Alekasandar2
Iskusan
- Poruka
- 5.546
skarfejs:Tebi ne sme da se daje oruzje u ruke..........moras da polozis psiho test..![]()
Идиоте... А шта ти је у аватару?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skarfejs:Tebi ne sme da se daje oruzje u ruke..........moras da polozis psiho test..![]()
On je drugi od prava dva koje znam :wink:eremita:Ух, ух, ух......ал' сте колективно духовити.......а админи предњаче......хехехе........ма Коштуњави је ЈЕДИНИ ПРАВИ ПОЛИТИЧАР У СРБИЈИ... замислите какво би лупетање пало да је, не дај Боже, почео да трабуња онај господин што је синоћ нанизао "бисерну огрлицу"...или Вук, рецимо...........
skarfejs:Pa, mislim.........ono..ti si Bosanac....Dodig, predsednik vlade, RS .......kapiras???
Mislim, sta ti ima da navijas za Kostunicu i SRS , malo je bez veze....o tome sam ti vec pisao............
Vidi kad ce kod vas izbori, pa se lepo aktiviraj da lepis plakate za SRS u RS........
I neka vas vode u ...........lepsu buducnost
A jesi li ti polozio?skarfejs:Tebi ne sme da se daje oruzje u ruke..........moras da polozis psiho test..![]()
skarfejs:Original postavio skarfejs
Tebi ne sme da se daje oruzje u ruke..........moras da polozis psiho test..
Alekasandar2:Идиоте... А шта ти је у аватару?
Plava Bilja:A jesi li ti polozio?
Svake noci se osecam kao pred streljanje, cim pogled vrnem ka tvoje nicku, dobijem zelju da bezim.........ili da uzvratim 8-)
Moracu i ja, nema mi druge, kad ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi, znaci smajser(?) u ruke pa raspaliNikola_BN:Зато сам ја већ нанишанио! 8)
Laku noc, SaleAlekasandar2:Одо ја у кревет. Лаку ноћ Биљо, Антчабл.. остали...
Ахххххх зев.![]()
Plava Bilja:Moracu i ja, nema mi druge, kad ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi, znaci smajser(?) u ruke pa raspali![]()
EtNikola_BN:Нема потребе. Ја ћу да те браним!
Alekasandar2:Идиоте... А шта ти је у аватару?
Plava Bilja:A jesi li ti polozio?
Svake noci se osecam kao pred streljanje, cim pogled vrnem ka tvoje nicku, dobijem zelju da bezim.........ili da uzvratim 8-)