Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Вас двојица можете слободно да мучете, вама је супер и у тој штали од државе. Све по мери.
колега, није ова кошуља што се веже позади свима по мери.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вас двојица можете слободно да мучете, вама је супер и у тој штали од државе. Све по мери.
Ja od radija slušam u autu TDI i njhov Kontrakviz,tako da ne znam u čemu je problem.
A nađem i Bum-bum radio,narodnjaci,extra.
колега, није ова кошуља што се веже позади свима по мери.

Српски режим је изменом закона укинуо међународни радио Србија. Данас им је задњи дан рада.
Радио Србија, некадашњи радио Југославија, је емитовао на кратком таласу са репетитора у Србији и РС и био је доступан на целом свету. Поред програма и вести за дијаспору емитовали су на руском, шпанском, енглеском, фрацуском, немачком, кинеском, арапском, грчком, мађарском и албанском. Установљен је у краљевини Југославији пре осам деценија, када и BBC World (тада Empire) Service.
Интересантан потез режима који је овим утишао српски глас широм света.
http://www.glassrbije.org/članak/kraj-radio-jugoslavije-međunarodnog-radija-srbija
Za tisinu koju sad svijet cuje neka se zahvali novom ozvucenju.
A, bo'me... sudbine...jeb'o te patak...!
Српски режим је изменом закона укинуо међународни радио Србија. Данас им је задњи дан рада.
Радио Србија, некадашњи радио Југославија, је емитовао на кратком таласу са репетитора у Србији и РС и био је доступан на целом свету. Поред програма и вести за дијаспору емитовали су на руском, шпанском, енглеском, фрацуском, немачком, кинеском, арапском, грчком, мађарском и албанском. Установљен је у краљевини Југославији пре осам деценија, када и BBC World (тада Empire) Service.
http://www.glassrbije.org/članak/kraj-radio-jugoslavije-međunarodnog-radija-srbija
Šta beše dotični pričao o 'gutanju žabe' svojevremeno?
Izgleda da se ipak odlučio da žabu skuva. Ispohuje, ili izdinsta? Vrlo lagano.
Poznat po svom postenju, Vucic bi da stvori zdravu ekonomiju i iste uslove za sve, zato se zalaze za ukidanje.
Ja od radija slušam u autu TDI i njhov Kontrakviz,tako da ne znam u čemu je problem.
A nađem i Bum-bum radio,narodnjaci,extra.

Јадна власт САМО СПРОВОДИ У ДЕЛО ПЛАНОВЕ И ИДЕЈЕ ОКУПАТОРА.....што значи све што има предзнак СРПСКО треба да уништи.....
Odsecen jos jedan hrast?![]()
Koji srpski glas? Vucicev? Ako radio Srbija menja svoj program kao sto menjaju ono sto pise u udzbenicima za decu onda bolje da ga ukinu.

Premijer zna sta je najbolje za Srbiju i svekoliko srpstvo, zato mu treba bezrezervno verovati.

Зашто не приватизује и РТС? Да нам не уводе, опет, ту претплату.
Pretplata krece od 1.1.2016., ne brini nista, samo ce drugacije da se zove.
Знам, зато и кажем.

zašto je ugašena