kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao, kakav sampon imam... probala sam svasta, ali rezultati ovog preparata su zaista fascinantni.

Vec neko vreme imam neki prah (glina) koji se koristi umesto sapuna za kupanje, pomesa se prah sa vodom i time se namazes, a posle nekog kraceg vremena speres i onda imas jako lepu i neznu kozu... ipak, meni se nije dopalo da menjam svoje mirisljave sapune za to sto ima miris zemlje, pa sam se brzo vratila svojim standardnim aromaticnim sapunima

Ovih dana, od znoja, vrucine i svega toga meni je koza glave strasno iziritrana, perem danas kosu, mislim da ce mi sampon pomoci, ali ne.... u kontaktu sa samponom mi je samo jos vise pocelo da svrbi i tako ja ocajna, vidim tu zaboravljenu glinu na polici mog kupatila i resim da je tog momenta isprobam... Pa cim je glina dosla u dodir sa upaljenom kozom desilo se instant smirenje tog neprijatnog osecaja. Dobro sam se namazala sa njom, da ne promasim neki deo, kada mi vec toliko prija... oprala, osusila kosu i ja u zivotu nisam imala ovako sjanu i meku kosu, a regenerator nije ni prisao mojoj kosi sada...

Od sada i svom sinu perem kosu sa ovom glinom i vise necu da vidim ijedan bezvevzni sampon... glina is the way to go.

da... preparat nije cak ni skup
http://www.greenfibres.com/Product/62/6094-250/Greenfibres/Tautropfenwashclay250g.html

Devojke pomagajte - šta koristite od antiperspiranata? Treba mi neki koji radi posao, i pod obavezno da ne ostavlja ni bele ni masne fleke na garderobi! Trenutno koristim Dove Invisible dry (piše lepo - anti white marks) i moram da izvodim vratolomije kad se oblačim je naravno ostavlja bele tragove......

Meni antiperspiranti strasno smetaju, iritiraju mi zlezde. Vec sam negde pisala, Ego deo-krema (jeftina do bola , ali je vec 2 godine koristim, i strasno sam srecna). I Vichy je odlican

Jao, kakav sampon imam... probala sam svasta, ali rezultati ovog preparata su zaista fascinantni.

Vec neko vreme imam neki prah (glina) koji se koristi umesto sapuna za kupanje, pomesa se prah sa vodom i time se namazes, a posle nekog kraceg vremena speres i onda imas jako lepu i neznu kozu... ipak, meni se nije dopalo da menjam svoje mirisljave sapune za to sto ima miris zemlje, pa sam se brzo vratila svojim standardnim aromaticnim sapunima

Ovih dana, od znoja, vrucine i svega toga meni je koza glave strasno iziritrana, perem danas kosu, mislim da ce mi sampon pomoci, ali ne.... u kontaktu sa samponom mi je samo jos vise pocelo da svrbi i tako ja ocajna, vidim tu zaboravljenu glinu na polici mog kupatila i resim da je tog momenta isprobam... Pa cim je glina dosla u dodir sa upaljenom kozom desilo se instant smirenje tog neprijatnog osecaja. Dobro sam se namazala sa njom, da ne promasim neki deo, kada mi vec toliko prija... oprala, osusila kosu i ja u zivotu nisam imala ovako sjanu i meku kosu, a regenerator nije ni prisao mojoj kosi sada...

Od sada i svom sinu perem kosu sa ovom glinom i vise necu da vidim ijedan bezvevzni sampon... glina is the way to go.

da... preparat nije cak ni skup
http://www.greenfibres.com/Product/62/6094-250/Greenfibres/Tautropfenwashclay250g.html

stvarno, gde kupujes tu glinu, ja pomislih na onu standardnu koja postoji za spoljnu i unutrasnju upotrebu, ima je u apotekama i u prodavnicama zdrave hrane,,,ali ovu nisam videla sto si prilozila sliku sa sajta?:rtfm:

stvarno, gde kupujes tu glinu, ja pomislih na onu standardnu koja postoji za spoljnu i unutrasnju upotrebu, ima je u apotekama i u prodavnicama zdrave hrane,,,ali ovu nisam videla sto si prilozila sliku sa sajta?:rtfm:

I meni ta glina zvuci super.

