Koštunica dr Vojislav i zvanično više nije premijer Srbije!

Ma daj, ne pravi se nevešta!
Svi smo mi odrasli uz americke filmove, i to je (bar ranije, zlatnih 60-tih) jedna od retkih svetlih stvari koje su "stigle" iz Amerike. Nemoj da se pravis da ti ili bilo ko ne gleda, ili nikad nije gledao americke filmove - prica za malu decu!
Nije kontradiktorno, naravno da nije kontradiktorno.
Uostalom, mogla bih ti reci da neprijtelja treba dobro da upoznas ako mislis da ga pobedis (ma sta to znacilo...!).

:dontunderstand:

Moze Kostunjavi da ga sajsi.
jjjjaran%20(2).gif

ti nisi nikad u pravu jer podrzavas izdajnicku vlast koja izdaje kosovo.....

ti si lazni patriota i klasicni izdajnik ....

ja volim americke filmove, automobile, muziku ali mrzim americke bombe, okupaciju, ubijanje mojih sunarodnika ,ultimatume, ucene....

jel to moze tvoj mozak da shvati? da ako nesto volis kod nekog ne znaci da treba da prihvatas apriori sve?

Jasna stvar, ali ona misli da je to moda, pa postade veca antiamerikanka i od mene (koja to uopste nisam, bar ne nerazumno kako me ona tumaci)
Ej, Milunka, priberi se, ako te cuju evropljani i amerikanci, mozda zbog tebe ne udjemo u EU...:rotf::rotf::rotf:

Koštunica predao dužnost

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković preuzeo je danas u podne u kabinetu premijera dužnost od svog prethodnika Vojislava Koštunice.

Cvetković je dužnost preuzeo bez velike ceremonije, a sa Koštunicom, u čijoj prethodnoj vladi je bio ministar finansija, proveo je izvesno vrijeme u razgovoru.

Nova Vlada Srbije izabrana je sinoć u parlamentu.
Nisam ispratio celu temu, tako da ne zamerite ako ponovim nečiji komentar.
Dakle, Voja nije više premijer ni predsednik, ali narednih nekoliko meseci ili godina (nisam siguran) dobijaće premijersku platu i imati svakakve povlastice (kancelarija, službeni auto i te stvari).
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=48736

Kao bivši premijer, Vojislav Koštunica primaće platu koju je imao kao predsednik vlade sledećih šest meseci.
Međutim, zakon o predsedniku, amandmanima usvojenim 2007. godine, predviđa da pravo na brojne privilegije imaju svi bivši predsednici savezne države, u čijem je sastavu Srbija bila od 1991. godine do istupanja Crne Gore iz zajedničke države. Po tom zakonu, Koštunica bi, kao bivši predsednik SRJ, imao pravo na zvanje bivšeg predsednika države, kao i na kancelariju, sekretara i službeno vozilo. U inostranstvo će putovati s diplomatskim pasošem, imaće i pravo na pristup arhivama iz vremena dok je bio predsednik republike.
Ove privilegije mogu koristiti isto onoliko vremena koliko je proveo na dužnosti prvog čoveka države, odnosno nepune četiri godine. Koštunica bi, takođe, mogao da prima i novčanu nadoknadu u vrednosti od 80 odsto plate predsednika republike.
Kako stoji u zakonu, novac za ostvarivanje ovih prava obezbeđuju se u budžetu Republike Srbije.

Poslednja izmena:

Back