la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
nisi primetio da ti nema sobnog drugara?8)
Jesi ti prespavao '90. godine. Prosperitet i pobede sa radikalima!!!
Sta cete sledece sjebati, radikali? :-(Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi primetio da ti nema sobnog drugara?8)
Sta cete sledece sjebati, radikali? :-(
Jesi ti pobegao iz ludare?
Jesu.
Možeš li da nas informišeš kada se to tačno desilo?
Jesu.
Možeš li da nas informišeš kada se to tačno desilo?
Dobro rece, oteli su nam Kosovo. Pa sto Rusi to nisu sprecili? I kako, uopste, zamisljas da to sprece, da nece baciti atomsku bombu? I na koga? I zasto bi to radili, ljudi gledaju svoja posla i interese i to je normalno! Nece, valjda, unistiti i sebe i celi svet zbog nas. Halo, nista se u politici ne radi iz ljubavi, nego iz interesa! Ako su nama oteli Kosovo, ne znaci da ce Rusima oteti nesto. Ono su velesila i niko im ne moze nista. Mi smo samo moneta za potkusurivanje, utuvi to vec jednom. Ima da masemo repom i budemo dobre kuce ili nas nece biti. Sto pre to shvatimo, bolje ce nam biti. Mi patimo od kompleksa velicine, to je problem.
A ako patriote pobede Srbija će cela biti okupirana, postojanje Srpskog naroda zabranjeno i ustaše i šitpari će slobodno moći da otvaraju konc logore za Srbe. Pošto izgubimo idući rat to jest, a izgubićemo ga jer će nas i ovaj put Rusi podržavati samo verbalno.
tako je mi smo niko i nista a to je zato sto lizemo dupe zapadu vec 8 godina a oni nam rasturaju drzavu i naciju kako hoce.
da bi postali nesto mora da se okrenemo rusima i da postanemo njiihov strateski saveznik u regionu.
ako vi demokrate pobedite 11 maja srbija ce prestati da postoji - uzece nam zapad vojvodinu, rasku i jug srbije, proterace preostale srbe sa kosova a nece biti nikoga da ih u tome spreci.
ja se iskreno stidim sto smo JA i VI iste nacije jer mislim da nismo niti to mozemo biti.
vi ste pripadnici nacije kukavica, dupelizaca, izdajica koji su spremni prodati svojeg sunarodnika i izdati ga samo da bi vama bilo lepo.
kako god se ta vasa nacija nazivala ja njen pripadnik nikada necu biti.
Ja sam pripadnik nacije kojoj su na prvom mestu CAST, SLOBODA, NEZAVISNOST i OBRAZ
A vama je zadnjica ispred obraza.
Vasa drzava NIJE SRBIJA , vi to vasim stavom nama jasno stavljate do znanja, vasa drzava prema kojoj vi osecate pripadnost jeste EU.
Zato vi lepo da se pokupite, da spakujete kofere i pravac EU i tamo ce biti ispunjen vas san da budete sluge vasih gospodara.
Mi Srbi patriote , pravi Srbi, sem ove Srbije druge drzave nemamo a vi imate celu EU.
U vama kao ljudima su koncentrisane najgore ljudske osobine kao sto su poltronstvo, poniznost, kukavicluk , jajarenje , izdaja.
Zato JA i VI nikada necemo niti mozemo biti isto.
Lepo, lepo... Pokazali ste sta znate do 2000. godine. Izgubili ste SVE. O casti i obrazu najvise pricaju oni koji ih nemaju, tj. *****, a njih cenim vise nego VAS, prodavace magle. A, sto VI lepo spakujetene kofere i mars u Rusiju, mozda u Sibir, jer Mi druge domovine nemamo, a vi imate, pa tamo budete Putinove sluge i lizete mu dupe. Kako vas nije sramota da mu se tako uvlacite?