Ja sam u medjuvremenu pocela da koristim Hemel, i stvarno mi sve odgovara, pogotovo sampon za kosu. Neverovatno je dobar: uopste vise ne koristim kondicioner, nema potrebe, iako mi je kosa farbana (ja sam kondicioner koristila kao masku za kosu, bez njega mi je bila suva i bez sjaja; sa ovim hemel samponom je kosa - bar moja - i dalje zamrsena posle pranja, ali je divno sjajna i nije suva).

glina je odlicna za mnogo toga, cak i kao pasta za zube,neki je koriste protiv peruti,kao maska za lice,,,valjda ce dama da nam se javi da nam kaze gde ja kupuje.:)

pa ne znam za Hemel nisam ga probala, ali od svakog sampona je kosa zamrsena, ima dobrih balsama kao rasprikivac,,,recimo od Gliss Kura zavisno od tipa kose,,odlicni su.

pa ne znam za Hemel nisam ga probala, ali od svakog sampona je kosa zamrsena, ima dobrih balsama kao rasprikivac,,,recimo od Gliss Kura zavisno od tipa kose,,odlicni su.

ma znam za balsame (meni je odlican onaj plavi Dove) moja poenta je bila da sampon dovoljno nahrani kosu te joj nije potrebna dodatna nega :) u vidu balsama... samo je zamrsena... sve u cilju koriscenja manje hemije!

... a ja se bojim da pazarim preko neta, prava sam seljanka :lol:

aha ...9 eura...dobro sta je tu je....to je iz Deutschlanda?I stize ti postom ili ...?Ima nekih problema oko dostave, jer je iz inostranstva...ako sam dobro skapirala.?:)
shipping cost je oko 12-13 eura, stize postom, imam odlicna iskustva sa njima, veoma su posteni i zaista imaju fenomenalan izbor prirodne kozmetike... nigde nisam videla tako nesto

nemam pojma kako stize u Srbiju, verovatno se placa carina, a koliko nemam pojma... posto ja ne zivim vise tamo
znam samo da sam narucila nesto za moju mamu (koja je u Srbiji) i ona je morala da plati carinu za taj paket

Inace, na tom sajtu narucujem sve od kozmetike ... od paste za zube do sminke

ma znam za balsame (meni je odlican onaj plavi Dove) moja poenta je bila da sampon dovoljno nahrani kosu te joj nije potrebna dodatna nega :) u vidu balsama... samo je zamrsena... sve u cilju koriscenja manje hemije!

... a ja se bojim da pazarim preko neta, prava sam seljanka :lol:

ma daj bre,,,,ala sama sebi dajes komplimente...nije to tesko...preko neta nesto naruciti..ako ja budem narucivala, poslacu ti ja na pp kako treba popuniti ili vec neko objasnjenje...:ok:

hvala ti, pogledala sam i ostale proizvode, zaista velika paleta...ako je moguce netom naruciti,,,bice odlicno, znam nemacki , ali tu nesto treba da se ulogujes,,,ma videcu snaci cu se...bojim se da ce mi jos dosta toga zapasti za oko..Pozdravvvvvvvvvv:)
pa nema na cemu, treba da se registrujes tj. ubacis svoje podatke.. npr. adresu, ime i slicno... broj kartice unosis svaki put kada narucujes, i imas opcije da ti shipping address bude razlicit od billing address... jedino je bitno da billing address bude ista ona koja ti je kod banke gde si otvorila karticu
ako ti se te adrese ne slazu nece proci placanje

Taj plavi Dove je dobar balsam, jer se meni tesko moze razmrsiti kosa,,,em je duga, em je gusta..nisam ga nikada probala...a prodavacice nude sve kao da je zlata vredno.Mozda ga i probam jer pocupam dosta kose ako ne koristim ove u rasprskivacu sto napisah.:)

Plavi Dove je stvarno zakon - kosa bude onako savrsena, efekat koji inace imam samo kada platim (skupog) frizera ...

Back