Kovačević poručio Vulinu: Karikaturo od ministra

ПС: Мислио сам да је тај Синиша Ковачевић драматург, професор или шта већ, кад оно само навијач са тешким набојем мржње. Њему нема помоћи али треба спасити децу коју учи да мрзе.

Kao i Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Seka Sabljić, Lane Gutović, Mićko Đuričić, Mirjana Karanovič, Svetlana Ceca Bojković, Nataša Ninković, Kokan Mladenović, Vanja Ejdus, Svetozar Cvetković, Gorica Popović... i mnogi, mnogi drugi navijači.

Kao i Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Seka Sabljić, Lane Gutović, Mićko Đuričić, Mirjana Karanovič, Svetlana Ceca Bojković, Nataša Ninković, Kokan Mladenović, Vanja Ejdus, Svetozar Cvetković, Gorica Popović... i mnogi, mnogi drugi navijači.

Немој да потцењујеш њихову снагу. Имају величину као што је боцка боцка боцкица.

Биће им кандидат за директора јавног предузећа "јовањица"

Још неколико питања за "Љутог Тицу" и остале хејтере на ИНТЕЛЕКТУАЛНО РУКОБЛУДЕНИЈЕ Друга Синише:

1.
Да ли ти је познато где су "нестала" ЧЕТИРИ БАТАЉОНА амфибијских транспортера после 2000-те???

2. Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада закорачио у складиште код ЗРЕЊАНИНА, а које је
преживело 1999-ту, намењено за потребе банатсе регије? ДА ЛИ ЗНА колико је у њему било ХИЉАДА војничких
душека, тзв. "коцки", колико кревета, колико преносних агрегата за струју, колико кабаница, колико чизама,
колико ШАТОРА, колико покретних кухиња, колико маски..... Да, преживело и НАТО, али није ЊИХ!

3.
Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада побројао складишта РОБНИХ РЕЗЕРВИ које је
ЊЕГОВА ДРУЖИНА ИСПРАЗНИЛА и РАСПРОДАЛА У БЕСЦЕЊЕ?

4. Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада побројао ИСПРАЖЊЕНЕ КАСАРНЕ које је испразнила
његова дружина?

5. Да ли интелектуални мастурбатор Синиша, зна да је та војска коју сада прозива, једва преживела ЊЕГОВУ ДРУЖИНУ?

Poslednja izmena:
Ta ista hrabra vojska ,oficiri i zaposlebni u MO su raščerupali vojna skladišta ,vadili su štokove od vrata i odvrtali slavine ,da ne govorim o vednijojoj pokretnoj imovini ,pa su to gvaljwali preko oglasa i na buvljim pijacama ,onda kao samo
Примитивне глупости и менталне повраћке се не коментаришу.

Nevezano za to svaki čovek koji ima kompijuter je dobio mogućnost da bude bot, i

Оуч .. још један аутентичан израз у твом вокабулару, поред прекјучерашњег глагола "пљува".

Превише случајности на једном месту у кратком временском интервалу.

Да су сви добили по сандук ВИЊАКА гратис, били би фанатичне присталице власти! ;)

xqj3HQuOh2htf3L3WtVOFcniVMsW2iKt3dE6FcDIKsW9pA5XsRcq2niyU6wc3nJFemxhw-P4JSwsw2nrMZSpdwIS6qqcrTVWPx4qOLLUe-wCNmqKcxE

Још неколико питања за "Љутог Тицу" и остале хејтере на ИНТЕЛЕКТУАЛНО РУКОБЛУДЕНИЈЕ Друга Синише:

1.
Да ли ти је познато где су "нестала" ЧЕТИРИ БАТАЉОНА амфибијских транспортера после 2000-те???

2. Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада закорачио у складиште код ЗРЕЊАНИНА, а које је
преживело 1999-ту, намењено за потребе банатсе регије? ДА ЛИ ЗНА колико је у њему било ХИЉАДА војничких
душека, тзв. "коцки", колико кревета, колико преносних агрегата за струју, колико кабаница, колико чизама,
колико ШАТОРА, колико покретних кухиња, колико маски..... Да, преживело и НАТО, али није ЊИХ!

3.
Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада побројао складишта РОБНИХ РЕЗЕРВИ које је
ЊЕГОВА ДРУЖИНА ИСПРАЗНИЛА и РАСПРОДАЛА У БЕСЦЕЊЕ?

4. Да ли је интелектуални мастурбатор Синиша, икада побројао ИСПРАЖЊЕНЕ КАСАРНЕ које је испразнила
његова дружина?

