- Poruka
- 38.185
Uvek je bio čovek sa zdravom logikom. Nedostaje mi puno.Каже Борис.
Нема смисла да убијени српски народ гласа на изборима, а није слободан и суверен
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek je bio čovek sa zdravom logikom. Nedostaje mi puno.Каже Борис.
Нема смисла да убијени српски народ гласа на изборима, а није слободан и суверен
SrednjiKoji si... od braće Grim?
Ideju Srbije ne mogu takvi kao ti spoznati. Samo pravo srpstvo cuva lucu Nebeske Srbije, a pravog srpstva nema izvan Republike Srpske!Све доколенци, а неки Босанци који не знају шта нама значи овде "Идеја Србија"
Utopija.....Sigurno će probati jer jedino tu mogu da dobiju posao.
Ali nova vlast bi svima na iole višim funkcijama trebala podeliti otkaze. Za ljude na najnižim funkcijama treba razmisliti šta s njima, o tome se može debatovati.
Ali nikako, ni po koju cenu bivšim članovima SNS ne smemo dozvoliti nikakvo preletanje.
Debeli Hrvat bi da bije Srbe. Ništa novoVojvoda u terminalnom stadiju ludila. On i politicki sin su gotovi.
Slažem se.Ma kakva promena svesti...
Srbijom vladaju porodice koje se pobile vlasnike vila na Dedinju i uselile se u njih.
Tek kada ti zlikovci budu pohapšeni, oduzeta imovina njihovim potomcima, a vile vraćene rodjacima zakonitih vlasnika, kada UDBA bude raspuštena, pohapšeni svi živi sadašnji i bivši načelnici i šefovi i svako bude odgovarao za ubistva koja je UDBA izvršila za vreme njegovog mandata - tada može narod da se nada promeni na bolje.
A to će biti - nikad.
Ta banda je zajahala Srbiju na Sovjetskim tenkovima i može otići samo na Ruskim tenkovima.
Kad Rusija bude bila Rusija.
Debeli Hrvat bi da bije Srbe. Ništa nov
Bolesni patoloski lazov.
Ako ne poznaješ istoriju - nemoj se hvaliti time.
Svetom vladaju porodice koje imaju moć već hiljadama godina, a bajkovita očekivanja od nekih protesta običnog naroda će ostati samo to - bajke.
Meni je dovoljno što su se ovi sadašnji usrrrali od protestaJa nemam nikakva očekivanja od ovih protesta , naročito ne neka "bajkovita" , nit očekujem sad nekakve osetne i vidljive promene nakon što dođe neka nova vlast (ma ko god oni bili) već se samo nadam da ćemo ovima napokon videti leđa i da nećemo morati svaki dan da slušamo njegova obraćanja i tu patetiku i budemo izloženi toj danonoćnoj psihozi i ispiranju mozga kao i da nećemo morati malo-malo pa da proživljavamo nekakve šok terapije.
Može da se prati ta linija još od Petra Velikog, ali naročito u poslednjih stotinak godina. "Vladajuće elite" se mešaju među sobom i nisu narod, niti mu pripadaju. Prvo su im rasturili Rusko Carstvo, a zatim i Sovjetski Savez gde su počeli da se razjedinjuju, ali su još uvek bili u istoj državi. Raspadom Sovjetskog Saveza je jezgro stare ruske državnosti ostalo van Rusije, kada Ukrajina i Belorusija postaju zasebne države.A kojom to vlasnicima vila na Dedinju, jel onim posleratnim liferantima i onima što su se između dva svetska rata obogatili na trgovini opijumom, a i kad je to Rusija bila "Rusija" jel možda kada je njom vladao Petar Veliki koji je došao iz Holandije ili kada je njome vladala carica Katarina Velika koja nije imala ni kap ruske krvi niti je znala reč ruskog po dolasku u Rusiju i kada su na ruskom dvoru pričalo francuskim jezikom jer im je ruski bio previše "vulgaran" i "primitivan" odnosno jezik naroda, mislim Rusija nikad nije bila više Rusija nego 1945.
