Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369

Krenuli smo na rizik i super smo prosli, samo su nas pri izlasku iz Hrvarske a pri ulasku u Bosnu pitali ,,da li cuko ima purovnicu?,, i to je sve. Dal" zbog guzve ili zbog okica ali mi smo prosli bez problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Krenuli smo na rizik i super smo prosli, samo su nas pri izlasku iz Hrvarske a pri ulasku u Bosnu pitali ,,da li cuko ima purovnicu?,, i to je sve. Dal" zbog guzve ili zbog okica ali mi smo prosli bez problema.
Nataša,vidim da si Kikici obukla neke crne seksi gaćice,pa pošto jedna moja kuca (nije bišon,ali je divna) upravo ima menzis zanima me gde si ih nabavila,kako damica to podnosi,da li su namenjene baš za period teranja ili možda kao pelena protiv piš*****.Od kakvog su materijala (možda bih mogla sama da ih napravim,imam mašinu,makaze i dobru volju!)?Evo je moja gospodjica Kikica![]()
Nataša,vidim da si Kikici obukla neke crne seksi gaćice,pa pošto jedna moja kuca (nije bišon,ali je divna) upravo ima menzis zanima me gde si ih nabavila,kako damica to podnosi,da li su namenjene baš za period teranja ili možda kao pelena protiv piš*****.Od kakvog su materijala (možda bih mogla sama da ih napravim,imam mašinu,makaze i dobru volju!)?

Hvala ti mnogo!Baš to mi treba!Gaćice za Kiki sam kupila u Pet shopu na N.Beogradu (onaj veliki pre Buvljaka) ......

zasto su vlasnici maltezera aktivniji na forumu od vlasnika bisona?
zasto su vlasnici maltezera aktivniji na forumu od vlasnika bisona?
![]()

jedna od forumašica (Jasmina Dulić)je skoro imala štance,njene dve kuje su se prvi put štenile pa joj je to sve sveže i mislim da bi ti rado pomogla savetima ako može.

Ima li kakvih novosti? Da li je potvrdjena ,,trudnoca,,?Mislim da je moja Kikica trudna ... parili smo je pre mesec dana ... stomačić joj je tvrd i mnogo spava ..... nema nekih vidljivijih promena.
Ima li neko iskustva .... šta dalje ... kako .... meni i njoj je ovo prvi put .....![]()

Kad ona to bese treba da se osteni? Je li to vec spremila sikice?