Kraj SNS-a se bliži

Da li je kraj SNS blizu?

• DA

glasova: 23 85,2%
  • NE

glasova: 4 14,8%

• Ukupno glasova
    27
Mislim da je sad stvarno sjajna prilika da tu bulumentu i sve njih pošaljemo u istoriju i Vučića i Dačića i Đilasa i Mariniku i Vulina i te razne Bajatoviće i Vesiće i Čede i Čanke i Šutanovce i naprednjake i DS i radikale i SPS i sve njih što već 30+ godina zajebavaju ovaj narod, prodaju mu muda za bubrege parazitiraju na negov račun, mislim da imamo lepu priluku da sve njih pošaljemo na đubrište istorije zajedno sa kojekakvim karleušama, jeremićkama, žeksovima, draganima vučićevićima i tim splačinama i kojekakvim kreaturama.

zasto bi slali njih dvoje? jel su oni bili vlast? lustraciju trazimo za sns i sps

Zato što su deo iste ekipe i istog narativa, ono lažna opozicija i Vučićeva omiljena opozicija koja služi da amortizuje i guši bunt protiv vlasti, ono i za njih videli smo ko su i šta su , takođe Đilas je godinama bio u vlasti, bio i gradonačelnik Beograda a i u vreme Vučića je isto bio predsednik kosaškaškog saveza Srbije i sa njim je privatno (a i poslovno) u daleko boljim odnosima nego što mnogi misle.

Mislim Đilas isto pripada prošlosti, isto je vrlo nepopularan i omražen i iskompromitovan i povratak njega na vlast bi opet značilo vraćanje u neku mutnu i mračnu prošlost, potrebna su nam neka nova lica i neko ko nikad nije bio na vlasti niti bio deo sistema.

1738174016079.png

Mislim da je sad stvarno sjajna prilika da tu bulumentu i sve njih pošaljemo u istoriju i Vučića i Dačića i Đilasa i Mariniku i Vulina i te razne Bajatoviće i Vesiće i Čede i Čanke i Šutanovce i naprednjake i DS i radikale i SPS i sve njih što već 30+ godina zajebavaju ovaj narod, prodaju mu muda za bubrege parazitiraju na negov račun, mislim da imamo lepu priluku da sve njih pošaljemo na đubrište istorije zajedno sa kojekakvim karleušama, jeremićkama, žeksovima, draganima vučićevićima i tim splačinama i kojekakvim kreaturama.
nije vam vučić kerenski...više lukašenko...stoga pripazite šta želite.

Back