Kovačević poručio Vulinu: Karikaturo od ministra

Pa na primer što obnavlja resurse i naoružanje vojske za razliku od prethodnika.
Što je dobio poziv da bude deo Višegradske grupe..
Znači vučeš traumu od DSa i njenih derivata.Dobro.Bitno mi je da to znam.Vidi.Ako neko mrzi DS,DOS,5.Oktobar. i sve ono što te plaši onda sam to ja.Međutim.Ovaj užas koji sada vlada.Ovaj sistem.Mora da nestane da bi Srbija preživela.Bićemo bukvalno uništeni.Nestaćemo.Neće biti države.Neće biti ni nas.Biološki.Veliko je pitanje dali ćemo uspeti da se oporavimo i izvučemo kao društvo i kao država,kada bi sad,danas,otišao sa vlasti a ne da vlada još četiri godine.Ovo što on radi ovo se ne preživljava.Ovo je smrt srpskog naroda i države.Mi smo u jako teškoj poziciji jer nemamo ni opoziciju.Sa kime da ga zamenimo.Par časnih ljudi u opoziciji je previše malo i slabo da bi se zamenio ovaj sistem.Ali sistem mora nestati makar bio zamenjen-ničim.Umiremo.Ubija nas.Biološki istrebljuje srpski narod.

Невероватно звучи да људске и моралне сподобе или "куге" како их је Синиша Ковачевић прозвао и у времену када је бити човек једини императив и када треба помоћи свакоме коме је помоћ неопходна, калкулишу колико им још простора треба у ректуму оног коме се увлаче својим делима у којим и многе животиње поступају хуманије.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Време је да се Вулин и власт која га је промовисала у министра, буде коначно смењена. Али не овако саопштењима, порукама преко Твитера и ,,преношењем даље'' отварањем тема са тим шта је написано на Твитеру већ на ИЗБОРИМА! На црту бато мој, па шта буде.
Овако, стиче се утисак да то радите јер завидите овима који ,,калкулишу колико им још простора треба у ректуму оног коме се увлаче својим делима.......'' јер би сте радо то чинили са ректумом ових садашњих или неких других.
Зато ,,на црту'' па у ректум!?
ПС: Мислио сам да је тај Синиша Ковачевић драматург, професор или шта већ, кад оно само навијач са тешким набојем мржње. Њему нема помоћи али треба спасити децу коју учи да мрзе.

Poslednja izmena:
srpsko drustvo nije podeljeno.

postoji mali deo ne veci od 5%, sto bi od aktivnog dela bilo oko dvadesetak posto, koji ide malogradjanskom linijom manjeg otpora, potcinjavajuci se nasim neprijateljima sa zapada. tu je i sinisa, sa sela je uskocio u lakovane cipele, pogotovo u ds rezimu. kad je trebalo da izadje na trrziste, koje je nama namenio, prc, ne ide prodaja drama najbolje.

dakle srpsko drustvo je dobro, a bice jos bolje kako se udaljavamo niz reku zivota od vremena ds rezima.

Poslednja izmena:
čekamo da čujemo drugu stranu na Forumu :kafa:

' другу страну ' ?

Очекивање је 'бранити 'своје' идиоте и идоткиње 'на власти '.. Или су идиоти и идиоткиње и идиоти који идотску власт : трпе, не могу да је се отарасе?

'ваш''наши'идиоти и идиоткиње на власти опстају само због тога што 'ви''ми смо једни против других а 'оне и они су 'уједињени ...???

srpsko drustvo nije podeljeno.

postoji mali deo ne veci od 5%, sto bi od aktivnog dela bilo oko dvadesetak posto, koji ide malogradjanskom linijom manjeg otpora, potcinjavajuci se nasim neprijateljima sa zapada. tu je i sinisa, sa sela je uskocio u lakovane cipele, pogotovo u ds rezimu. kad je trebalo da izadje na trrziste, koje je nama namenio, prc, ne ide prodaja drama najbolje.

