faraonn
Elita
- Poruka
- 20.122
...od Vukovog spomenika prema Karaburmi,
ne skreces ka Masinskom nego pravo
i prva ulica desno...Terapy_centar...pozvoni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...od Vukovog spomenika prema Karaburmi,
Moras sam da trazis.Neki kontakt telefon da vidim koje usluge pružaju i po kojoj ceni. Premalo podataka ste mi rekli.
Nemamo adresse.Jel postoji neko pravilo ovog sajta da ne možete ni privatnu poruku da mi pošaljete, ili jednostavno nemate podatak ?
Bavi se malo sportom a pomazu kostolomci koji nemaju cenovnik,ostale zaobiciZnam da će mi admin možda reći googlaj, ova tema je već obradjena, ali pitanja koja mi trebaju su trenutno aktuelna, barem što se tiče adresa i ljudi.
Moja situacija je da sam išao kod broja kiropraktičara i ostepata, (probao sam i kraniosakralnu terapiju koja je osteopatija za stres) ali zbog grčeva koje imam, struktura zglobova mi se remeti stalno i onda moram ponovo da ih nameštam i nemam trajne rezultate. Pošto sam solidno novca već potrošio na probleme koji mi se vraćaju i plaćao sesije od 3000 ili 4000 dinara za ništa što bi mi trajalo, hteo bih da pitam nekoliko stvari.
Prvo možete li ovde da mi date ili napišete u inboxu adresu i telefon nekog kiropraktičara koji nije skup, tj. koji je jeftiniji od ovoga o čemu sam govorio ?
Drugo, da li postoji rešenje sa ovim mojim problemom (stres ne mogu da otklonim, ali mi je potrebno da moja struktura može da ga nosi), kroz možda reflekso terapiju ili feldenkrajsovu metodu, i imate li podatke ljudi koji se tim granama terapija bave a da su priuštivi, i koja su vaša lična iskustva ako ste možda imali probleme slične mojim ?
Puno vam hvala u napred.
Bavi se malo sportom a pomazu kostolomci koji nemaju cenovnik,ostale zaobici
Namesta zglobove vratnog dela kicme, tj. vraca ih u normalu.
- - - - - - - - - -
Ne kapiram sta rade.
Pacijenti prijavljuju poboljsanje, ali....
Da li natezanjem zgloba izazivaju opustanje misica?
...imas Divca na Vidikovcu...
Bzvz si postavila ovo iznad nikome nista nece znaciti..a kao sto rekoh imaju pregsht slika sa lekarima kojima su pomogli..i to je dovoljan pokazatelj koliko ih oni sa diplomom cene..ako znas nekog ko je nekom naneo zlo to trebas napisati kao sto licno mogu napisati imena nestrucnih koji su me ''lecili'' proteklih meseci..ali to nije tema i nema potrebe da ide u tom pravcu..kome treba tel moze se obratiti na pp iskljucivo kao preporuka a ne kao garancija
srdjan andjelkov, ima ordinaciju manual...fizoterapeut radi i kiropraktiku. mene je oporavio 2017 kada mi je disk opet ispao. posto je sele umro isla sam kod srdjana.
covek odgovara za svoj rad, ne radi na divlje. ja licno posle seleta koji bio super, ne bih vise isla kod kojekakvih koji rade na divlje.
Moje flesh iskustvo, ne da bi govorio o sebi nego da bi eventualno nekog potakao na vlastiti trud. Sredinom 80tih imao sam ozbiljnu povredu kicme na poslu (jedinica policije za posebne namene), godinu dana bio na bolovanju, slusao teske prognoze i losa predvidjanja lekara, nista im nisam poverovao i Bogu hvala na tome, naravno da ne mogu da ne kazem da je bilo i onih koji su mi pomogli posebno u urgentnom zbrinjavanju, razmisljao sam da oni maju rucak od toga sto sam ja u problemu i ako sam ja bez problema i njihov rucak je pod pitanjem... sta vole vise mene ili sebe i svoj rucak, treba biti realan, sto bi se reklo logican sukob interesa, i ne verujem u pomoc onoga ko pri tome ima korist, verujem u pomoc onog ko to cini iz cisto ljudskih razloga empatije, ljubavi sta god. U urodjenom optimizmu i stecenoj disciplini poceo sam da se bavim samim sobom, skuplja sam znanja iz raznih oblasti od kompetentnioh ljudi, hvala Bogu da nije bilo interneta i gugla tj povrsnog informisanja u kome svako jednako iznosi svoje misljenje a masina odlucje sta je relevantnije, prosto shvatio sam tada da kicmu treba da upakujem u armiran beton misica kojima moram osim snage i cvrstine da dodam i elasticnost, te psiholoske oziljke, strahove koji su ostali od povrede pretocio sam u motivaciju da sebe odrzim funkcionalnim za zivot...puno je bilo raznih alatki ali neke od njih da pomenem, npr sakovao sam za sebe svoj sistem vezbi kombinacija 50 posto joga, 30 posto vezbe iz borilackih vestina i 20tak poso vezbi koje sam sam osmislio za sebe po svojoj potrebi i intuiciji, osvestio sam i posturu, poziciju tj pravilno drzanje tele u svakoj situaciji itd Danas sam par godina u penziji, sve je drugo promenjivo bilo i bice ali jedno je konstanta sve ove godine a to je da provodjenje svojih rutina vezbii nacina zivota smatram zasluznim sto sam ziv, zdrav i funkcionalan i odustajanje i jedan trenutak od njih za mene bi znacilo smrt, patnju, bol itd Svi mozemo da biramo i svako od nas u svakom trenutku moze za sebe da izabere trud i veru, i procenat koliko drugi doprinose a koliko sami mozemo je 10 posto drugi 90posto mi sami. Drugi mogu pokazati smernice, orijentire, pomoci coveku da pomogne samom sebi, nesto poteknuti skljocnuti sto ce biti samo trenutno rasterecenje..i zvucace okrutno ali u sustini vam niko ne moze pomoci do vi sami sebi. Koliki trud ja ulazem, evo trenutan primer rutine jednog dana, ujutro vezbe istezanja i snage u stanu, popodne veslanje kajaka, navece brzo hodanje 10tak km...I ne treba telo ili covek bitio sam sebi smisao, treba se staviti na korist drugima, teziti Bogougodnim delima, telo pripremati za borbu i zivot a duh za gubitke, nestanak i smrt...to je izbalansiranost. Necu da polemisem, nadam se da nikog nisam povredio bilo cim napisanim, ako jesam nije mi bila namera, to je samo vidjenje jednog beznacajnog neukog smrtnika. Zivi i zdravi bili i nikad vam ne bilo tesko ciniti ono sto je u vasu korist