Kostimografija

Ma ne nije vazna meg rajan vec ovaj odevni predmet od predivnog laganog materijala u savrsenoj kombinaciji boja
ja sam rodjena za jednostavne stvari

Sto je neko lepsi, to mu jednostavnije i stoji.
Jaaako volim iz Ljubavnika, na njoj tako mladoj i neznoj samo kais na tuniku, na golo telo, i sesir. Cak i u tim izlizanim cipelama je sik i privlacnija od mnogih doteranih.

c57e3f12b9fdc0598531472dd2c79714--jane-march-chinese-man.jpg

Ima ovde jedna zamka. Vidiš neko aljinče na jednoj, stoji ko brod, a na drugoj visi ko ponjava. Može ta druga da bude i lepša od prve, ne mislim da mora da je neki gabor, pa zato. Odeća ne čini ženu, ali ne postoje džaba modni stilisti koji savetuju žene šta, kako, kada i gde obući. :)

pa zato se treba oblaciti u skladu sa svojom gradjom, a to mnogi ne znaju
pa kad znalci zvani kostimografi odrade majstorski posao onda imas taj vau efekat u filmu
ili dizajneri za rl situacije

ja sam recimo odusevljena likom yzme iz crtaca emperor new groove (moj avatar)

i ova njena haljina je meni majstorko delo, tako kreativna, sasava, i tako u skladu sa likom tj njenim karakterom (ona je zloca u crtacu)

tumblr_okb0u4zBLg1r0obrco2_400.png

ste primetili da uvek zloce sjajno oblace u filmovima/crtacima...il to ja fantaziram posto volim zloce :lol:
uvek imaju tu neku dozu dekadencije u oblacenju, a vala i u ponasanju, pa se valjda zato to tako dobro stapa

ja sam recimo odusevljena likom yzme iz crtaca emperor new groove (moj avatar)

i ova njena haljina je meni majstorko delo, tako kreativna, sasava, i tako u skladu sa likom tj njenim karakterom (ona je zloca u crtacu)

tumblr_okb0u4zBLg1r0obrco2_400.png

ste primetili da uvek zloce sjajno oblace u filmovima/crtacima...il to ja fantaziram posto volim zloce :lol:
uvek imaju tu neku dozu dekadencije u oblacenju, a vala i u ponasanju, pa se valjda zato to tako dobro stapa

Ne umisljas :)
I Kruela se sjajno oblacila :lol: :p

Sto je neko lepsi, to mu jednostavnije i stoji.
Jaaako volim iz Ljubavnika, na njoj tako mladoj i neznoj samo kais na tuniku, na golo telo, i sesir. Cak i u tim izlizanim cipelama je sik i privlacnija od mnogih doteranih.

Pogledajte prilog 453432

toliko erotike ima u ovoj njenoj kombinaciji da reci nemam, alal vera kako su odradili, fantasticno su to uklopili u pricu

ma ok je, sta god ti se svidja bre kaci
taj kostim sa rogovima se i meni dja

ne pojavljuje se stalno kostim se stvori na lokiju kad krene bitka. :lol:

ovo su kostimi koji su mi prvi pali na pamet. ono sto bih ja nosila, malo prilagodjeno za zensku. ja volim te kostime iz fantazija, a retko ovako obratim bas paznju na garderobu glumaca.

- - - - - - - - - -

e lanselote svidja mi se njen kostim.

jao da andja u aleksandu, tu je i po meni period kad je najbolje izgledala...posle se skenjala anoreksijom...

- - - - - - - - - -

ne pojavljuje se stalno kostim se stvori na lokiju kad krene bitka. :lol:

ovo su kostimi koji su mi prvi pali na pamet. ono sto bih ja nosila, malo prilagodjeno za zensku. ja volim te kostime iz fantazija, a retko ovako obratim bas paznju na garderobu glumaca.

- - - - - - - - - -

e lanselote svidja mi se njen kostim.

ja slabo pratim takve filmove, kaci sta te inspirise, da vidimo...

Back