Kostolomci - samouki kiropraktičari

Zaboravila sam da kazem- neki kostolomci - ili kiroprakticari traze rengenski snimak , i tumacenje rengenologa pre rada .
Ja licno bez snimka ne bih isla ni kod jednog kad je u pitanju povreda morala bih da budem sigurna da je samo uganuce a ne lom ili naprslina , a kad je kicma u pitanju bez magnetne rezonance . Jedino se na magnetnoj vidi stanje oniih diskuscica izmedju prsljenova.Nije svejedno .

U selu Banatski Despotovac zivi deda koji resava te probleme. I ne samo oko kicme nego i oko svih delova tela. Uganuca, iscasenja...
Meni rekao da mi nije nista, ali mi ipak malo promrdao palac...i sutradan nije bilo bola :klap:
Dedu zna celo selo i dovoljno je samo da pitate za njega nekoga u centru pa ce vas uputiti.

Na jugu Crne Gore ih ima jedno 3-4 . Ja sam kod dvoje iso .
Za zglob na nozi i casica kad mi je ispala . Pozitivna iskustva
imam sa njima .
Za iscasenja i lomove je Niko Radulovic u Budvi .
U Baru je Djoko Djokmarkovic , takodje iscasenja , ukljestenje
zivaca ...
Ima jedan stariji covjek u Ulcinju takodje iscasenja radi .
Znaci niko ne naplacuje usluge , samo ono sto ih ti castis ako
oces naravno

Ako pogledate datume kada je otvorena tema od strane GJ i ovih na poslednjoj strani, od istog korisnika , bice vam jasno da sa ovom dijagnozom i subjektivnim dozivljajem sopstvenog problema nesto nije uredu.U zivotu postoji nesto sto se zove spontani oporavak i to je razlog sto i najteze povrede u nekom trenutku prestanu da bole.Ovde to nije slucaj pa bih vam od srca predlozila da potrazite pomoc na nekoj drugoj strani.Kicma nije vas problem.Pozdrav i srecno

Poslednja izmena:

Back