drzave vec 8 godina.

Dakle, nije vam bila dovoljna '99. godina, sledi mobilizacija i deja vu...

Aje molim te, objasni kako bi to trebali da povratimo Kosovo i Metohiju pod nas suverenitet? A zute lopove mozes da hapsis tek kad se Mira i Marko nadju u zatvoru, i Bogi i Simpo Tomic... ****** Mirko Marjanovic je umro ali je i njega trebalo hapsiti jos 6.10.2000.

Aje molim te, objasni kako bi to trebali da povratimo Kosovo i Metohiju pod nas suverenitet? A zute lopove mozes da hapsis tek kad se Mira i Marko nadju u zatvoru, i Bogi i Simpo Tomic... ****** Mirko Marjanovic je umro ali je i njega trebalo hapsiti jos 6.10.2000.

Ne znaju ni oni kako, kao ni njihove gazde, radikali, samo palamude u stilu: Nikad necemo pristati na to (kao da nam neko trazi pristanak), kad Rusija ojaca za 200 godina... bla...bla...bla... povraticemo Kosovo... Kao - sta je ljudski vek u odnosu na vecnost, nebesko carstvo i slicne stupidarije. :confused:

i ti mislis da je neko lud da vas hrani za dzaba:confused::confused::confused:
sto je babi milo to joj....

Jarry srce, jel ti to praviš odstupnicu za 11. maj.:D Kukaš unapred.:D

Ne brini Jarry, još ovaj put mi pobedjujemo, a posle vi. Eto, pošteno.:D

A Rusi... pa šta da radimo kad nas neće. Nije lepo da se namećemo, kad ljudi neće da imaju s nama posla. U stvari hoće, ali samo kad je u pitanju njihova zarada. Sve ostalo ostaje na deklarativnoj podršci. Prema tome Jarry, okreni se EU, s njima bar znaš na čemu si.:D

ДОлчевита, колико сам могао приметити, немаш длаке на језику када је вређање у питању. Ти си или нечији клон или се ич не разумеш у политику. И ти и још неки овде присутни. Ако си за Чедисте, па разумем те онда. Није лако.

Vi Srbi? Ma, vi ste veci Rusi od Rusa! Samo sto je ta ljubav neuzvracena, ni oni vas ne cene, jer niko ne voli beskicmenjake. Vi ste rasprodali SVE, samo sto je sad udaren pecat!

Срби својим даљим пореклом СВАКАКО ПРИПАДАЈУ РУСИМА, о томе има веома много доказа и доста је о томе и писано. Е, сада да ли смо "већи" или "мањи" не знам - али на западу Србе зову "мали Руси"...

Американци, Немци, Французи, Белгијанци, Италијани - СВАКАКО НИСМО и од њих смо у смислу менталитета, вере, писма, језика, историје и обичаја УДАЉЕНИ МИЛЕНИЈУМИМА.

А КО је то "распродао све" - овакву конструкцију још нисам видео...:shock::shock::shock:

Ок. Нисам заборавио шта се дешавало пре 2000. године, али сећам се шиптарских терориста у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи.

Што се тиче времена пре две хиљадите, сећам се лобирања српске опозиције за бомбардовање Србије, па онда позив да се не престаје са бомбардовањем Србије који је ЗЂ упутио путем радија из наравно братске му тада ЦГ, па онда разне рукољубе (Вук Драшковић), отпораше (који тада нису крили да их финансира САД) и слично. Да, у праву си. Треба се присетити и тога.

Prvo, nisam niciji klon, a razumem se u politiku, bar onoliko koliko ti. Za LDP jesam, u krajnjem sludaju i za DS, vec sam se izjasnila.
Drugo, Srbi ne pripadaju Rusima po poreklu, nego smo slovenski narodi. Ako BAS gledas na poreklo, ne zaboravi da su nam, po krvi, blizi i Hrvati I Slovenci. Ali, u politici su primarni interesi, a ne poreklo. U krajnjem slucaju, sto bih ja vise volela Poljake ili Bugare od Grka ili Norvezana, ako cemo pravo!

Рече Коштуница на конференцији пре пар минута.
Иду ванредни избори.Спремите се...:D
Коштуница ме одушевљава.
Поново је доказао да му је преча Србија од власти

Е сад ће ДС-овци да зажале дан кад су се увалили у сва злодела.

ДСС И СРС 100% праве владу, а ДС да ли ће са Г17 питање је .
Млађа тражи осам министарстава, сва економска и тражи место подпредседника ДС-а!
Нека, нека, има багра међусобно да се покрља!:lol:

Back