NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Pa znas kako ... i ja se ne nerviram 5 puta, ali mi 6ti prekipi ..... kako operem tepih, ona ga u***** .... vise ne mogu .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znas kako ... i ja se ne nerviram 5 puta, ali mi 6ti prekipi ..... kako operem tepih, ona ga u***** .... vise ne mogu .....
Mogla sam da biram- beli vuneni debeli tepisi koje obožavam ili ljubimci i izabrala sam-ljubimce i parket!
))Izbaci tepih!!! Ja od kako imam ljubimce nemam tepiheMogla sam da biram- beli vuneni debeli tepisi koje obožavam ili ljubimci i izabrala sam-ljubimce i parket!
))

ODLICAN IZBOR!!
Klizav parket za ljubimca kome to nije normalna podloga. Deformacija kukova, plus krivljenje nogu.
Isto kao kada bi ti od sad pa na dalje sve vreme provodila na ledu.
Jako lose!
Ja sam od kada imam njih dvoje, dodala i pokrila i to sto je bilo otkriveno.
S obzirom da mi je pas piskio do 9 meseci po tepihu, s tepihom sam se pozdravila i redovno ga nosim na pranje. Mnogo mi je to jeftinije nego lecenje psa u malo poznijem dobu.

Evo je moja gospodjica Kikica![]()
Kako joj sredjujes oksidaciju oko ociju? Skoro pa je ista kao moja Sara!![]()

Kikica je medić!! A na drugoj temi sam videla mešanku i ona je PREDIVNA!!! Baš uživaš Nataša!
Kako se slažu njih dve? Jel Sunčica (nadam se da sam dobro zapamtila ime) bila ljubomorna kada je došla Kikica?

evo mene opet :-) gde u Beogradu treba da se izvade papiri (pasos) za ljubimca? planiramo da sredinom meseca putujemo preko granice pa bi trebala na vreme da sredimo papirice. idemo u severo zapadni deo bosne ali preko hrvatske ( bolji je a samim tim i kraci put) pa da me ne bi zezali na granici
Cip vakcina pasos sve je sredjeno vec danas hvala na pomoci i informacijama. Mislila sam da mog ljubimca i osisam pre puta i tu se opet javio problem GDE OSISATI KOVRDZAVOG BISONA? Da nije preskupo naravno ;-) a da je pristojno osisan.
Cip vakcina pasos sve je sredjeno vec danas hvala na pomoci i informacijama. Mislila sam da mog ljubimca i osisam pre puta i tu se opet javio problem GDE OSISATI KOVRDZAVOG BISONA? Da nije preskupo naravno ;-) a da je pristojno osisan.

jos da kucu naucim da trepuce okicama kao i njegove vlasnice i nece biti problemaStavite sličicu u pasoš izvadite potvrdu kod veta dan pre puta da je kuca zdrava, i veliki osmeh na granici,ako da Bog,neće tražiti ništa.![]()
kada bi covek postovao sve propise takse i sl za prelazak ljubimca preko granice potrebno je mnogo papira, a za te papire MNOGO para.Pasos, cip i vakcina su bili dzabe ( grad finansira ) ali ostali papiri su preskupi : 700 din potvrda veterinara, 4200 sertifikat veterinarske inspekcije, 7000 titar antitela bla bla bla 
kada bi covek postovao sve propise takse i sl za prelazak ljubimca preko granice potrebno je mnogo papira, a za te papire MNOGO para.Pasos, cip i vakcina su bili dzabe ( grad finansira ) ali ostali papiri su preskupi : 700 din potvrda veterinara, 4200 sertifikat veterinarske inspekcije, 7000 titar antitela bla bla bla
![]()