dakle srpsko drustvo je dobro, a bice jos bolje kako se udaljavamo niz reku zivota od vremena ds rezima.
Ti mora da zivis u kaci za kupus...ovo ti je najveca glupost do sada koju si napisao.Srpsko drustvo nije podeljeno...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Znači vučeš traumu od DSa i njenih derivata.Dobro.Bitno mi je da to znam.Vidi.Ako neko mrzi DS,DOS,5.Oktobar. i sve ono što te plaši onda sam to ja.Međutim.Ovaj užas koji sada vlada.Ovaj sistem.Mora da nestane da bi Srbija preživela.Bićemo bukvalno uništeni.Nestaćemo.Neće biti države.Neće biti ni nas.Biološki.Veliko je pitanje dali ćemo uspeti da se oporavimo i izvučemo kao društvo i kao država,kada bi sad,danas,otišao sa vlasti a ne da vlada još četiri godine.Ovo što on radi ovo se ne preživljava.Ovo je smrt srpskog naroda i države.Mi smo u jako teškoj poziciji jer nemamo ni opoziciju.Sa kime da ga zamenimo.Par časnih ljudi u opoziciji je previše malo i slabo da bi se zamenio ovaj sistem.Ali sistem mora nestati makar bio zamenjen-ničim.Umiremo.Ubija nas.Biološki istrebljuje srpski narod.

Daj mi primere i dokaze da se biloški ubija narod.... Što se tiče mortaliteta, on je i pre Vučića postojao ...

evo ga,najhrabriji medju budalama

Саосећај са његовом муком.

Прво му укинули јавни превоз, па више не може да вози од Миријева до центра града, а онда на све то нису га ни звали да партиципира при искрцавању снага нато пакта у Италији. Ако се томе дода и чињеница да су му заједно са сатрапима укинули твитер, његова је мука голема, због неупотребљивости :)

Неће им пасти тешко, јер за њихово саопштење на овакав потез власти, једини предуслов је бити довољно љигав
Vidim da svoju "malu grupu" držiš pod kontrolom i da će opet na izborima Krstarice pobediti tvoja opcija. Na izborima na Tviteru stanje je nepromenjeno.

Невероватно звучи да људске и моралне сподобе или "куге" како их је Синиша Ковачевић прозвао и у времену када је бити човек једини императив и када треба помоћи свакоме коме је помоћ неопходна, калкулишу колико им још простора треба у ректуму оног коме се увлаче својим делима у којим и многе животиње поступају хуманије.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dramaturg Siniša Kovačević, povodom odluke Vojske Srbije da odbije molbu Grada Šapca da im pomogne sa opremom i krevetima, da se formira mobilna bolnica u ovom gradu, u kojoj bi bili smešteni oboleli od koronavirusa, oštro je odgovorio srpskim generalima porukom na društvenoj mreži Tviter.

“Znate li nesreće generalske, znaš li karikaturo od ministra da u Prvom i Drugom ratu nijedna šabačka i mačvanska kuća nije bila bez crnog barjaka i dobrovoljca. Potomcima tih ljudi vi ne dajete krevete. Kuge ljudske…”, napisao je Siniša Kovačević na Tviteru, što je izazvalo ogromnu pažnju.

Capture-12.jpg
Foto: Printscreen/Twitter
Podsetimo, Grad Šabac zatražio je od Vojske Srbije 26. marta da im se ustupi na privremeno korišćenje 300 kreveta za potrebe privremenog smeštaja obolelih od koronavirusa. Međutim, iz Generalštaba Vojske Srbije im je pet dana kasnije stigao odgovor da su već dali na korišćenje navedena pokretna sredstva, radi opremanja privremenih centara za smeštaj osoba sa simptomima korone, te da zbog “nedostatka kapaciteta nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na tu molbu” zbog ograničenih kapaciteta.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je da je Grad uspeo sam da reši problem, te da mu nije jasno zašto ministar odbrane širi mržnju u ovako teškim vremenima.

Vojska odbila da pomogne Šapcu pa se sami snašli
POLITIKA
15:41
“Ormariće smo doneli sa bazena, lokalni sportisti sve postavili, a vodu i grejanje imamo 24 sata sedam dana u nedelji. Ne razumem zašto ministar širi mržnju u ovim teskim vremenima, kada svi treba solidarno da se borimo protiv zaraze”, kaže Zelenović.