Meni je dovoljno što su se ovi sadašnji usrrrali od protesta
Konkrentno, šta ko drugačije misli?I da je stanci kraj ne smiruje se zver.
Ganjace se svako ko drugacije misli.
Ima li se sve nazvati mišljenjem? Ili je reč o poslovičnoj malograđanskoj ostrašćenosti?
Bukvalno su se ussrrali. To se vidi na svakom ćoškuE to i ja kažem ono nek bude šta bude ali samo neka pomeraju dupe ovima i neka ih izbacuju iz njihove zone komfora, nek se malo useru, previše su se oni raspištoljili, probahatili i previše dali sebi za pravo.
Ko će to da kontroliše? I koji su parametri?Zalažem se za pravljenje javnih spiskova svih ljudi koji su i podržavali SNS u poslednjih godinu dana.
Te spiskove nakon promene vlasti treba deliti svima kako bi nam služilo za njihovu buduću diskriminaciju u društvu jer su dokazali da su beskorisne moralne nule. Takav kancer nam u društvu ništa ne treba i treba da posluže kao upozorenje za buduće političare.

Pogubljeni su.Bukvalno su se ussrrali. To se vidi na svakom ćošku
Vojvoda u terminalnom stadiju ludila. On i politicki sin su gotovi.

Ni Vucicevi glasaci vise ne veruju u CIA, Soros,, izdajnicko -placenicke bajke. Vidis da cak ni pad vlade apsolutno nikoga ne zanima.Auuu brate pa zar ima onih što još uvek slušaju Šešelja i kome je stalo do njegovom mišljenja ?
Mislim 2025. je godina već, ono već leteći tanjiri lete iznad nas i vanzemaljci šetaju među nama a neki još uvek slušaju Šešelja, brate.......
Inače te priče o "soroševcima", "izdajnicima i stranim plaćenicima" više ne prolaze i to je jedna isto teška manipulacija i prljava igra i pokušaj da se ljudi depolitizuju i pacifizuju, da se umrtvi cela priča i da se opet sve vratu na status kvo (koji njima najviše odgovara), mislim ljudi su ovde dosta paranoični i nepoverljivi (itekako s razlogom) i na što šta su se opekli već (između ostalog i na taj 5. Oktobar koji je ispostavilo se bio prevara i koji je u konačnici i rezultirao ovime što imamo danas) i ono sad to naravno koriste da zastraše i demorališu ljude i odvrate ih od bilo kakvog političkog delovanja, kao manite se ćorava posla to su sve neke strane službe, soroši, 3,14čke materine, neke igrarije i ni na šta vi tu ne utičete (kao pa da strani faktor već ne odlučuje o svemu) što je ono direktno negiranje legitimiteta i suvereniteta kompletnog naroda i kao nemojte da budete korisni idioti ali eto ako bi da budete moji korisni idioti e onda može i onda super, ali generalno i srećom po nas te neke nove generacije klinaca (pre svega mislim na studente) se ne primaju na tu priču, jer studenti su uglavnom klinci negde između 20 i 25 godina) i oni su rasli u potpuno nekim drugim okolnostima, mislim neki klinci rođeni ne znam 2001. ili 2003. godine oni se ne sećaju 90-ih, ne sećaju se ni rata ni bombardovanja 99-te, ne sećaju se Slobe a ne sećaju se ni 5. Oktobra i dosmanlija već ono kad su naprednjaci došli na vlast imali su možda tek 8,9 ili 10 godina i oni se sećaju samo njega i samo jednog idiota koji je ono uzurpirao sve, privatizovao sve i pretvorio državu u svoju privatnu prćiju i svoj privatni "Diznilend" i koji im ide na q...ac i koga žele da se reše, tako da oni nisu podložni tim podelama iz 90-ih, briga ih i za građaniste i na nacionaliste, zabole ih i za Putina i za Trampa i za EU i za Kineze i ne robuju tom nekom narativu kao neke starije generacije nit se primaju na taj radikalski vokubular iz 90-ih.