Dushica89
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Vec sam postavila na forumu oglas, tako da mogu da napisem i ovde ako se moderatori ne ljute.
Prvobitno smo hteli da ih cenimo isto kao sto smo i mi platili Saru,ali smo na kraju resili da smanjimo cenu na 150 evra, i ja licno mislim da je to ok,ako bas niko ne bude hteo da ih kupi, lako cu nekome da ih poklonim. Vec imam u vidu neke ljude za koje znam da bi brinuli za njih kao i ja. Nemaju papire. Njihov otac ima vrhunski rodovnik,ali nazalost za Sarin su nas ljudi prevarili, tako da nemaju ni oni. Sad u cetvrtak dobijaju revakcinu i posle toge vec moram da im resavam stambeno pitanje.
Moj verenik bi bio najsrecniji kad bi svi ostali,ali ja imam osecaj da nijedno ne bih volela kao Saru,tako da ne zelim da ostaje bilo koje. Ostaje jedna zenkica kod njegove majke u kuci do nas, tako da je to dovoljno.
Prvobitno smo hteli da ih cenimo isto kao sto smo i mi platili Saru,ali smo na kraju resili da smanjimo cenu na 150 evra, i ja licno mislim da je to ok,ako bas niko ne bude hteo da ih kupi, lako cu nekome da ih poklonim. Vec imam u vidu neke ljude za koje znam da bi brinuli za njih kao i ja. Nemaju papire. Njihov otac ima vrhunski rodovnik,ali nazalost za Sarin su nas ljudi prevarili, tako da nemaju ni oni. Sad u cetvrtak dobijaju revakcinu i posle toge vec moram da im resavam stambeno pitanje.
.Sada već u veliko postaje đavolak 

Svi su u divnim porodicama, sto nam je i bilo najvaznije. Zovu se Aurora, Asja, Asi, Perlica, Megi, i decak je Lule. Ne znam samo za ovu sto smo dali Sarinom momku, posle se nisam cula sa devojkom kojoj je pas poklonjen. Svi su srecni i zadovoljni, cak smo isli sa Sarom da obidjemo decaka. Ja mislim da joj je bilo olaksanje sto su otisli jer su oduzimali paznju koja je pre bila samo njena.
.Odneo ju je virus za tri dana, tačno dva meseca posle poslednje vakcine.Nedostaje mi i još uvek je tražim među ostalim belim čupavicama.R.I.P.PANI, dušo malena 

Kako se to desilo?