On dodaje da Grad može sam da reši probleme sa kojima se suočava.

“Ako ministru ili kome drugom treba kakav savet kako bolje da se organizuju, stojim na raspolaganju sa svojim timom zbog građana Srbije. U tome me ne sprečavaju nepremostive političke razlike koje među nama postoje. Nije vreme za to”, navodi Zelenović.

https://nova.rs/drustvo/kovacevic-porucio-vulinu-karikaturo-od-ministra/
"Љута 'тицо", а зашто си ти толико забалавио на РУКОБЛУДЕНИЈЕ СЛИНИШЕ Ковачевића? :think:

- КРАТКО памћење?
1. Друг С(л)иниша би прво требао да зна да ТАКВЕ ОБЈЕКТЕ НЕ ПЛАНИРАЈУ ОПШТИНЕ, већ да то ради Штаб на
нивоу државе, састављен од епидемиолога и вирусолога, а на основу процена на терену!

2. ФАРСА ШАБАЧКИХ ПРЕВАРАНАТА је политички перформанс!

3. ДА ЛИ је друг Синиша заборавио шта је подржавао и у чему учествовао?

4. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина око 2004-те
почела масовно уништавати војне магацине и ОПШТУ ПЉАЧКУ МАГАЦИНА СА ОПРЕМОМ
ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ? Да ли се сећа 2014-те када више у складиштима није било ни
чизама, ни гумених чамаца, а није било чак ни ЛОПАТА?

5. Да ли је С(л)иниша приметио на пијацама Србије МАСОВНО ОДЕВЕНЕ СЕЉАКЕ у нове
војничке униформе које је ЊЕГОВА ДРУЖИНА БАЦИЛА НА ОТПАД и распродала "на кило"
масовно празнећи и уништавајући складишта резерви за ванредне ситуације?

6. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина УНИШТИЛА
ПРЕКО 1200 ЛАКИХ ПРЕНОСНИХ ПВО система?!?

7. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина правила на
отпадима широм Србије ОГРОМНЕ КУПЕ ОД КОНСТРУКЦЈА расклопивих КРЕВЕТА из
војних складишта????

8. ПОСЛЕ КУГЕ КОЈОЈ ЈЕ И САМ ПРИПАДАО, А КОЈУ ЈЕ СРБИЈА ПРЕЖИВЕЛА,
ПРЕЖИВЕЋЕ И СВЕ ОВО. Хвала на исказаној забринутости, Друже Сииниша!

"Љута 'тицо", а зашто си ти толико забалавио на РУКОБЛУДЕНИЈЕ СЛИНИШЕ Ковачевића? :think:

- КРАТКО памћење?
1. Друг С(л)иниша би прво требао да зна да ТАКВЕ ОБЈЕКТЕ НЕ ПЛАНИРАЈУ ОПШТИНЕ, већ да то ради Штаб на
нивоу државе, састављен од епидемиолога и вирусолога, а на основу процена на терену!

4. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина око 2004-те
ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ? Да ли се сећа 2014-те када више у складиштима није било ни

6. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина УНИШТИЛА

7. ДА ЛИ је друг Синиша, забринут за кревете, заборавио да је његова дружина правила на
војних складишта????

1586074278541.png

BRAVO!

- КРАТКО памћење?

војних складишта????

Ta ista hrabra vojska ,oficiri i zaposlebni u MO su raščerupali vojna skladišta ,vadili su štokove od vrata i odvrtali slavine ,da ne govorim o vednijojoj pokretnoj imovini ,pa su to gvaljwali preko oglasa i na buvljim pijacama ,onda kao samo

Ta ista hrabra vojska ,oficiri i zaposlebni u MO su raščerupali vojna skladišta ,vadili su štokove od vrata i odvrtali slavine ,da ne govorim o vednijojoj pokretnoj imovini ,pa su to gvaljwali preko oglasa i na buvljim pijacama ,onda kao samo
Siroti mali hrčak. Kako se samo setio da pronađe odgovornog. Znači nije vlast, nego besni vojnici.

Back