5. Да ли интелектуални мастурбатор Синиша, зна да је та војска коју сада прозива, једва преживела ЊЕГОВУ ДРУЖИНУ?

Имају ли имена и презимена људи који су то починили?
Сви ми знамо да су жуте банде разваљивале војне ресурсе, и годинама чекамо да их видимо са рукама везаним наопако.
Пошто нема одговорних, имамо значи саучеснике.

Шта мислиш зашто се мало ко труди да коментарише нешто после тебе
Веома просто - НАПРАВИЛИ СТЕ ОД "КРСТЕ" жабокречину у којој крекећу и по којој пливају
уображени и полуписмени. Наравно да не коментарише нико НЕСПОРНЕ ЧИЊЕНИЦЕ и
шта ту има да се коментарише? Да је снег бео, да је трава зелена?

Pa na primer što obnavlja resurse i naoružanje vojske za razliku od prethodnika.
Što je dobio poziv da bude deo Višegradske grupe..
Resurs (fr. „la ressource“ , „sredstvo, izvor“, lat. resurgere, „izvirati“) je sredstvo, koje je potrebno za provođenje ili dovršavanje jedne radnje.

Resurs može biti materijalno dobro ili nematerijalna imovina.

Uglavnom se podrazumjeva oprema za proizvodnju, novac, tlo, sirovine, energija ili djelatnici.

Na području psihologije se ubrajaju sposobnosti, karakter, ili mentalni stav.

U sociologiji ubraja se obrazovanje, zdravlje i prestiž.

Веома просто - НАПРАВИЛИ СТЕ ОД "КРСТЕ" жабокречину у којој крекећу и по којој пливају
уображени и полуписмени. Наравно да не коментарише нико НЕСПОРНЕ ЧИЊЕНИЦЕ и
шта ту има да се коментарише? Да је снег бео, да је трава зелена?

Meni je jedino jasno i ono što mi je upalo odmah u oči je broj ljudi koji su ogorčeni na sadašnju vlast i situaciju u zemlji.

To mi nedvosmisleno potvrđuje, da je ogromna većina ljudi u ovoj zemlji protiv vladajuće stranke, ali su ili ucenjeni ili pod strašnim pritiscima pa ne smeju to da govore javno i koriste društvene mreže da bi ispraznili nezadovoljstvo sa kojim svakodnevno žive.

Njih niko ne plaća za retvitovanja ili bustanja objava niti instruiše ili organizuje, to su individualna mišljenja i stavovi ljudi, a ako procenturalno pogledamo, čak 70-80% ljudi je ovde protiv vlasti. To je mikroslika i stanja u zemlji.

Имају ли имена и презимена људи који су то починили?
Сви ми знамо да су жуте банде разваљивале војне ресурсе, и годинама чекамо да их видимо са рукама везаним наопако.
Пошто нема одговорних, имамо значи саучеснике.
Наравно да имају! По сведочењу Бранка Павловића, бившег члана ЖУТОГ (квислиншког) ПРЕДУЗЕЋА,
а он то као врстан адвокат одлично зна, направио је списак од 650 ЖУТАРА "зрелих" за ВИШЕДЕЦЕНИЈСКУ РОБИЈУ!

Meni je jedino jasno i ono što mi je upalo odmah u oči je broj ljudi koji su ogorčeni na sadašnju vlast i situaciju u zemlji.
Da, koliko smo obavešteni ima ih pet miliona. Nikad nismo videli ni delić, ali verujemo. Jedino što ne smeju da izađu na izbore, nego se deru ko mačke oko plota. Na tviteru.

Kažem ja , samo čitajte tviter, tamo je sva mudrost univerzuma.

Tako kaže RIK, ne tviter, a mi Republičkoj izbornoj komisiji moramo da verujemo...
Čak 28% građana je glasalo za vladajuću stranku od ukupnog broja građana sa pravom glasa.
Kao što sam i rekla za Krstaricu, makro nivo Srbije je preslikan ovde u mikro nivo.

Većina je protiv samo ne sme javno da se izjasni dok ovde može da kaže šta zaista misli.

Наравно да имају! По сведочењу Бранка Павловића, бившег члана ЖУТОГ (квислиншког) ПРЕДУЗЕЋА,
а он то као врстан адвокат одлично зна, направио је списак од 650 ЖУТАРА "зрелих" за ВИШЕДЕЦЕНИЈСКУ РОБИЈУ!

То нам треба. Од њихове робије немамо праву сатисфакцију. Прво сва имовина да се одузме комплет. Па онда дуга робија да размишљају да није лепо красти државу.

Back