Ako vi pobedite, daleko bilo, zaista ce nam uzeti sve.
zasto lupas gluposti?
zar nam nisu oteli kosovo? zar nemacki ambasador u nasoj zemlji nije rekao da ce nam oteti i vojvodinu, rasku i jug srbije? ko moze da nas zastiti od toga? jedino rusi zna se.
zato su izbori 11 marta izbori izmedju spasenja i unistenja srbije. ako pobede demokrate srbija ce biti unistena i svedena na ove granice

ako patriote pobede, sledi dalje stratesko jacanje rusko srpskog saveznistva, sledi obnova institucija srpske drzave kao sto su vojska i policija, sledi pravljenje strateskog plana za odbranu nezavisnosti srbije i povratka kosovo pod nas suverenitet. sledi hapsenje SVIH ZUTIH LOPOVA, koji zive na grbaci ove drzave vec 8 godina.
mi necemo ici nigde odavde, sem ako nas ne proteraju - zato sto smo SRBI
jer mi smo nesto sto ti i tebi slicni nikada necete biti. Mi smo posteni ljudi kojima su ljudske moralne vrednosti na prvom mestu za razliku od vas koji zivite na izdaji, prodaji, kukavicluku, slugarenju, poniznosti i lizanju dupeta onima koji Srbiju unistavaju i gaze.
Znaci sikter u EU a Srbiju da ostavite onima koji su za razliku od vas , ZAISTA SRBI
ako patriote pobede, sledi dalje stratesko jacanje rusko srpskog saveznistva, sledi obnova institucija srpske drzave kao sto su vojska i policija, sledi pravljenje strateskog plana za odbranu nezavisnosti srbije i povratka kosovo pod nas suverenitet. sledi hapsenje SVIH ZUTIH LOPOVA, koji zive na grbaci ove drzave vec 8 godina.
Aje molim te, objasni kako bi to trebali da povratimo Kosovo i Metohiju pod nas suverenitet? A zute lopove mozes da hapsis tek kad se Mira i Marko nadju u zatvoru, i Bogi i Simpo Tomic... ****** Mirko Marjanovic je umro ali je i njega trebalo hapsiti jos 6.10.2000.
A ako patriote pobede Srbija će cela biti okupirana, postojanje Srpskog naroda zabranjeno i ustaše i šitpari će slobodno moći da otvaraju konc logore za Srbe. Pošto izgubimo idući rat to jest, a izgubićemo ga jer će nas i ovaj put Rusi podržavati samo verbalno.
tako je mi smo niko i nista a to je zato sto lizemo dupe zapadu vec 8 godina a oni nam rasturaju drzavu i naciju kako hoce.
ako vi demokrate pobedite 11 maja srbija ce prestati da postoji - uzece nam zapad vojvodinu, rasku i jug srbije, proterace preostale srbe sa kosova a nece biti nikoga da ih u tome spreci.
ja se iskreno stidim sto smo JA i VI iste nacije jer mislim da nismo niti to mozemo biti.
vi ste pripadnici nacije kukavica, dupelizaca, izdajica koji su spremni prodati svojeg sunarodnika i izdati ga samo da bi vama bilo lepo.
kako god se ta vasa nacija nazivala ja njen pripadnik nikada necu biti.
Ja sam pripadnik nacije kojoj su na prvom mestu CAST, SLOBODA, NEZAVISNOST i OBRAZ
A vama je zadnjica ispred obraza.
Vasa drzava NIJE SRBIJA , vi to vasim stavom nama jasno stavljate do znanja, vasa drzava prema kojoj vi osecate pripadnost jeste EU.
Zato vi lepo da se pokupite, da spakujete kofere i pravac EU i tamo ce biti ispunjen vas san da budete sluge vasih gospodara.
Mi Srbi patriote , pravi Srbi, sem ove Srbije druge drzave nemamo a vi imate celu EU.
U vama kao ljudima su koncentrisane najgore ljudske osobine kao sto su poltronstvo, poniznost, kukavicluk , jajarenje , izdaja.
Zato JA i VI nikada necemo niti mozemo biti isto.
Vi Srbi? Ma, vi ste veci Rusi od Rusa! Samo sto je ta ljubav neuzvracena, ni oni vas ne cene, jer niko ne voli beskicmenjake. Vi ste rasprodali SVE, samo sto je sad udaren pecat!
Vi Srbi? Ma, vi ste veci Rusi od Rusa! Samo sto je ta ljubav neuzvracena, ni oni vas ne cene, jer niko ne voli beskicmenjake. Vi ste rasprodali SVE, samo sto je sad udaren pecat!
Коштуница ме одушевљава.Рече Коштуница на конференцији пре пар минута.
Иду ванредни избори.Спремите се...![]()