Kostimografija

Pre par godina sam gledala Sekspira ovde u Londonu u Shakespeare globe teatru. Nasa produkcija i glumci. Imali su fenomenalne kostime.

Meni je najvece zaprepascenje na "kostim" u pozorištu bilo kada nije bilo kostima. "Nebeski odred" fantasticna predstava. Prvo nas nisu pustili u salu (kamerna scena) nego nas nagomilali ispred i "vadili" ljude iz publike (glumce) koje su terali da se skidaju. Jenog su upucali ispred i preskakali smo ga tako golog pri ulasku u salu. Neverovatan nacin da se bar malo priblizi strah onih koji zavrsili u logorima. Bila sam pod utiskom bas dugo...

Lik Chloe, Profilage

Odile-Vuillemin-a-termine-le-tournage-de-Profilage_width1024.jpg

da ne spamujem lepu temu, ali ziva nisam da saznam zasto nje nema u ovim epizodama koje sada idu? jel' konacno potpuno odlepila ili umrla ili nesto trece?

Zamisljam Perfi i Vitu, kako odevene u krpice drecavih boja setaju (sa mnom) po dvoristu jedne nase poprilicno renomirane i nadasve aktuelne ustanove, i usput sutiraju/mo sisarke. :lol:

5ac1be5a-8ea4-4691-b821-1620118cb89b.jpg

Poslednja izmena:
1213.jpg

izuzetno lepo odrađeni kostimi koji oslikavaju energiju čoveka,taj snažni stav..ovo je samo jedan primer iz serijala..autentično i karakteristično npr kao kada se raja sprema za žurku na forumu u smislu: koga ćemo podjebavati (:

ovako deluje tišina kada se pojavi nova osoba među starosedeocima
1280x720-GrL.jpg

Poslednja izmena:

Back