buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.505
U Guantanamu služe buritose?Da,sada su u nedoumici,da li ce im sledeca vlast davati sendvice ili burito sa halapenjosima, pa da im paksu bridi posle velike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Guantanamu služe buritose?Da,sada su u nedoumici,da li ce im sledeca vlast davati sendvice ili burito sa halapenjosima, pa da im paksu bridi posle velike
A Mićanovi diskleksični smrdljivci sa 2 i po grama mozga su velike pretnja globalističkoj aždaji pa su ih zato pogasili , smrad se i preko mreže širi .А ада ће до ваше свести допрети да је Тњитер медиј направљен и контролисан од стране глобалиста, да се тамо гасе налози свима који не заступају глобалистичку агенду, да се преко њега оркестрирају обојене револуције и такве ствари?
Lutko , šta tačno imaš protiv sadržine Sinišinog obraćanja julovskom ministru?Да... "Већина" постави тему са Слинишом Ковачевићем, ИСПУШЕ кроз чињенице,
а потом забораве наслов и сте се "фејк" сличице, фотомонтаже са Марјаном и
наставе своју блеју...![]()
Sta je ovde temilica ,tviter, Kovacevic ili cinenjenica da aktuelna vlast nije htela da izadje u susret opstini u kojoj vlada opozicija?
Госн buudala, зато што је Слинишина блеја беспредметна, зато што већ неко време звучи као излизана грамофонска плоча,Lutko , šta tačno imaš protiv sadržine Sinišinog obraćanja julovskom ministru?
Pusti Slinišu, o čijoj moralnoj slici delimo mišljenje.Госн buudala, зато што је Слинишина блеја беспредметна, зато што већ неко време звучи као излизана грамофонска плоча,
зато што је многима пун qурац тих "хероја" и хејтера из фотеље, а чуче на државним јаслама државе које се стиде!
Нека се Слиниша одрекне солидне БУЏЕТСКЕ синекуре, па онда заиста да га поштујемо као доследног човека!
Koliko mogu da sagledam situaciju na krstarici ona bi izgledala ovako, u slucaju da Vucic jednog dana prizna Kosovo kao nezavisnu drzavu.Srbija i Kosovo potpisu dokument o uzajamnom priznavanju ,dana X u deset casova prepodne.Boris Tadic u podne objavi Tvit u kome stoji da je Vucic izdajnik.Pola casa kasnije tema na Krstarici,i ovi napredni propaliteti od reda pocnu da pisu "Samo neka je izdajnik Boris Tdic napisao,...".Gospodin Siniša Kovačević je objavio tvit na svom tviteru pa smo onda došli do toga koliko je zapravo tviter nevažan.
Naravno da je Šabac kao grad kojim ne upravlja vladajuća stranka, ostavljen da se snalazi sam , bez podrške države.
Grad je obezbedio besplatne maske i sredstva za dezinfekciju i kupio iz sopstvenih sredstava krevete za privremenu bolnicu, kako bi se pobrinuo za svoje građane.
То "лутко", тако ти са "Комшијом"Pusti Slinišu, o čijoj moralnoj slici delimo mišljenje.
Šta o sadržini imaš da kažeš, lutko?
Znači ponovo bi o Sliniši, a ni da bekneš o sadržini.То "лутко", тако ти са "Комшијом"тамо је фурунџијско друштво, а о садржини:
https://forum.krstarica.com/threads...aturo-od-ministra.904745/page-2#post-39751154
https://forum.krstarica.com/threads...aturo-od-ministra.904745/page-3#post-39751293
Синиша Ковачевић је ПОСТАО ТРАГИЧНА ЛИЧНОСТ - јер уместо да пише драме он је почео да се бави политикантством на најприземнији и најгори начин. Стварно ми је мука од њега.Uzebali se jer osećaju da dolazi vreme ćorke.
Babe u crnom i soroševska ekipica krizira .
Možeš kako hoćeš, al ne možeš dokle hoćeš.
Koliko mogu da sagledam situaciju na krstarici ona bi izgledala ovako, u slucaju da Vucic jednog dana prizna Kosovo kao nezavisnu drzavu.Srbija i Kosovo potpisu dokument o uzajamnom priznavanju ,dana X u deset casova prepodne.Boris Tadic u podne objavi Tvit u kome stoji da je Vucic izdajnik.Pola casa kasnije tema na Krstarici,i ovi napredni propaliteti od reda pocnu da pisu "Samo neka je izdajnik Boris Tdic napisao,...".![]()
Nebitan je lik i delo dotičnog.Синиша Ковачевић је ПОСТАО ТРАГИЧНА ЛИЧНОСТ - јер уместо да пише драме он је почео да се бави политикантством на најприземнији и најгори начин. Стварно ми је мука од њега.
Треба добро прегледати његову биографију и видети да ли је био члан СКЈ јер је потпуно ненормално да један драмски писац почне уместо да пише драме да се овако понаша........ јадно и бедно да бедније бити не може.......
Nebitan je lik i delo dotičnog.
Sadržina njegovog obraćanja je bitna.
Синиша Ковачевић је ПОСТАО ТРАГИЧНА ЛИЧНОСТ - јер уместо да пише драме он је почео да се бави политикантством на најприземнији и најгори начин. Стварно ми је мука од њега.
Треба добро прегледати његову биографију и видети да ли је био члан СКЈ јер је потпуно ненормално да један драмски писац почне уместо да пише драме да се овако понаша........ јадно и бедно да бедније бити не може.......
Госн buudala, зато што је Слинишина блеја беспредметна, зато што већ неко време звучи као излизана грамофонска плоча,
зато што је многима пун qурац тих "хероја" и хејтера из фотеље, а чуче на државним јаслама државе које се стиде!
Нека се Слиниша одрекне солидне БУЏЕТСКЕ синекуре, па онда заиста да га поштујемо као доследног човека!
Битна је и садржина, а битно је и ко је сачинилац исте. Не могу да се одлучим ко је већа пијавица и паразит.А најгоре је што се ту заузимају стране.Nebitan je lik i delo dotičnog.
Sadržina njegovog obraćanja je bitna.
Не лупетај мајке ти:Misliš kao Goran Vesić?
Битна је и садржина, а битно је и ко је сачинилац исте. Не могу да се одлучим ко је већа пијавица и паразит.А најгоре је што се ту заузимају стране.
Завршио је драматургију на Факултету драмских уметности у Београду. Редовни је професор Академије уметности на предмету Драматургија. Пише за позориште, филм и ТВ. Његова дела су преведена на македонски, руски, енглески и немачки језиk.
Не лупетај мајке ти:
Горан Весић
Горан Весић је заменик градоначелника града Београда. Основну школу и гимназију завршио је у Краљеву, а дипломирао на Правном факултету у Београду. Стажиста Европске фондације Роберт Шуман у Европском парламенту 1999. године. Именован је за помоћника градоначелника и градског менаџера 29. априла 2014. године. Википедија
Рођен: 18. фебруар 1969. 51 година, Kruševac
Образовање: Правни факултет Универзитета у Београду
Meni nije bitno ko govori, nego šta govori.Битна је и садржина, а битно је и ко је сачинилац исте. Не могу да се одлучим ко је већа пијавица и паразит.А најгоре је што се ту заузимају стране.
Мени је све битно. Ово могу да упоредим са две циганке које се свађају на ђубришту.Meni nije bitno ko govori, nego šta govori.
Rekoh već šta mislim o gospodinu.
Мени је све битно. Ово могу да упоредим са две циганке које се свађају на ђубришту.