KOVRDŽAVI BIŠON

:):):)Krenuli smo na rizik i super smo prosli, samo su nas pri izlasku iz Hrvarske a pri ulasku u Bosnu pitali ,,da li cuko ima purovnicu?,, i to je sve. Dal" zbog guzve ili zbog okica ali mi smo prosli bez problema.:whistling:

Evo je moja gospodjica Kikica :)
Nataša,vidim da si Kikici obukla neke crne seksi gaćice,pa pošto jedna moja kuca (nije bišon,ali je divna) upravo ima menzis zanima me gde si ih nabavila,kako damica to podnosi,da li su namenjene baš za period teranja ili možda kao pelena protiv piš*****.Od kakvog su materijala (možda bih mogla sama da ih napravim,imam mašinu,makaze i dobru volju!)?

Nataša,vidim da si Kikici obukla neke crne seksi gaćice,pa pošto jedna moja kuca (nije bišon,ali je divna) upravo ima menzis zanima me gde si ih nabavila,kako damica to podnosi,da li su namenjene baš za period teranja ili možda kao pelena protiv piš*****.Od kakvog su materijala (možda bih mogla sama da ih napravim,imam mašinu,makaze i dobru volju!)?

Gaćice za Kiki sam kupila u Pet shopu na N.Beogradu (onaj veliki pre Buvljaka) ... platila sam ih nešto oko 300 dinara pre godinu dana. Pamučne su, imaju rupicu za repić i imaju kao neki deo u koji može da se ugura mini uložak ... pa ja tako dnevni uložak isečem i stavim i mogu ti reći da je baš dobra stvar, jer ne može da ti uprlja nameštaj i ne razmišljaš o tome. Te gaćerone joj skinem kad idemo napolje kako bi mogla da obavi sve što treba i tako ......

Pa i ja sam našla sad neke mini za decu, pa ću to da probam ....

Nego moja kikica je sada u fazi češanja ... znači pošizim .... obično se češe noću i to drma ceo krevet ... Buve i krpelje nema .... ošišana je - znači nije joj ni vruće .... jedino ako nije na nervnoj bazi ... heheheheh

Ima li neko neki savet?

Mislim da je moja Kikica trudna ... parili smo je pre mesec dana ... stomačić joj je tvrd i mnogo spava ..... nema nekih vidljivijih promena.

Ima li neko iskustva .... šta dalje ... kako .... meni i njoj je ovo prvi put ..... :)

KIKI nov 2011 (1).jpg
nov 2011 - kotez (3).JPG

evo je moja šetajuća krofnica :)

Back