- Poruka
- 5.486
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mlati gluposti!
Budi ti vlast 8 godina najtežeg tranzicionog perioda pa se hvali kako si sve uradio bajno!
Ma daj, a sta su to uradili pozitivno, evo ne mora sve da bude bajno. Pa da je i Zlobo rasprodao drzavu zapadu za mrvice i dan danas bi bio predsednik i "faktor stabilnosti na Balkanu" kako su ga nekad zvali.
"Demokrate" su raz*ebali tu zemlju uzduz i popreko da vise nista od nje nije ostalo, isto jedna stara, ofucana prostituka koja se raspada od side.
To je to.Sloba možda nije prodao zemlju za mrvice, ali ju je sveo na mrvice. Narod se za njegovo vreme hranio mrvicama. Nije li on odustao od odbrane RSK? Ako je nije prodao onda ju je dao. Nije li on bio jak k'o zemlja dok je gorilo pitanje Kosova? Sada su svi našli da krive demokrate za sve probleme koji su upravo ostali iz tog trulog perioda.
Demokrate su približile zemlju kapitalu sa svih strana. Neki od nas će to nazvati prodajom države, neki savijanjem guze, a neki samo dobrim biznisom i šansom za malo bezbrižniji život.
Ja sam među ovim trećima, a ti me smatraj izdajnikom, idiotom ili kako već, nije me mnogo briga.
Sloba možda nije prodao zemlju za mrvice, ali ju je sveo na mrvice. Narod se za njegovo vreme hranio mrvicama. Nije li on odustao od odbrane RSK? Ako je nije prodao onda ju je dao. Nije li on bio jak k'o zemlja dok je gorilo pitanje Kosova? Sada su svi našli da krive demokrate za sve probleme koji su upravo ostali iz tog trulog perioda.
Demokrate su približile zemlju kapitalu sa svih strana. Neki od nas će to nazvati prodajom države, neki savijanjem guze, a neki samo dobrim biznisom i šansom za malo bezbrižniji život.
Ja sam među ovim trećima, a ti me smatraj izdajnikom, idiotom ili kako već, nije me mnogo briga.
Ja cu da te smatram idiotom, jer i ja koji sam laik za ekonomiju bi mogao da se zaduzim 20 MILIJARDI eura i da podelim narodu malo vise od mrvica, i sada je kao situacija u Srbiji dobra, posle 10g "demoNkratske" vlasti plate su skocile duplo, a cene 1000% gde su cak i vece nego u zemljama EU koje imaju prosecnu platu 10 puta vecu nego narod u Srbiji. To je uspeh ?LOL ... drzi se ti burazeru Vienne i malo manje kenyaj, jer da si sposoban, ziveo bi ti lepo i u Srbiji, ali si svestan da je Srbija otisla u **** bas zbog takve politike gde se saginje i dudla ga i kome treba i kome netreba ovih dana (godina).
Kad si već pogledao odakle pišem, mogao si da pogledaš i malo dalje u moj profil gde piše koliko mi je godina i da sam student. Ovde sam na školovanju i vraćam se.
Misliš li da bi tebi neko dao 20 milijardi evra? Ne daju se takve pare onako, na lepe oči i na slatku priču. Trebao bi da se pitaš ko nas je to doveo u priliku da moramo da se zadužimo do vrata da ne bi gladovali. Opet, samo gledaš zadnjih par godina za nešto što je trajalo decenijama pre dolaska demokrata.
Situacija u Srbiji je sad daleko od dobre, ali shvati da je od pečetka promena prošlo svega 8 godina. Ej čoveče, pa za tto vreme ne možeš da sagradiš ni malo dužu deonicu autoputa ili veću fabriku, a ti bi da se zemlja izvuče iz gov.ana.
Sreća te sam idiot, pa mogu da uvidim ove idotske stvari!
ajde pa nisi valjda mislio da svi ciste klonje i rade baustelu u dijaseri kao ti ?:grin:Studiras u Vienni, habas lepo, a na koju foru ? kako ide ona pesma "guzonjin sin"
![]()
u tom slucaju nema zime za tebe, sa skolom ili bez skole
![]()
Studiras u Vienni, habas lepo, a na koju foru ? kako ide ona pesma "guzonjin sin"
![]()
![]()
Studiras u Vienni, habas lepo, a na koju foru ? kako ide ona pesma "guzonjin sin"
![]()
![]()
Ja cu da te smatram idiotom, jer i ja koji sam laik za ekonomiju bi mogao da se zaduzim 20 MILIJARDI eura i da podelim narodu malo vise od mrvica, i sada je kao situacija u Srbiji dobra, posle 10g "demoNkratske" vlasti plate su skocile duplo, a cene 1000% gde su cak i vece nego u zemljama EU koje imaju prosecnu platu 10 puta vecu nego narod u Srbiji. To je uspeh ?LOL ... drzi se ti burazeru Vienne i malo manje kenyaj, jer da si sposoban, ziveo bi ti lepo i u Srbiji, ali si svestan da je Srbija otisla u **** bas zbog takve politike gde se saginje i dudla ga i kome treba i kome netreba ovih dana (godina).
ajde pa nisi valjda mislio da svi ciste klonje i rade baustelu u dijaseri kao ti ?:grin:
Pazi, razlika između mene i tebe je ta što se ja ne zalećem sa svojim izjavama, a ti lupiš znao, ne znao. Ne znaš ništa o meni i mojima, stoga bi mogao da se uzdržiš od ličnih komentara, ako već nemaš šta da napišeš o stvari o kojoj diskutujemo.
Dobro izvini, mozda sam izletio sa svojim zakljuccima, ti mora da si novi/mladi "Nikola Tesla" sa Pala (Republika Srpska) wooow, i univerzitet u Vienni ti je dao punu stipendiju, a ocekuje se da ce ti i gradonacelnik uruciti i kljuc grada.![]()
![]()
A ti mora da nemaš šta da kažeš po pitanju teme, pa si se uhvatio mojih talenata.
Jedno pitanjce - ako se ja vratim, a ti ostaneš gde si sad, jesam li ja patriota ili budala i šta si onda ti?
Evo, kad već pričamo jedan o drugom, da makar okrznemo neke bitne teme, a ne da šupljiramo optuživajući jedan drugog da smo guzonjini sinovi.
Naravno da bi bio patriota i svaka cast na tome, a ja nemam nameru da se vracam, vec iskljucivo turisticki i u prolazu kao do sada. Kad Srbija bude drzava koja vodi racuna o svom narodu (Srbima) onda cu mozda i razmisliti o nekom povratku, ali posto sam skeptican na tu ideju, uopste ne razmisljam niti planiram bilo kakav povratak u tu koloniju.
Skidam ti kapu na iskrenosti. Tvoj stav cenim, a nadam se da ćeš nekad videti nešto drugačije u Srbiji od onoga što sad vidiš.