Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto bi slali njih dvoje? jel su oni bili vlast? lustraciju trazimo za sns i spsi Đilasa i Mariniku
Ako Kruševac ne donese cjelovTu
zasto bi slali njih dvoje? jel su oni bili vlast? lustraciju trazimo za sns i sps
Ja posle pada Vučevića, ne bih bio toliko siguran da će Av opstati.![]()
Za 8-9 sati hoda se može preći čak 40 km.Da li si nekada presao u jednom danu (24h) 80+ km?
Ja jesam prije 20godina.
Jako tezak ispit.
Bas me interesuje koliko ce protestanata krenuti ,a koliko doci na cilj.
Naravno podrska za sve koji krenu.
Mogu koristiti bicikle, to bi bilo bas lijepo za vidjeti, uz to zdravo i prakticnoauh sunce ti hebem
pa studenti će kao Gandi, na Marš soli
peške od BG do NS na protest
Studenti pomeraju granice, ovo će biti nešto neviđeno
Kao sto sam i rekao vucicevi ljudi.
Ja sam jednom presao za oko 5 sati 30 km ali nije bio svuda ravan teren, na ravnom terenu kada se samo ide je lakse.Za 8-9 sati hoda se može preći čak 40 km.
nije vam vučić kerenski...više lukašenko...stoga pripazite šta želite.Mislim da je sad stvarno sjajna prilika da tu bulumentu i sve njih pošaljemo u istoriju i Vučića i Dačića i Đilasa i Mariniku i Vulina i te razne Bajatoviće i Vesiće i Čede i Čanke i Šutanovce i naprednjake i DS i radikale i SPS i sve njih što već 30+ godina zajebavaju ovaj narod, prodaju mu muda za bubrege parazitiraju na negov račun, mislim da imamo lepu priluku da sve njih pošaljemo na đubrište istorije zajedno sa kojekakvim karleušama, jeremićkama, žeksovima, draganima vučićevićima i tim splačinama i kojekakvim kreaturama.
bicikletom je lakse prolazio sam pre i po 50km i vise kad sam vozio.Mogu koristiti bicikle, to bi bilo bas lijepo za vidjeti, uz to zdravo i prakticno
Nije problem prvih 50 km.Ali poslije je sve teze.Naravno ko je u treningu to je izvodljivije.Ja sam isao nesprèman.Kao kada bih sada krenuo.Za 8-9 sati hoda se može preći čak 40 km.